New approaches to production of Turkish-type dry-cured meat product “Pastirma”: salt reduction and different drying techniques E Hastaoglu, H Vural Korean journal for food science of animal resources 38 (2), 224, 2018 | 25 | 2018 |
Some Heavy Metal Contents of Various Slaughtered Cattle Tissues in Sivas-Turkey T OYMAK, UH IBRAHIM, H EMRE, Y VEDAT, Y SAHIN JOURNAL OF THE TURKISH CHEMICAL SOCIETY-A 4 (3), 721-728, 2017 | 24 | 2017 |
Influence of using scarlet runner bean flour on the production and physicochemical, textural, and sensorial properties of vegan cakes WASPAS-SWARA techniques M Göksel Saraç, E Hastaoğlu, T Dedebaş, E Arslan International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100489, 2022 | 15 | 2022 |
Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası E Hastaoğlu, E Melda, I Mustafa Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 25 (3), 1084-1113, 2021 | 11 | 2021 |
Covid-19 Salgını Sürecinde Turizm Öğrencilerinin Stres Düzeyleri ve Sağlıklı Beslenme Davranışları Üzerine Bir Araştırma E Hastaoğlu Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 1610-1621, 2021 | 11 | 2021 |
Avrupa ülkelerinde ticari sofralık zeytin ile zeytin yağı üretim teknikleri konusunda eğitim-2–sofralık zeytin ve zeytin yağı kalitesi. 1 E Demirok, İ Damar, E Hastaoğlu, MÖ Ekim, Ö Turhan, A Denge, ... Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Balıkesir, 2008 | 10 | 2008 |
Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi İ Şeker, E Hastaoğlu Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (4), 1879-1894, 2020 | 9 | 2020 |
The effects of colorants used in hotel kitchens in terms of child health E Hastaoğlu, ÖP Can, H Vural Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 10-16, 2018 | 9 | 2018 |
Effects of thymol and rosemary essential oils and red beet extract on low‐nitrite and carmine‐free beef Mortadella E Hastaoğlu, H Vural, ÖP Can Journal of Food Processing and Preservation 45 (10), e15855, 2021 | 7 | 2021 |
Potasyum Klorür Kullanımının Pastırmanın Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri E Hastaoğlu, H Vural Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2011 | 7 | 2011 |
Kuzu Etinin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri (Lamb Meat in Turkish Culinary Culture) E Hastaoğlu, İT Şeker Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 660-669, 2020 | 6 | 2020 |
Sivas Sokak Lezzetleri ve Tüketicilerin Sokak Lezzetlerine Bakış Açısı E Hastaoğlu, B Sünbül, D Sibel 5th International Management and Social Research Conference, 2020 | 5* | 2020 |
The effects of nisin and natamycin on the microbiological, chemical and sensorial qualities of meatballs E HASTAOGLU, MG SARAÇ, ZS KESKİN, F YOZGAT Cumhuriyet Science Journal 38 (4), 834-844, 2017 | 4 | 2017 |
Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana Etlerinin Bazı Özelliklerinin İncelenmesi İ Şeker, E Hastaoğlu, M Göksel Saraç Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 2087-2101, 2020 | 3 | 2020 |
Yaşlılıkta güncel sorun: Yetersiz beslenme F HASTAOĞLU, E HASTAOĞLU Journal of Current Researches on Health Sector 8 (1), 89-94, 2018 | 3 | 2018 |
Current problems of the elderly: Poor Nutrition F Hastaoğlu, E Hastaoğlu Journal of Current Researches on Health Sector 8 (1), 89-94, 2018 | 3 | 2018 |
Farklı İçerikli Çikolatalarda Bulunan Bileşenlerin Duyusal Olarak Tespit Edilebilirliğinin Araştırılması E Hastaoğlu, Ş Taşçı Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 2203-2215, 2021 | 2 | 2021 |
The effects of nisin on the growth of milk-derived Staphylococcus aureus strains in the cheese ÖP Can, E Hastaoğlu Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 24 (3), 310-316, 2020 | 2 | 2020 |
Sensorial and Nutritional Properties of a Collagen-Fortified Snack Bar Designed for the Elderly F Hastaoğlu, E Hastaoğlu, N Bağlam, İN Taş Nutrients 15 (16), 3620, 2023 | 1 | 2023 |
Investigation of uses of purple and orange sweet potato dietary fiber concentrates in sucuks. MG Saraç, E Hastaoglu, B Dinçel, ÖP Can | 1 | 2021 |