Takip et
Onur Tugay
Onur Tugay
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
subu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Professional satisfaction as a key factor in employee retention: A case of the service sector
Y Pekerşen, O Tugay
Journal of Tourism and Services 11 (20), 1-27, 2020
382020
Impact to culinary chefs' individual innovativeness levels on service innovation performance
O Tugay, Y Pekerşen
International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100472, 2022
142022
Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Web Siteleri Aracılığıyla Bölgesel Tanıtımda Kullanımı: Akdeniz Bölgesi (Use of Geographical Indications Gastronomic Products in Regional …
B Seçuk, O TUGAY
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (2), 835-854, 2021
72021
Seçili Osmanlı yemeklerinin maliyeti ve besin değeri
O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, SÇ Yeşil
Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 11 (2), 815-835, 2022
42022
Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses
O Güldemir, O Tugay, G Şallı, E Yıldız, S Çelik Yeşil
Journal of Ethnic Foods 8, 1-9, 2021
42021
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri
O Güldemir, G Salli, Yildiz. Emrah, O Tugay, SÇ Yeşil
Oğlak Yayınları, 2022
22022
İstanbul ilinde 5 yıldızlı otel işletmelerinde çalışan mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyen faktörlere ilişkin görüşlerinin belirlenmesi
O Tugay, Y Pekerşen
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 15 (59), 503-518, 2020
12020
Otel işletmelerinde mutfak şeflerinin hizmet yeniliği performansı ve bireysel yenilikçilik hareketleri üzerine bir araştırma: İstanbul ili örneği
O Tugay
PQDT-Global, 2021
2021
International Journal of Gastronomy and Food Science
J Lucas
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–9