Follow
Pembe Ülker
Pembe Ülker
Erciyes University (Erciyes Üniversitesi)
Verified email at erciyes.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Bibliometric analysis of bibliometric studies in the field of tourism and hospitality
P Ülker, M Ülker, K Karamustafa
Journal of Hospitality and Tourism Insights, 2022
1052022
Impact of tangible and intangible restaurant attributes on overall experience: A consumer oriented approach
K Karamustafa, P Ülker
Journal of Hospitality Marketing & Management 29 (4), 404-427, 2020
592020
Turizm Dergilerinde Yayınlanan İnovasyon Başlıklı Makalelerin Bibliyometrik Profili
P ÜLKER, N AYSİN, H ÇALHAN
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 17 (1), 103-123, 2020
132020
Do level of tourism development and its type make a difference in residents' perceptions? Learning from Turkish cases
K Karamustafa, P Ülker, H Çalhan
Journal of Hospitality and Tourism Insights, 2020
82020
Residents’ attitudes and perception towards tourism development: The case of Safranbolu
P Saygin, A Acar, S Gokkaya
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 19-21, 2015
62015
The importance of local food in the formation of tourist experinces and its sustainability: A conceptual evaluation
K Karamustafa, M Ülker, P Ülker
Proceedings of the second international congress on future of tourism …, 2018
52018
Tüketicilerin Restoran Tercihinde Dikkate Aldığı Faktörlerin Değerlendirilmesi
P Ülker
Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana …, 2018
32018
Exploring Negative Restaurant Experiences Through an Extended Mehrabian‐Russell Model: An Attributional Perspective
P Ülker, K Karamustafa
International Journal of Tourism Research 26 (5), e2747, 2024
2024
Evaluation of top tourism destinations according to their AI development with the entropy-TOPSIS-integrated method
M Yılmaz, M Ülker, P Ülker
Worldwide Hospitality and Tourism Themes, 2024
2024
Do customer complaints differ by restaurant types? Evidence from online reviews
M Ülker, Ç Sürücü, P Ülker
Journal of Tourismology, 2024
2024
Uluslararası Pişirme Yöntemleri
P Ülker
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, 201-2018, 2024
2024
Employees’ perceptions of workplace gossip in the hospitality industry
K Karamustafa, P Ülker, M Ülker, U Mehmet
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism, 37-50, 2024
2024
İçeceklere Giriş
P Ülker, İ İlhan
Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler, 1-8, 2023
2023
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde Okul-Öğrenci-Sektör Üçgeni: Paydaş Görüşlerine İlişkin Bir Ön Çalışma
P Ülker, G Yılmaz
23. Ulusal Turizm Kongresi, 2023
2023
Ağırlama Yönetimi
K Karamustafa, M Ülker, M Yılmaz, N Aysin Örnek, P Ülker
2023
Yerel Mutfağın Uluslararasılaşmasında Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Rolü
P Ülker
Yerelden Küresele Türk Mutfağı, 53-74, 2020
2020
Turistlerin Restoran Tercihinde Dikkate Aldığı Sağlık ile İlgili Faktörlerin Değerlendirilmesi
K Karamustafa, P Ülker
19. Ulusal Turizm Kongresi, 1058, 2018
2018
Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı
K Karamustafa, R Kılıçhan, P Ülker
Yiyecek ve İçecek Yönetimi, 75-130, 2018
2018
Restoran deneyimleri ve atfetme teorisinin rolü
P Ülker
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 0
Process of Urban Renewal in Karaköy from the Perspectives of Tourism Investors
A ACAR, P SAYGIN, S GÖKKAYA
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20