Investigating the effect of harvest season on the bioaccessibility of bee pollen polyphenols by ultra-high performance liquid chromatography tandem mass spectrometry A Akpinar Bayizit, E Bekar, TT Unal, MA Celik, B Acoglu Celik, ... European Food Research and Technology, 1-14, 2023 | 6 | 2023 |
A Perspective on Consumption of Energy Drinks B İncedayı, ÖU Çopur, AÖ Karabacak, E Bekar Sports and Energy Drinks, 539-565, 2019 | 6 | 2019 |
Üzüm Çekirdeği İlavesinin Keklerin Kalite Özelliklerine Etkisi E Bekar PQDT-Global, 2017 | 2 | 2017 |
Fonksiyonel Nitelikteki Yenilebilir Bazı Çiçeklerin Yağ Asidi Profilinin Gaz Kromatografi-Alev İyonizasyon Dedektörü (GC-FID) ile Belirlenmesi E BEKAR, AA BAYİZİT, K ÇETİN, Ü Taha, PY ÖMEROĞLU Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 49-59, 2021 | 1 | 2021 |
Traditional dairy product: kurut. E Bekar, B İncedayı, ÖU Çopur Ziraat Fakültesi Dergisi, Uludağ Üniversitesi 30 (Special Issue), 468-471, 2016 | 1 | 2016 |
Influence of a hybrid drying combined with infrared and heat pump dryer on drying characteristics, colour, thermal imaging and bioaccessibility of phenolics and antioxidant … SD Malçok, AÖ Karabacak, E Bekar, C Tunçkal, CE Tamer Journal of Agricultural Engineering 54 (3), 2023 | | 2023 |
Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması K ÇETİN, AA BAYİZİT, E BEKAR, MA ÇELİK, Ö ÖZOĞLU, N ÇIRAK Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 47-60, 2022 | | 2022 |