Takip et
Nermin IŞIK
Nermin IŞIK
selcuk.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Orta Asya’dan cumhuriyet dönemine Türk mutfağındaki yemeklerin değişimi: yazılı kaynaklar üzerinden bir değerlendirme
O Güldemir
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi 106, 2014
572014
Nevşehir mutfak kültürü ve yemekleri. 1
O Güldemir, N Işık
Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu 6 (1), 16-19, 2011
502011
Geleneksel Türk Mutfağında Şerbet. 38
Y Özdoğan, N Işık
Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi 3, 1059-1078, 2008
352008
Türk mutfağı’nda kahvaltıda tüketilen çorbalar ve illere göre dağılımı
O Güldemir, G Hakli, I Nermin
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 56-66, 2018
302018
Öğretmenlerin MEB 2013 okul öncesi eğitim programı hakkındaki görüşleri ve programı kullanma durumları
NE Işık
Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara, 2015
302015
Türk Mutfağındaki Geleneksel Ekmek Çeşitleri
M ARLI, N IŞIK
Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar, Geleneksel Ekmekçilik Hamurişi …, 1994
241994
Ilgın mutfak kültürü ve yemekleri
N Işık, A Kılıçarslan, DÖ Derin, N Barı
20*2017
KONYA İL MERKEZİNDE YAŞAYAN KADINLARIN YİYECEK HAZIRLAMA, PİŞİRME VE SAKLAMA UYGULAMALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
DÖ Derin, I Nermin, N Erdem
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 87-101, 2016
162016
Ortaokul fen bilimleri ders kitabı 6
N Gökçe, N Işık
Ankara: Tuna Matbaacılık, 2017
132017
Tatlara Tat Katan Kabuk: Tarçın (Osmanlı Mutfağındaki Yeri), 1
O Güldemir, N Işık
Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültür), 14-15, 2012
122012
Karaman mutfak kültürü ve yemekleri
FP Aslan, O Güldemir, N Işık
Karaman Araştırmaları-II, 231-245, 2019
82019
Akdeniz Bölgesi'nin yöresel mutfağı
N Işık
Yöresel Mutfaklar, 195-226, 2016
82016
Osmanlı yemek yazması Kitabüt Tabbahinin günümüze uyarlanması
O Güldemir
82010
Geleneksel Beyşehir Tarhanası
N Aktaş, MA Cebirbay, N Işık
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 27-29, 2009
62009
Türk mutfak kültüründe özel bir içecek: şalgam suyu. 38
N Işık, G Haklı, N Barı
ICANAS Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi Bildiri Kitabı …, 2005
62005
Bulgur Yemekleri
N Işık, D Bulgur
Duru Bulgur, 2003
62003
Karamandan yurt dışına giden ailelerin beslenme alışkanlıkları
N Işik
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1998
61998
Aksaray ili Güzelyurt ilçesi'nin geleneksel bir gıdası gelveri ekmeği
N Erdem, I Nermin, S Gökmen
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 534-545, 2017
52017
Sokaklardan evlere: Termiye, 3
O Güldemir, N Işık, F Tosun
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 549, 2012
52012
Geleneksel Bir Lezzet: Horç Peyniri
D UÇGUN, I Nermin
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 177-188, 2018
42018
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20