Follow
Ertürk Bekar
Ertürk Bekar
Bursa Uludağ Üniversitesi
Verified email at uludag.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Investigating the effect of harvest season on the bioaccessibility of bee pollen polyphenols by ultra-high performance liquid chromatography tandem mass spectrometry
A Akpinar Bayizit, E Bekar, TT Unal, MA Celik, B Acoglu Celik, ...
European Food Research and Technology, 1-14, 2023
62023
A Perspective on Consumption of Energy Drinks
B İncedayı, ÖU Çopur, AÖ Karabacak, E Bekar
Sports and Energy Drinks, 539-565, 2019
62019
Üzüm Çekirdeği İlavesinin Keklerin Kalite Özelliklerine Etkisi
E Bekar
PQDT-Global, 2017
22017
Fonksiyonel Nitelikteki Yenilebilir Bazı Çiçeklerin Yağ Asidi Profilinin Gaz Kromatografi-Alev İyonizasyon Dedektörü (GC-FID) ile Belirlenmesi
E BEKAR, AA BAYİZİT, K ÇETİN, Ü Taha, PY ÖMEROĞLU
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 49-59, 2021
12021
Traditional dairy product: kurut.
E Bekar, B İncedayı, ÖU Çopur
Ziraat Fakültesi Dergisi, Uludağ Üniversitesi 30 (Special Issue), 468-471, 2016
12016
Influence of a hybrid drying combined with infrared and heat pump dryer on drying characteristics, colour, thermal imaging and bioaccessibility of phenolics and antioxidant …
SD Malçok, AÖ Karabacak, E Bekar, C Tunçkal, CE Tamer
Journal of Agricultural Engineering 54 (3), 2023
2023
Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
K ÇETİN, AA BAYİZİT, E BEKAR, MA ÇELİK, Ö ÖZOĞLU, N ÇIRAK
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 47-60, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–7