Follow
Reha Kılıçhan
Reha Kılıçhan
Other namesReha Kilichan, R. Kilichan, Kilichan, R.
Assoc. Prof., Kayseri University, Faculty of Applied Sciences
Verified email at kayseri.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Destinasyon Markalaşmasında Gastronominin Önemi: Van Kahvaltısı Örneği (The
R Kılıchan, H Kosker
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 3 (3), 102-115, 2015
792015
Gastronomik Akimlar Çerçevesinde Gida Tüketim Ölçegi
K Karamustafa, K Birdir, R Kılıchan
Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi, Journal of Consumer and …, 2016
492016
Artificial intelligence and robotic technologies in tourism and hospitality industry
R Kılıçhan, M Yılmaz
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 353-380, 2020
482020
GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ: KAVRAMSAL BİR ÇERÇEVE
A Başoda, S Aylan, R KILIÇHAN, A Yusuf
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 11 (3), 1809-1926, 2018
472018
Mutfak Şeflerinin Mesleki Eğitim Düzeyleri ve Yaşadıkları Eğitim Problemlerinin Tespitine Yönelik Bir Çalışma
K Birdir, R Kılıchan
14. Ulusal Turizm Kongresi 1 (1), 2013
392013
Mutfakların Sihri Baharat: Kayseri İlinde Baharat Tüketim Alışkanlıklarının
R Kılıchan, H Calhan
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 3 (2), 40-47, 2015
302015
Gastronomic trends and tourists’ food preferences: scale development and validation
R Kılıçhan, K Karamustafa, K Birdir
International Journal of Contemporary Hospitality Management, 2022
162022
Fast Food Restoranlarının Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli İle Ölçülmesi:Kayseri İli Örneği
R Kılıchan, M Ulker
16. Ulusal Turizm Kongresi 1 (1), 885-904, 2015
162015
KRUVAZİYER GEMİLERİN YİYECEK İÇECEK DEPARTMANLARINDA HİZMET KALİTESİ, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE MÜŞTERİ SADAKATİ İLİŞKİLERİ: KETCHIKAN, JUNEAU VE SKAGWAY LİMANLARINDA BİR ARAŞTIRMA
R Kılıçhan, İ İlhan
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi 6 (1), 65-83, 2016
152016
Kruvaziyer Gemilerin Yiyecek İçecek Departmanlarında Hizmet Kalitesi, Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Sadakati İlişkileri: Ketchıkan, Juneau ve Skagway Limanlarında Bir Araştırma
R Kılıchan, I Ilhan
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi 6 (1), 2016
12*2016
Türkiye'ye Gelen Ziyaretçilerin Gastronomik Akımlara Yönelik Gıda Tüketim Eğilimlerinin Değerlendirilmesi
R Kılıchan
Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2016
112016
Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli
K Birdir, R Kılıchan
Eko-Gastronomi Dergisi 1 (1), 103-122, 2014
11*2014
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanındaki Akademisyenlerin Örgütsel Bağlılıklarının İş Tatminleri Üzerindeki Etkisi
M Ulker, R Kılıchan
Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi 1 (4), 13-30, 2017
92017
Mutfak Şeflerinin Teknolojiye Hazır Bulunuşluk (TRI) Durumlarının Değerlendirilmesi
RK H. Calhan
MANAS Journal of Social Studies 7 (3), 861-877, 2018
82018
An Evaluatıon of Cultural Values and Food Spendıng with a Focus on Food Consumptıon
K Karamustafa, M Ulker, R Kılıchan
Çatalhöyük-International Journal of Tourism and Social Research 1 (1), 2016
8*2016
Hızla Gelişen Dünya Turizminde Yeni Trend: Kruvaziyer Turizm
R Kılıchan, I Ilhan
2. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu 1 (1), 227-246, 2014
82014
Participation Motivation of Visitors of Local Food-Themed Gastronomy Festival
R KILIÇHAN, H KÖŞKER
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 78-91, 2020
72020
Food safety attitudes and practices of chefs in Cappadocia region, Turkey
R Kılıçhan, H Çalhan, M Umur
Journal of Foodservice Business Research 23 (3), 193-215, 2020
62020
Turistlerin yerel mutfak yeme eğilimleri ile unutulmaz turizm deneyimleri arasındaki ilişki: Kayseri örneği
N Çeşmeci, G Çulfacı, R Kılıçhan
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 7 (1), 84-105, 2023
42023
Menü Fiyatlamayı Etkileyen Faktörlerin ve Menü Fiyatlama Yöntemlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma
R Kılıchan, GN Kocak
14. Ulusal Turizm Kongresi 1 (1), 1120-1135, 2013
22013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20