Follow
Emre Hastaoglu
Emre Hastaoglu
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Verified email at cumhuriyet.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
New approaches to production of Turkish-type dry-cured meat product “Pastirma”: salt reduction and different drying techniques
E Hastaoglu, H Vural
Korean journal for food science of animal resources 38 (2), 224, 2018
252018
Some Heavy Metal Contents of Various Slaughtered Cattle Tissues in Sivas-Turkey
T OYMAK, UH IBRAHIM, H EMRE, Y VEDAT, Y SAHIN
JOURNAL OF THE TURKISH CHEMICAL SOCIETY-A 4 (3), 721-728, 2017
242017
Influence of using scarlet runner bean flour on the production and physicochemical, textural, and sensorial properties of vegan cakes WASPAS-SWARA techniques
M Göksel Saraç, E Hastaoğlu, T Dedebaş, E Arslan
International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100489, 2022
152022
Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası
E Hastaoğlu, E Melda, I Mustafa
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 25 (3), 1084-1113, 2021
112021
Covid-19 Salgını Sürecinde Turizm Öğrencilerinin Stres Düzeyleri ve Sağlıklı Beslenme Davranışları Üzerine Bir Araştırma
E Hastaoğlu
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 1610-1621, 2021
112021
Avrupa ülkelerinde ticari sofralık zeytin ile zeytin yağı üretim teknikleri konusunda eğitim-2–sofralık zeytin ve zeytin yağı kalitesi. 1
E Demirok, İ Damar, E Hastaoğlu, MÖ Ekim, Ö Turhan, A Denge, ...
Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Balıkesir, 2008
102008
Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi
İ Şeker, E Hastaoğlu
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (4), 1879-1894, 2020
92020
The effects of colorants used in hotel kitchens in terms of child health
E Hastaoğlu, ÖP Can, H Vural
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 10-16, 2018
92018
Effects of thymol and rosemary essential oils and red beet extract on low‐nitrite and carmine‐free beef Mortadella
E Hastaoğlu, H Vural, ÖP Can
Journal of Food Processing and Preservation 45 (10), e15855, 2021
72021
Potasyum Klorür Kullanımının Pastırmanın Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
E Hastaoğlu, H Vural
Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2011
72011
Kuzu Etinin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri (Lamb Meat in Turkish Culinary Culture)
E Hastaoğlu, İT Şeker
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 660-669, 2020
62020
Sivas Sokak Lezzetleri ve Tüketicilerin Sokak Lezzetlerine Bakış Açısı
E Hastaoğlu, B Sünbül, D Sibel
5th International Management and Social Research Conference, 2020
5*2020
The effects of nisin and natamycin on the microbiological, chemical and sensorial qualities of meatballs
E HASTAOGLU, MG SARAÇ, ZS KESKİN, F YOZGAT
Cumhuriyet Science Journal 38 (4), 834-844, 2017
42017
Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana Etlerinin Bazı Özelliklerinin İncelenmesi
İ Şeker, E Hastaoğlu, M Göksel Saraç
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 2087-2101, 2020
32020
Yaşlılıkta güncel sorun: Yetersiz beslenme
F HASTAOĞLU, E HASTAOĞLU
Journal of Current Researches on Health Sector 8 (1), 89-94, 2018
32018
Current problems of the elderly: Poor Nutrition
F Hastaoğlu, E Hastaoğlu
Journal of Current Researches on Health Sector 8 (1), 89-94, 2018
32018
Farklı İçerikli Çikolatalarda Bulunan Bileşenlerin Duyusal Olarak Tespit Edilebilirliğinin Araştırılması
E Hastaoğlu, Ş Taşçı
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 2203-2215, 2021
22021
The effects of nisin on the growth of milk-derived Staphylococcus aureus strains in the cheese
ÖP Can, E Hastaoğlu
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 24 (3), 310-316, 2020
22020
Sensorial and Nutritional Properties of a Collagen-Fortified Snack Bar Designed for the Elderly
F Hastaoğlu, E Hastaoğlu, N Bağlam, İN Taş
Nutrients 15 (16), 3620, 2023
12023
Investigation of uses of purple and orange sweet potato dietary fiber concentrates in sucuks.
MG Saraç, E Hastaoglu, B Dinçel, ÖP Can
12021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20