Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 235 | 234 |
h-endeksi | 7 | 7 |
i10-endeksi | 6 | 6 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle6 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Astrid BuicaResearcher in Oenology, Stellenbosch Universitysun.ac.za üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- mihaela mihneaResearch institutes of Swedenri.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Patricia Lopez-SanchezUniversity of Santiago de Compostelausc.es üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- John P MooreSouth African Grape and Wine Research Institute, Stellenbosch Universitysun.ac.za üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Anscha J.J. ZietsmanResearcher, Stellenbosch Universitysun.ac.za üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- William WillatsProfessor, Newcastle Universitynewcastle.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Epameinondas XanthakisAssistant Professor, University of West Attica, Food Science and Technology Dept , Greeceuniwa.gr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- André de VilliersDepartment of Chemistry and Polymer Science, Stellenbosch University, South Africasun.ac.za üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jordi BallesterUMR CSGAu-bourgogne.fr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Francisco VilaplanaProfessor, Chemistry/Glycoscience, KTHkth.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Carolin MenzelRoyal Institute of Technology, Stockholmkth.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Damian FrankHead Flavour & Product Design All G Foodsallgfoods.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nicholas ArcherResearch Scientistcsiro.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Gonzalo Garrido-Bañuelos
Innovate Solutions // School for Data Science and Computational Thinking, Stellenbosch University
innovatesolutions.ie üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip