Follow
Selma Kipcak
Selma Kipcak
Van yyu
Verified email at yyu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Van Gölü Havzası'nda yetiştirilen bazı fasulye (Phaseolus Vulgaris L.) genotiplerinin tuza tolerans seviyelerinin belirlenmesi
S KIPÇAK, Ç ERDİNÇ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 26 (3), 421-429, 2016
17*2016
Tuz stresinin farklı fasulye genotiplerinde bazı besin elementi içeriği ile toplam antioksidan ve toplam fenol içeriğine etkisi
S Kıpçak, A Ekincialp, Ç Erdinç, T Kabay, S Şensoy
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 29 (1), 136-144, 2019
152019
The effects of organic amendments on cadmium uptake of spinach (Spinacia oleracea L.) and plant growth under cadmium toxicity
S Boysan-Canal, MA Bozkurt, S Kipcak
Fresenius Environmental Bulletin 27 (5), 3174-3179, 2018
102018
Effect of Pre-Harvest Organic Cytokinin Application on the Post-Harvest Physiology of Pepper (Capsicum annuum L.)
S Cavusoglu, S Sensoy, A Karatas, O Tekin, F Islek, N Yilmaz, S Kipcak, ...
Sustainability 13 (15), 8258, 2021
52021
Çilek yapraklarının antioksidan enzim aktiviteleri üzerine farklı hormon uygulamalarının etkisi
M GÜNDOĞDU, K Selma, MK GEÇER, S KIPÇAK, Ö ÇAKMAKCI
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 29 (2), 225-232, 2019
52019
Use of plant growth promoting rhizobacteria against salt stress for tomato (Solanum lycopersicum L.) seedling growth
Y Yilmaz, C Erdinc, A Akköprü, S Kıpçak
Acta Scientiarum Polonorum, Hortorum Cultus 19 (6), 2020
42020
Effects of salt stress on some nutrient content and total antioxidant and total phenol content in different bean genotypes.
S Kipçak, A Ekincialp, Ç Erdinç, T Kabay, S Şensoy
Yüzüncü Yil Üniversitesi Journal of Agricultural Sciences 29 (1), 136-144, 2019
32019
Farklı organik ve konvansiyonel gübre uygulamalarının domates (Solanum lycopersicum L.) yetiştiriciliğinde verim ve kalite üzerine etkisi
S Kıpçak
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021
12021
Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi
S KIPÇAK, A EKİNCİALP, Ç ERDİNÇ, T KABAY, S ŞENSOY
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 29 (1), 136-144, 2019
12019
Imaging Techniques of Tomatoes (Solanum Lycopersicum L.) Grown with Different Organic and Conventional Fertilizer Applications
S KIPÇAK, S Şensoy
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 33 (2), 248-258, 2023
2023
Determination of some physiological parameters of different safflower (Carthamus tinctorius L.) cultivars in laboratory conditions.
E Kina, MS Özgökçe, A Sadak, S Kipçak
2022
Ispanakta Farklı Elektrı̇k Akımı (DC) Uygulamalarının Bı̇tkı̇ Gelı̇şı̇mı̇Üzerı̇ne Etkı̇leri
M Ali, S Şensoy, S Kıpçak
Ereğli Tarım Bilimleri Dergisi 2 (2), 2022
2022
Effect of different hormone applications on antioxidant enzyme activities of strawberry leaves [Çilek yapraklarmm antioksidan enzim aktiviteleri Üzerine farklh hormon …
M Gündoğdu, S Kuru Berk, MK Geçer, S Kıpçak, Ö Çakmakcı
Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences, 2019
2019
Determination of salt tolerance levels of Van Lake Basin beans (Phaseolus vulgaris L.) genotypes
S Kıpcak
2015
Farklı Aspir (Carthamus tinctorius L.) Çeşitlerinin Laboratuvar Koşullarında Bazı Fizyolojik Parametrelerinin Belirlenmesi
K Esra, MS ÖZGÖKÇE, A SADAK, S KIPÇAK
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 27 (3), 674-682, 0
Van Gölü Havzası fasulye (Phaseolus vulgaris L.) genotipleinin tuza tolerans seviyelerinin belirlenmesi
S Kipçak
Fen Bilimleri Enstitüsü, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–16