Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 3747 | 1444 |
h-endeksi | 31 | 19 |
i10-endeksi | 48 | 31 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle12 makale
2 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Dr. Shashidhar GhatnurAssistant Research Head, Sarda Biopolymers Pvt.Ltd, Rajasthancftri.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Farooqahmed S KitturAssistant Professornccu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Harish Prashanth K.V.Principal Scientist, CSIR-CFTRI, Mysorecftri.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Pravin Gadkari, Ph.D.Senior Scientist-Formulation, New product developmentchr-hansen.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ambati Ranga RaoAssociate Professor, Vignan`s Foundation for Science, Technology and Researchvignan.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Reena RaoUniversity of Kansas Medical Center, KSkumc.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Indrani DasappaPrincipal Technical Officercftri.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Pradeep Singh NegiCSIR-CFTRI, Mysurucftri.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Lisa GeorgeMarquette University June 2009-June 2014madisoncollege.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- G.Venkateswaranfood Microbiology Department, Central Food Technological Research Institute, Mysore.20
Takip et
Udaya Sankar Kadimi
Chief Scientist and Head (Rtd.,), Food Engineering, Central Food Technological Research Institute
cftri.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip