Takip et
esin özkan
esin özkan
aksaray.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
FESTİVALLERİN KATILAN ZİYARETÇİLER ÜZERİNE ETKİLERİ: ALAÇATI OT FESTİVALİ ÖRNEĞİ.
E Özkan, SC Curkan, EC Sarak
Gümüshane University Electronic Journal of the Institute of Social Science …, 2015
372015
Özel İlgi Turizmi
A Türksoy, EÖ Yürik
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi, Nobel Yayınları, Ankara, Şubat, 255-273, 2008
232008
Her şey dahil sistemi ve sistemin türk turizm sektörüne etkileri
EÖ Yürik
TC Turizm Bakanlığı II. Turizm Şurası Bildirileri, Ankara 291, 295, 2002
182002
Engelliler ve turizm: Avrupa Birliği ve Türkiye uygulamaları üzerine kavramsal bir karşılaştırma
EÖ Yürik, N Avcı
Avrasya Etüdleri 34 (2), 109-125, 2008
152008
Türk turizminin dünya turizmine entegrasyonunda turistik ürün politikaları
EÖ Yürik
Yayımlanmamış Doktora Tezi, DEU, Turizm İşletmeciliği ABD, 1999
111999
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizm Sektörü Hakkındaki Görüşleri ve Beklentileri: Çeşme Turizm Ve Otelcilik Yüksekokulu Örneği. 16 Ulusal Turizm Kongresi
E Özkan, S Taş, K Başkan, SC Curkan
16 Ulusal Turizm Kongresi, 2015
72015
İZMİR'DE TURİSTİK ÜRÜN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK SEYAHAT ACENTELERİNİN GÖRÜŞLERİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA.
E Özkan, AŞ SABANCI
Balikesir University Journal of Social Sciences Institute 17 (31), 2014
72014
Otel İşletmelerindeki Yiyecek İçecek Bölümlerinde Dışkaynak Kullanımı: SWOT Analiziyle Bir Değerlendirme
E Özkan, A Türksoy
Akademik Bakış Dergisi 25, 1-16, 2011
72011
Sosyal Turizm ve Gençlik Turizmi Kavramları
A Türksoy, E Özkan
Gençlik Turizmi Konferans-Workshop, Ankara, 1992
51992
Havayolu ulaşımı ve biletleme
EÖ Yürik, A Türksoy
Turhan, 2002
42002
Tarihi Agora Ören Yerinin İzmir Turizmine Etkileri
E ÖZKAN, Y SEVİNÇ, SC CURKAN
BÖLGESEL TURİZM, 12, 2016
12016
ADIYAMAN BÖLGESİ VE NEMRUT DAĞI MİLLİ PARKI TURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA
E ÖZKAN, SC CURKAN, D SALAR
Eurasian Education & Literature Journal, 19-29, 2022
2022
The effect of airline lounge services on the selection of airline
SC Curkan, E Özkan
Journal of multidisciplinary academic tourism 6 (1), 17-26, 2021
2021
Contemporary Issues in Tourism and Hospitality a Systematic Approach
NV Toylan
Livre de Lyon, 2021
2021
EvALUAtiOn OF GAstROnOMY tOURisM in tHE sCOPE OF GEOGRAPHiCALLY MARKED PRODUCts
SC CURKAN, E ÖZKAN, G TARIM
Contemporary Issues in Tourism and Hospitality, 197, 2021
2021
Effect of Çeşme and Chios Port Services on Visitor Satisfaction
E Özkan, N Avcı, SS Türksoy, SC Curkan, MA Nisari
Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues …, 2020
2020
A Suggestion of Model for the Feasibility of Green Supply Chain Management in Food and Beverage Establishments
M Doğdubay, M Sarıoğlan, C Avcıkurt, A Köroğlu, E Özkan
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–17