Bibliometric analysis of bibliometric studies in the field of tourism and hospitality P Ülker, M Ülker, K Karamustafa Journal of Hospitality and Tourism Insights, 2022 | 105 | 2022 |
Impact of tangible and intangible restaurant attributes on overall experience: A consumer oriented approach K Karamustafa, P Ülker Journal of Hospitality Marketing & Management 29 (4), 404-427, 2020 | 59 | 2020 |
Turizm Dergilerinde Yayınlanan İnovasyon Başlıklı Makalelerin Bibliyometrik Profili P ÜLKER, N AYSİN, H ÇALHAN Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 17 (1), 103-123, 2020 | 13 | 2020 |
Do level of tourism development and its type make a difference in residents' perceptions? Learning from Turkish cases K Karamustafa, P Ülker, H Çalhan Journal of Hospitality and Tourism Insights, 2020 | 8 | 2020 |
Residents’ attitudes and perception towards tourism development: The case of Safranbolu P Saygin, A Acar, S Gokkaya Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 19-21, 2015 | 6 | 2015 |
The importance of local food in the formation of tourist experinces and its sustainability: A conceptual evaluation K Karamustafa, M Ülker, P Ülker Proceedings of the second international congress on future of tourism …, 2018 | 5 | 2018 |
Tüketicilerin Restoran Tercihinde Dikkate Aldığı Faktörlerin Değerlendirilmesi P Ülker Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ana …, 2018 | 3 | 2018 |
Exploring Negative Restaurant Experiences Through an Extended Mehrabian‐Russell Model: An Attributional Perspective P Ülker, K Karamustafa International Journal of Tourism Research 26 (5), e2747, 2024 | | 2024 |
Evaluation of top tourism destinations according to their AI development with the entropy-TOPSIS-integrated method M Yılmaz, M Ülker, P Ülker Worldwide Hospitality and Tourism Themes, 2024 | | 2024 |
Do customer complaints differ by restaurant types? Evidence from online reviews M Ülker, Ç Sürücü, P Ülker Journal of Tourismology, 2024 | | 2024 |
Uluslararası Pişirme Yöntemleri P Ülker Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, 201-2018, 2024 | | 2024 |
Employees’ perceptions of workplace gossip in the hospitality industry K Karamustafa, P Ülker, M Ülker, U Mehmet Journal of Multidisciplinary Academic Tourism, 37-50, 2024 | | 2024 |
İçeceklere Giriş P Ülker, İ İlhan Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler, 1-8, 2023 | | 2023 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde Okul-Öğrenci-Sektör Üçgeni: Paydaş Görüşlerine İlişkin Bir Ön Çalışma P Ülker, G Yılmaz 23. Ulusal Turizm Kongresi, 2023 | | 2023 |
Ağırlama Yönetimi K Karamustafa, M Ülker, M Yılmaz, N Aysin Örnek, P Ülker | | 2023 |
Yerel Mutfağın Uluslararasılaşmasında Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Rolü P Ülker Yerelden Küresele Türk Mutfağı, 53-74, 2020 | | 2020 |
Turistlerin Restoran Tercihinde Dikkate Aldığı Sağlık ile İlgili Faktörlerin Değerlendirilmesi K Karamustafa, P Ülker 19. Ulusal Turizm Kongresi, 1058, 2018 | | 2018 |
Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı K Karamustafa, R Kılıçhan, P Ülker Yiyecek ve İçecek Yönetimi, 75-130, 2018 | | 2018 |
Restoran deneyimleri ve atfetme teorisinin rolü P Ülker Sosyal Bilimler Enstitüsü, 0 | | |
Process of Urban Renewal in Karaköy from the Perspectives of Tourism Investors A ACAR, P SAYGIN, S GÖKKAYA | | |