Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 2339 | 2077 |
h-endeksi | 18 | 18 |
i10-endeksi | 20 | 20 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle2 makale
6 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Khalid GulNational Institute of Technology, Rourkela, Indianitrkl.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ovais QadriThapar Institute of Engineering and Technologythapar.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ali Abas WaniCentre for Food & Life Sciences, Technical University of Munich, Germanyivv.fraunhofer.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohammed Wasim SiddiquiBihar Agricultural University, Sabour, Indiabausabour.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nisar MirIslamic University of Science and Technology, J & Kiust.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Prof.(Dr.) Charanjit Singh RiarSant Longowal Institute of Engineering and Technology, (Deemed to be University, Funded by MHRDsliet.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- sukhcharn singhProfessorsliet.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Asgar Ali (Warsi)Professor, Centre of Exc. for Postharvest Biotech (CEPB), University of Nottingham Malaysia Campusnottingham.edu.my üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dr. Parmjit S. PanesarProfessor, Food Biotechnology Research lab, Dept of Food Engg. & Technology, SLIET Longowal, Indiasliet.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Harish Kumar ChopraSant Longowal Institute of Engineering & Technology, Longowalsliet.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Basharat Yousuf
Islamic University of Science and Technology, India
amu.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip