Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 20247 | 6610 |
h-endeksi | 75 | 41 |
i10-endeksi | 187 | 136 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle13 makale
6 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Alastair RossAgResearchagresearch.co.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jan FrankProfessor of Food Biofunctionality, University of Hohenheim, Stuttgart, Germanynutres.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sajid MaqsoodDepartment of Food Science, College of Agriculture and Veterinary Medicine, UAE University.uaeu.ac.ae üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Maret G. TraberOregon State Universityoregonstate.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Karl-Heinz WagnerProfessor for Human Nutrition, University of Viennaunivie.ac.at üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Arkadiusz Kozubekibmb.uni.wroc.pl üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Gloria Márquez-RuizResearch Scientist ICTAN-CSICictan.csic.es üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Carolin MenzelRoyal Institute of Technology, Stockholmkth.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Robert MoreauResearch Chemist, ARS, USDA, retired
Takip et
Afaf Kamal-Eldin
Professor of Food science, United Arab Emirates university
uaeu.ac.ae üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip