Akdeniz Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Bağlamında Değerlendirilmesi S Şengül, O Türkay Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 86-99, 2016 | 176 | 2016 |
Festival Turizmi Kapsamında Yöresel Mutfak Kültürünün Destekleyici Ürün Olarak Kullanılması: Mudurnu İpekyolu Kültür Sanat ve Turizm Festivali Örneği S ŞENGÜL, K GENÇ Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 23, 79-89, 2016 | 154 | 2016 |
Yöresel yemeklerin, kırsal turizm işletmeleri mönülerinde kullanım düzeyleri: Gelveri örneği A Hatipoğlu, B Zengin, O Batman, S Şengül International Journal of Social and Economic Sciences 3 (1), 06-11, 2013 | 132 | 2013 |
Yöresel mutfak unsurlarinin turizm destinasyonu seçimindeki rolü mudurnu örneği S Şengül, O Türkay Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi 12 (29), 63-87, 2016 | 103 | 2016 |
Sosyal Medyada Paylaşılan Yöresel Yemek Fotoğraflarının Turistlerin Seyahat Tercihleri Üzerindeki Etkisi B Eryılmaz, S Şengül Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 1 (1), 32-42, 2016 | 89 | 2016 |
Üniversite öğrencilerinin girişimci kişilik özelliklerinin belirlenmesi: Turizm lisans ve ön lisans öğrencileri üzerine bir alan araştırması SA Solmaz, Ö Aksoy, S Şengül, M SARIIŞIK Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2014 | 80 | 2014 |
Türkiye'nin Yöresel Mutfakları S Şengül, O Türkay Detay Yayıncılık, 2017 | 60 | 2017 |
Doğu Karadeniz Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Sorunlar ve Çözüm Önerileri S Şengül, O Türkay Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi, 599-606, 2015 | 59 | 2015 |
TÜRKİYE’NİN GASTRONOMİ TURİZMİ DESTİNASYONLARININ BELİRLENMESİ: YERLİ TURİSTLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA S ŞENGÜL Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 20 (37), 375-396, 2017 | 42 | 2017 |
Bolu Kent Markası Oluşturma Sürecinde Aşçılık Kültürü ve Gastronomi Turizminin Önemi: BOLGAMER Önerisi N HOŞCAN, K GENÇ, S ŞENGÜL Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 52-76, 2016 | 42 | 2016 |
Bölge Restoran Mönülerinin Belirlenmesinde “Yöresel Mutfaklar” Eğitiminin Kullanılması: Mudurnu Örneği. S Şengül, O Türkay Electronic Journal of Vocational Colleges, UMYOS Özel Sayısı, 1-6, 2015 | 38* | 2015 |
Strategic analysis of the external environment and the importance of the information: Research on perceptions of hotel managers O Türkay, SA Solmaz, S Şengül Procedia-Social and Behavioral Sciences 24, 1060-1069, 2011 | 38 | 2011 |
Employee Behaviors Creating Customer Satisfaction: A Comparative Case Study on Service Encounters at A Hotel O Turkay, S Şengül European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation 5 (2), 25-46, 2014 | 33 | 2014 |
Yöresel Mutfak Tercihindeki Motivasyon Unsurlarının Destinasyonu Tekrar Tercih Etme ve Başkalarına Önerme Üzerine Etkisi S Şengül Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği …, 2016 | 29 | 2016 |
Yöresel Mutfaklar S Şengül, A Çakır, G Çakır Beta Basım Yayım, 2015 | 28 | 2015 |
Yöresel Mutfak Marka Değeri Algısının Destinasyon Farkındalığı ve Destinasyon Sadakati Üzerindeki Etkisi S Şengül, O Türkay Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 22 (1), 223-235, 2018 | 26 | 2018 |
Gastronomi eğitimi ve gastronomide kariyer S Şengül | 23 | 2019 |
Analysis of e-complaints for restaurant enterprises in the World's 50 best restaurant list S Şengül, O Çavuş, E TAŞKIN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (1), 320-334, 2018 | 23 | 2018 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Tedarikçi Değerlendirmeleri: Yöresel Mutfak Ürünlerinin Satınalma Süreçleri Hakkında Bir Araştırma S Şengül Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 9 (18), 218-233, 2017 | 20 | 2017 |
Strategic responses of chain hotels to COVID-19 from a situational crisis communication theory perspective B Atasoy, O Türkay, S Şengül Journal of Hospitality and Tourism Insights 5 (5), 1118-1136, 2022 | 19 | 2022 |