Professional satisfaction as a key factor in employee retention: A case of the service sector Y Pekerşen, O Tugay Journal of Tourism and Services 11 (20), 1-27, 2020 | 38 | 2020 |
Impact to culinary chefs' individual innovativeness levels on service innovation performance O Tugay, Y Pekerşen International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100472, 2022 | 14 | 2022 |
Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Web Siteleri Aracılığıyla Bölgesel Tanıtımda Kullanımı: Akdeniz Bölgesi (Use of Geographical Indications Gastronomic Products in Regional … B Seçuk, O TUGAY Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (2), 835-854, 2021 | 7 | 2021 |
Seçili Osmanlı yemeklerinin maliyeti ve besin değeri O Güldemir, G Şallı, E Yıldız, O Tugay, SÇ Yeşil Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 11 (2), 815-835, 2022 | 4 | 2022 |
Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses O Güldemir, O Tugay, G Şallı, E Yıldız, S Çelik Yeşil Journal of Ethnic Foods 8, 1-9, 2021 | 4 | 2021 |
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri O Güldemir, G Salli, Yildiz. Emrah, O Tugay, SÇ Yeşil Oğlak Yayınları, 2022 | 2 | 2022 |
İstanbul ilinde 5 yıldızlı otel işletmelerinde çalışan mutfak şeflerinin yenilikçi davranışlarını etkileyen faktörlere ilişkin görüşlerinin belirlenmesi O Tugay, Y Pekerşen Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 15 (59), 503-518, 2020 | 1 | 2020 |
Otel işletmelerinde mutfak şeflerinin hizmet yeniliği performansı ve bireysel yenilikçilik hareketleri üzerine bir araştırma: İstanbul ili örneği O Tugay PQDT-Global, 2021 | | 2021 |
International Journal of Gastronomy and Food Science J Lucas | | |