FESTİVALLERİN KATILAN ZİYARETÇİLER ÜZERİNE ETKİLERİ: ALAÇATI OT FESTİVALİ ÖRNEĞİ. E Özkan, SC Curkan, EC Sarak Gümüshane University Electronic Journal of the Institute of Social Science …, 2015 | 37 | 2015 |
Özel İlgi Turizmi A Türksoy, EÖ Yürik Turistik Ürün Çeşitlendirmesi, Nobel Yayınları, Ankara, Şubat, 255-273, 2008 | 23 | 2008 |
Her şey dahil sistemi ve sistemin türk turizm sektörüne etkileri EÖ Yürik TC Turizm Bakanlığı II. Turizm Şurası Bildirileri, Ankara 291, 295, 2002 | 18 | 2002 |
Engelliler ve turizm: Avrupa Birliği ve Türkiye uygulamaları üzerine kavramsal bir karşılaştırma EÖ Yürik, N Avcı Avrasya Etüdleri 34 (2), 109-125, 2008 | 15 | 2008 |
Türk turizminin dünya turizmine entegrasyonunda turistik ürün politikaları EÖ Yürik Yayımlanmamış Doktora Tezi, DEU, Turizm İşletmeciliği ABD, 1999 | 11 | 1999 |
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizm Sektörü Hakkındaki Görüşleri ve Beklentileri: Çeşme Turizm Ve Otelcilik Yüksekokulu Örneği. 16 Ulusal Turizm Kongresi E Özkan, S Taş, K Başkan, SC Curkan 16 Ulusal Turizm Kongresi, 2015 | 7 | 2015 |
İZMİR'DE TURİSTİK ÜRÜN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK SEYAHAT ACENTELERİNİN GÖRÜŞLERİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA. E Özkan, AŞ SABANCI Balikesir University Journal of Social Sciences Institute 17 (31), 2014 | 7 | 2014 |
Otel İşletmelerindeki Yiyecek İçecek Bölümlerinde Dışkaynak Kullanımı: SWOT Analiziyle Bir Değerlendirme E Özkan, A Türksoy Akademik Bakış Dergisi 25, 1-16, 2011 | 7 | 2011 |
Sosyal Turizm ve Gençlik Turizmi Kavramları A Türksoy, E Özkan Gençlik Turizmi Konferans-Workshop, Ankara, 1992 | 5 | 1992 |
Havayolu ulaşımı ve biletleme EÖ Yürik, A Türksoy Turhan, 2002 | 4 | 2002 |
Tarihi Agora Ören Yerinin İzmir Turizmine Etkileri E ÖZKAN, Y SEVİNÇ, SC CURKAN BÖLGESEL TURİZM, 12, 2016 | 1 | 2016 |
ADIYAMAN BÖLGESİ VE NEMRUT DAĞI MİLLİ PARKI TURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA E ÖZKAN, SC CURKAN, D SALAR Eurasian Education & Literature Journal, 19-29, 2022 | | 2022 |
The effect of airline lounge services on the selection of airline SC Curkan, E Özkan Journal of multidisciplinary academic tourism 6 (1), 17-26, 2021 | | 2021 |
Contemporary Issues in Tourism and Hospitality a Systematic Approach NV Toylan Livre de Lyon, 2021 | | 2021 |
EvALUAtiOn OF GAstROnOMY tOURisM in tHE sCOPE OF GEOGRAPHiCALLY MARKED PRODUCts SC CURKAN, E ÖZKAN, G TARIM Contemporary Issues in Tourism and Hospitality, 197, 2021 | | 2021 |
Effect of Çeşme and Chios Port Services on Visitor Satisfaction E Özkan, N Avcı, SS Türksoy, SC Curkan, MA Nisari Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues …, 2020 | | 2020 |
A Suggestion of Model for the Feasibility of Green Supply Chain Management in Food and Beverage Establishments M Doğdubay, M Sarıoğlan, C Avcıkurt, A Köroğlu, E Özkan | | |