Women in Turkish tourism D Çiçek, E Zencir, N Kozak Journal of Hospitality and Tourism Management 31, 228-234, 2017 | 89 | 2017 |
Sosyal bilimler enstitü dergilerinde yayımlanan turizm makalelerinin bibliyometrik profili (2000-2010) E Zencir, N Kozak VI. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi 12 (15), 673-682, 2012 | 71 | 2012 |
Geçmişten Günümüze Restoranlar: Türkiye’de Restorancılığın Gelişimi E KORKMAZ V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, 120-130, 2010 | 47 | 2010 |
Bir liderlik modeli olarak personel güçlendirme: Ankarada bulunan dört ve beş yıldızlı konaklama işletmelerinde bir araştırma E Zencir PQDT-Global, 2004 | 45 | 2004 |
Sokak Satıcılarının Gözünden Sokak Lezzetleri: İzmir Örneği (Street Foods From the Perspective of Sellers: İzmir Case) G BAYRAKTAR, E ZENCİR Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (2), 1367-1382, 2019 | 25 | 2019 |
Unutulmaya yüz tutmuş mutfak kültürleri: Çakırözü köyü örneği HH ÇAKICI, E ZENCİR Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (Special Issue 3), 285-297, 2018 | 22 | 2018 |
Restoran Yönetimi: Kavramlar ve Süreçler E Zencir | 22 | 2017 |
Turizm sektöründeki sosyal girişim çalışanlarının sosyal girişimcilik davranışı, iş ve yaşam tatmini: Tatuta projesi Narköy örneği F Çiftçi, E Zencir Turizm Akademik Dergisi 6 (1), 131-145, 2019 | 14 | 2019 |
Birinci sınıf restoranların kurumsallaşma durumu üzerine bir araştırma: Türkiye örneği E Zencir, MA Kozak Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 11 (1), 2014 | 14 | 2014 |
TÜRK VE AKDENİZ YEMEKLERİNDE SİRKE KULLANIMI (USE OF VINEGAR IN TURKISH AND MEDITERRANEAN FOOD) E ALTUNBAĞ, E ZENCİR Journal of Gastronomy 1 (2), 45-54, 2018 | 11 | 2018 |
Endüstri devrimi ve mutfaklara etkisi E Zencir İçinde: Yılmaz, H. ve Dündar, A.(Editörler). Gastronomi Tarihi (ss. 153-165 …, 2015 | 11 | 2015 |
Yiyecek içecek işletmelerine yerel ürün önerisi: Çerez tarhana B ÖZDEMİR, E ZENCİR Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 18-27, 2017 | 10 | 2017 |
Birinci sınıf restoranlarda kurumsallaşma durumunun değerlendirilmesi: Türkiye örneği E Zencir PQDT-Global, 2013 | 10 | 2013 |
Tüketicilerin Yaşam Tarzı ve Gıda Neofobi Eğilimi K Hoş, E Zencir Çiftçi Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (1), 139–162, 2022 | 9 | 2022 |
Üçüncü yaş turizminin geliştirilmesinde yaşlı dostu şehir (YDŞ) teması M Akoğlan Kozak, D Acar, E Zencir Çiftçi Turizm Akademik Dergisi 6 (2), 99-114, 2019 | 8 | 2019 |
Yöresel yemeklerin ön standart tarifeleri hazırlanarak yiyecek içecek işletmelerinde kullanıma kazandırılması E ZENCİR, T ÖZOĞUL, MÖ GÖDE, S EKİNCEK Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (2), 387-418, 2018 | 8 | 2018 |
Gastronomi tarihi A Uhri, M Doğdubay, Ö Samancı, E Zencir, A Dündar Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2015 | 8 | 2015 |
Türk Turizm Dergilerinde Gastronomi: Gastronomi Çalışmaları Nereye Gidiyor? E Zencir Çiftçi Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 642-659, 2021 | 7* | 2021 |
50 Yaş ve Üstü Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonu ve Seyahat Karakteristiği E Zencir Çiftçi Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 305 - 326, 2021 | 6 | 2021 |
Yöresel mutfaklar E Zencir Eskişehir: Açıköğretim Fakültesi Yayınları, 2016 | 6 | 2016 |