Mental Sağlık ve Beslenme Y Beyhan, V Taş Journal of Zeugma Health Science 1 (1), 30-35, 2019 | 14 | 2019 |
Üniversite öğrencilerinin besin bestegi kullanma durumlarının değerlendirilmesi E Tunçer, V Taş Özdemir, H Şimşek, Y Karaağaç, N Yabancı Ayhan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 1 (2), 91-101, 2020 | 4 | 2020 |
Malatya’da bir aile sağlığı merkezine başvuran 3-18 yaş aralığındaki bireylerin beslenme durumunun ve Allura Red AC (E129) bulunan besinlerin tüketim miktarının saptanması B Öztürk, Y Beyhan, V Taş Özdemir Journal of Zeugma Health Science 2 (1), 28-34, 2020 | 1 | 2020 |
Üniversite yemekhanesinde sunulan menülerin karbon ayak izinin belirlenmesi V Taş Özdemir, FP Çakıroğlu II. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi, 2021 | | 2021 |
Bir üniversite yemekhanesinde uygulanan menülerin çevresel etkisinin değerlendirilmesi V Taş Özdemir Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020 | | 2020 |
Gaziantep ilinde aile ve toplum sağlığı merkezlerine başvuran yetişkin bireylerin beslenme durumlarının belirlenmesi B Kıratlı, V Taş, E Erkut, MA Erbağcı, H Yılmaz, A Ünlü, G Köksal, ... 5.th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life and …, 2019 | | 2019 |
Gaziantep ilinde yaşayan yetişkin bireylerin beden kütle indeksi ile bazı antropometrik ölçümleri ve beslenme durumu arasındaki ilişkinin belirlenmesi E Erkut, B Kıratlı, V Taş, MA Erbağcı, H Yılmaz, A Ünlü, G Köksal, ... 5.th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life and …, 2019 | | 2019 |
Yetişkinlerde beslenme durum ve alışkanlıkları,antropometrik ölçümleri ile uyku kalite ilişkisinin belirlenmesi V Taş, Y Beyhan, T Sopalı International Nursing Care and Research Congress, 2019 | | 2019 |
Ginkgo biloba’s effects on alzheimer’s disease V Taş 1. Internetional Food and Medicine Congress, 2018 | | 2018 |