Takip et
ÖMER UTKU ÇOPUR
ÖMER UTKU ÇOPUR
Bilinmeyen bağlantı
uludag.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Impact of drying methods on physicochemical and sensory properties of apricot pestil
S Suna, CE Tamer, B Inceday, GÖ Sinir, ÖU Çopur
NISCAIR-CSIR, India, 2014
752014
A Traditional Turkish Beverage: Salep
ÖU TAMER, Canan Ece, KARAMAN, Bige, COPUR
Food Reviews International 22 (1), 43-50, 2006
72*2006
Evaluation of several quality criteria of low calorie pumpkin dessert
CE Tamer, B Incedayi, SP Yönel, S Yonak, OU Copur
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca 38 (1), 76-80, 2010
702010
Impact of different drying parameters on color, β-carotene, antioxidant activity and minerals of apricot (Prunus armeniacaL.)
B İncedayi, CE Tamer, GÖ Sinir, S Suna, ÖU Çopur
Food Science and Technology 36, 171-178, 2016
532016
Meyve ve sebze işleme teknolojisi uygulama kılavuzu
O Kılıç, UÖ Çopur, Ş Görtay
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Notları 7, 147, 1991
521991
The effect of hot air, vacuum and microwave drying on drying characteristics, rehydration capacity, color, total phenolic content and antioxidant capacity of Kumquat (Citrus …
G Ozcan-Sinir, A Ozkan-Karabacak, CE Tamer, OU Copur
Food Science and Technology 39, 475-484, 2018
392018
A research on the composition of pomegranate molasses
B İncedayi, CE Tamer, ÖU Çopur
Journal of Agricultural Faculty of Uludag University 24 (2), 37-47, 2010
362010
Mantar bileşenlerinin teröpatik etkileri
A ÖZTÜRK, ÖU ÇOPUR
Bahçe 38 (1), 19-24, 2009
342009
Chitosan: an edible coating for fresh-cut fruits and vegetables
CE Tamer, OU Çopur
VI International Postharvest Symposium 877, 619-624, 2009
302009
Gıda alerjisi reaksiyonları
M Karakılıç, S Suna, CE Tamer, ÖU Çopur
Uludağ Üniversitesi, 2014
27*2014
Plasma ascorbic acid level and erythrocyte fragility in preeclampsia and eclampsia
H Ozan, A Esmer, N Kolsal, ÖU Çopur, B Ediz
European Journal of Obstetrics & Gynecology and Reproductive Biology 71 (1 …, 1997
271997
Gıda güvenliği ve denetim sistemi
ÖU Çopur, S Yonak, A Şenkoyuncu
Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi 11 (15), 1127-1137, 2010
252010
The quantitative analysis of some quality criteria of Gemlik variety olives
V Uylaser, CE Tamer, B İncedayı, H Vural, ÖU Çopur
J Food, Agric Environ 6 (3-4), 26-30, 2008
222008
A traditional Turkish beverage shalgam: manufacturing technique and nutritional value
B Incedayi, V Uylaşer, Ö ÇOPUR
Journal of Food Agriculture & Environment 6, 2008
192008
A research on the fortification applications for jelly confectionery
C TAMER, B Incedayi, Ö ÇOPUR, M Karinca
JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT 11 (2), 2013
182013
Effects of oven, microwave and vacuum drying on drying characteristics, colour, total phenolic content and antioxidant capacity of celery slices
AÖ Karabacak, S Suna, CE Tamer, ÖU Çopur
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods 10 (2), 193-205, 2018
172018
Tarhana üretiminde farklı uygulamaların ürün kalitesine etkisi
ÖU Çopur, D Göçmen, CE TAMER, O GÜRBÜZ
Gıda 26 (5), 2001
172001
Bursa yöresinde doğal olarak yetişen kuşburnu meyvelerinin bazı özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
C Türkben, U Çopur, E Tamer, Y Şenel
Türkiye III. Bahçe Bitkileri Kongresi 14 (17), 809-814, 1999
151999
The use of vacuum impregnation for debittering green olives
CE Tamer, BK İncedayı, B Yıldız, ÖU Çopur
Springer, 2013
132013
Microwave pre‐treatment for vacuum drying of orange slices: Drying characteristics, rehydration capacity and quality properties
A Özkan‐Karabacak, B Acoğlu, P Yolci Ömeroğlu, ÖU Çopur
Journal of Food Process Engineering 43 (11), e13511, 2020
122020
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20