Takip et
Ertürk Bekar
Ertürk Bekar
Bursa Uludağ Üniversitesi
uludag.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Investigating the effect of harvest season on the bioaccessibility of bee pollen polyphenols by ultra-high performance liquid chromatography tandem mass spectrometry
A Akpinar Bayizit, E Bekar, TT Unal, MA Celik, B Acoglu Celik, ...
European Food Research and Technology, 1-14, 2023
62023
A Perspective on Consumption of Energy Drinks
B İncedayı, ÖU Çopur, AÖ Karabacak, E Bekar
Sports and Energy Drinks, 539-565, 2019
62019
Üzüm Çekirdeği İlavesinin Keklerin Kalite Özelliklerine Etkisi
E Bekar
PQDT-Global, 2017
22017
Fonksiyonel Nitelikteki Yenilebilir Bazı Çiçeklerin Yağ Asidi Profilinin Gaz Kromatografi-Alev İyonizasyon Dedektörü (GC-FID) ile Belirlenmesi
E BEKAR, AA BAYİZİT, K ÇETİN, Ü Taha, PY ÖMEROĞLU
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 49-59, 2021
12021
Traditional dairy product: kurut.
E Bekar, B İncedayı, ÖU Çopur
Ziraat Fakültesi Dergisi, Uludağ Üniversitesi 30 (Special Issue), 468-471, 2016
12016
Influence of a hybrid drying combined with infrared and heat pump dryer on drying characteristics, colour, thermal imaging and bioaccessibility of phenolics and antioxidant …
SD Malçok, AÖ Karabacak, E Bekar, C Tunçkal, CE Tamer
Journal of Agricultural Engineering 54 (3), 2023
2023
Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
K ÇETİN, AA BAYİZİT, E BEKAR, MA ÇELİK, Ö ÖZOĞLU, N ÇIRAK
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 47-60, 2022
2022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–7