Takip et
eda güneş
eda güneş
Necmettin Erbakan Üniversitesi
erbakan.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Gastronomy in tourism
U Sormaz, H Akmese, E Gunes, S Aras
Procedia Economics and Finance 39, 725-730, 2016
3212016
Gastronomy four zero (4.0)
E Güneş, ŞB Bayram, M Özkan, HF Nizamlıoğlu
International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling …, 2018
322018
Traditional culinary museums: samples from Turkey
Ü Sormaz, E Güneş
International Journal of Humanities and Social Science Invention 5 (6), 27-31, 2016
282016
Helal otelleri tercih eden turistlerin yiyecek içecek hizmetlerinden beklentileri ve memnuniyet düzeyleri
Ü Sormaz, N Onur, M Yılmaz, E Güneş, G Akdağ
Turizm Akademik Dergisi 4 (1), 81-93, 2017
262017
Oxidative effects of boric acid on different developmental stages of Drosophila melanogaster Meigen, 1830 (Diptera: Drosophilidae)
E GÜNEŞ, E Büyükgüzel
Turkish Journal of Entomology 41 (1), 3-15, 2017
252017
Gıda ve Turizm Sektöründe Böceklere Yer Var mı?
E Güneş, Ü Sormaz, HF Nizamlıoğlu
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (1), 63-75, 2017
212017
Türk mutfağı geleneksel ürünlerinde yöresel farklılıklar: Tarhana örneği
Ü Sormaz, N Onur, HF Güneş, HF Nizamlıoğlu
Aydın Gastronomy 3 (1), 1-9, 2019
202019
Türkiye'deki Meslek Yüksekokullarında Uzaktan Eğitim
T Günter, EÖ Güneş, EO DEMİR
Yükseköğretim ve Bilim Dergisi, 54-62, 2012
202012
Besinler ve beslenme çalışmalarında Drosophila
E Güneş
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi 19 (3), 236-243, 2016
172016
The effect of food safety education on food safety knowledge, attitudes, behaviors of individuals who work in food and beverage departments in Turkey
N Sanli̇er, Ü Sormaz, E Güneş
International Journal of Gastronomy and Food Science 22, 100259, 2020
162020
Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böceklerin Kullanımına Dair Bakış Açılarının Değerlendirilmesi (Evaluation of Perspectives on the Use of Edible Insects as an …
M ÖZKAN, E GÜNEŞ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 839-851, 2020
162020
Helal Turizm ve Helal Gıda’nın “Türkiye’deki Durumu”, 1
M Yılmaz, Ü Sormaz, E Güneş, S Yetimoğlu
International Halal Tourism Congress, 404-411, 2017
162017
The effect of olive (Olea europaea L.) phenolics and sugar on Drosophila melanogaster’s development
E Güneş, DA Danacıoğlu
Animal biology 68 (4), 367-385, 2018
142018
Investigation of biochemical properties of flash sintered ZrO2–SnO2 nanofibers
Z Çetinkaya, E Güneş, İ Şavkliyildiz
Materials Chemistry and Physics 293, 126900, 2023
122023
Insects as food and feed in the Turkey: Current behaviours
E Güneş, M Özkan
International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling …, 2018
112018
Turizm işletmelerinde hijyen ve sanitasyona dair işbaşı eğitimin önemi; Konya örneği
E Güneş, T Koçyiğit
Ulusal Çevre Bilimleri Araştırma Dergisi 1 (2), 73-86, 2018
102018
Antioxidant effects of ankaferd blood stopper doped polyvinyl pyrolidon in an experimental model created in insect
E Güneş
Food and Chemical Toxicology 148, 111935, 2021
92021
Türk Mutfak Kültürüne Ait Kaynar (Lohusa) Şerbeti Üzerine Bir Değerlendirme (An Evaluation on Kaynar (Lohusa) Sherbet belonging toTurkish Cuisine Culture)
M Özkan, HK Erçetin, E Güneş
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 2310-2320, 2019
92019
Investigation of the protective effect of acetazolamide and SLC-0111 on carbon tetrachloride-induced toxicity in fruit fly
E Güneş, H Aydin, HF Nizamlioğlu
Toxicology Reports 8, 1300-1304, 2021
82021
The effect of nanofiber on the biological traits of Drosophila Melanogaster
E Güneş, MO Erdal, G Lokman
Sakarya University Journal of Science 21 (6), 1608-1612, 2017
82017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20