Investigation of the slow pyrolysis kinetics of olive oil pomace using thermo-gravimetric analysis coupled with mass spectrometry U Özveren, ZS Özdoğan Biomass and Bioenergy 58, 168-179, 2013 | 24 | 2013 |
An artificial intelligence approach to predict gross heating value of lignocellulosic fuels U Ozveren Journal of the Energy Institute 90 (3), 397-407, 2017 | 14 | 2017 |
An artificial intelligence approach to predict a lower heating value of municipal solid waste U Ozveren Energy Sources, Part A: Recovery, Utilization, and Environmental Effects 38 …, 2016 | 3 | 2016 |
T G-MS ve FTIR Kullanılarak Fındık Kabuğunun Gazlaştırılmasının İncelenmesi U Özveren, D Bozdağ, S Şahin, S Özdoğan Onuncu Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, 3-6, 2012 | 2 | 2012 |
Investigation of the Chemical Exergy of Torrefied Lignocellulosic Fuels using Artificial Neural Networks U Özveren, OF Dilmac, MS Mert, FK Albayrak Journal of the Turkish Chemical Society, Section B: Chemical Engineering 1 …, 0 | | |
Pirinanın Gazlaştırılmasının Kinetik Açıdan İncelenmesi U Özveren, G Tuncel, S Harman, B Engür, S Özdoğan | | |
PİRİNANIN GAZLAŞTIRILMASININ KİNETİK AÇIDAN İNCELENMESİ U ÖZVEREN, G TUNCEL, S HARMAN, B ENGÜR, S ÖZDOĞAN | | |
PİRİNANIN PİROLİZİNİN TG-MS KULLANILARAK İNCELENMESİ VE FTIR İLE KARAKTERİZASYONU U ÖZVEREN, A BOZTEPE, H BİLAKAYA, GE CİĞER, G Özden, ... | | |
Pirinanın Pirolizinin TG-MS kullanılarak İncelenmesi ve FTIR ile Karakterizasyonu ÖS Özer, G Çimen, U Özveren, S Özdoğan | | |