Takip et
Pembe Ülker
Pembe Ülker
Erciyes University (Erciyes Üniversitesi)
erciyes.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Bibliometric analysis of bibliometric studies in the field of tourism and hospitality
P Ülker, M Ülker, K Karamustafa
Journal of Hospitality and Tourism Insights, 2022
862022
Impact of tangible and intangible restaurant attributes on overall experience: A consumer oriented approach
K Karamustafa, P Ülker
Journal of Hospitality Marketing & Management 29 (4), 404-427, 2020
482020
Turizm Dergilerinde Yayınlanan İnovasyon Başlıklı Makalelerin Bibliyometrik Profili
P ÜLKER, N AYSİN, H ÇALHAN
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 17 (1), 103-123, 2020
112020
Do level of tourism development and its type make a difference in residents' perceptions? Learning from Turkish cases
K Karamustafa, P Ülker, H Çalhan
Journal of Hospitality and Tourism Insights, 2020
82020
Residents’ attitudes and perception towards tourism development: The case of Safranbolu
P Saygin, A Acar, S Gokkaya
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 19-21, 2015
62015
The importance of local food in the formation of tourist experinces and its sustainability: A conceptual evaluation
K Karamustafa, M Ülker, P Ülker
Proceedings of the second international congress on future of tourism …, 2018
52018
Tüketicilerin Restoran Tercihinde Dikkate Aldığı Faktörlerin Değerlendirilmesi
P Ülker
Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana …, 2018
32018
Do customer complaints differ by restaurant types? Evidence from online reviews
M Ülker, Ç Sürücü, P Ülker
Journal of Tourismology, 2024
2024
Uluslararası Pişirme Yöntemleri
P Ülker
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, 201-2018, 2024
2024
Employees’ perceptions of workplace gossip in the hospitality industry
K Karamustafa, P Ülker, M Ülker, U Mehmet
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism, 37-50, 2024
2024
İçeceklere Giriş
P Ülker, İ İlhan
Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler, 1-8, 2023
2023
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde Okul-Öğrenci-Sektör Üçgeni: Paydaş Görüşlerine İlişkin Bir Ön Çalışma
P Ülker, G Yılmaz
23. Ulusal Turizm Kongresi, 2023
2023
Ağırlama Yönetimi
K Karamustafa, M Ülker, M Yılmaz, N Aysin Örnek, P Ülker
2023
Yerel Mutfağın Uluslararasılaşmasında Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Rolü
P Ülker
Yerelden Küresele Türk Mutfağı, 53-74, 2020
2020
Turistlerin Restoran Tercihinde Dikkate Aldığı Sağlık ile İlgili Faktörlerin Değerlendirilmesi
K Karamustafa, P Ülker
19. Ulusal Turizm Kongresi, 1058, 2018
2018
Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı
K Karamustafa, R Kılıçhan, P Ülker
Yiyecek ve İçecek Yönetimi, 75-130, 2018
2018
Restoran deneyimleri ve atfetme teorisinin rolü
P Ülker
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 0
Process of Urban Renewal in Karaköy from the Perspectives of Tourism Investors
A ACAR, P SAYGIN, S GÖKKAYA
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–18