Gastronomy in tourism U Sormaz, H Akmese, E Gunes, S Aras Procedia Economics and Finance 39, 725-730, 2016 | 315 | 2016 |
Gastronomy four zero (4.0) E Güneş, ŞB Bayram, M Özkan, HF Nizamlıoğlu International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling …, 2018 | 31 | 2018 |
Traditional culinary museums: samples from Turkey Ü Sormaz, E Güneş International Journal of Humanities and Social Science Invention 5 (6), 27-31, 2016 | 28 | 2016 |
Helal otelleri tercih eden turistlerin yiyecek içecek hizmetlerinden beklentileri ve memnuniyet düzeyleri Ü Sormaz, N Onur, M Yılmaz, E Güneş, G Akdağ Turizm Akademik Dergisi 4 (1), 81-93, 2017 | 26 | 2017 |
Oxidative effects of boric acid on different developmental stages of Drosophila melanogaster Meigen, 1830 (Diptera: Drosophilidae) E GÜNEŞ, E Büyükgüzel Turkish Journal of Entomology 41 (1), 3-15, 2017 | 25 | 2017 |
Gıda ve Turizm Sektöründe Böceklere Yer Var mı? E Güneş, Ü Sormaz, HF Nizamlıoğlu Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (1), 63-75, 2017 | 21 | 2017 |
Türkiye'deki Meslek Yüksekokullarında Uzaktan Eğitim T Günter, EÖ Güneş, EO DEMİR Yükseköğretim ve Bilim Dergisi, 54-62, 2012 | 20 | 2012 |
Türk mutfağı geleneksel ürünlerinde yöresel farklılıklar: Tarhana örneği Ü SORMAZ, O Neslihan, HF GÜNEŞ, HF NİZAMLIOĞLU Aydın Gastronomy 3 (1), 1-9, 2019 | 19 | 2019 |
Besinler ve beslenme çalışmalarında Drosophila E Güneş KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi 19 (3), 236-243, 2016 | 17 | 2016 |
Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böceklerin Kullanımına Dair Bakış Açılarının Değerlendirilmesi (Evaluation of Perspectives on the Use of Edible Insects as an … M ÖZKAN, E GÜNEŞ Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 839-851, 2020 | 16 | 2020 |
Helal Turizm ve Helal Gıda’nın “Türkiye’deki Durumu”, 1 M Yılmaz, Ü Sormaz, E Güneş, S Yetimoğlu International Halal Tourism Congress, 404-411, 2017 | 16 | 2017 |
The effect of food safety education on food safety knowledge, attitudes, behaviors of individuals who work in food and beverage departments in Turkey N Sanli̇er, Ü Sormaz, E Güneş International Journal of Gastronomy and Food Science 22, 100259, 2020 | 15 | 2020 |
The effect of olive (Olea europaea L.) phenolics and sugar on Drosophila melanogaster’s development E Güneş, DA Danacıoğlu Animal biology 68 (4), 367-385, 2018 | 14 | 2018 |
Investigation of biochemical properties of flash sintered ZrO2–SnO2 nanofibers Z Çetinkaya, E Güneş, İ Şavkliyildiz Materials Chemistry and Physics 293, 126900, 2023 | 11 | 2023 |
Insects as food and feed in the Turkey: Current behaviours E Güneş, M Özkan International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling …, 2018 | 11 | 2018 |
Antioxidant effects of ankaferd blood stopper doped polyvinyl pyrolidon in an experimental model created in insect E Güneş Food and Chemical Toxicology 148, 111935, 2021 | 9 | 2021 |
Türk Mutfak Kültürüne Ait Kaynar (Lohusa) Şerbeti Üzerine Bir Değerlendirme (An Evaluation on Kaynar (Lohusa) Sherbet belonging toTurkish Cuisine Culture) M Özkan, HK Erçetin, E Güneş Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 2310-2320, 2019 | 9 | 2019 |
Turizm işletmelerinde hijyen ve sanitasyona dair işbaşı eğitimin önemi; Konya örneği E Güneş, T Koçyiğit Ulusal Çevre Bilimleri Araştırma Dergisi 1 (2), 73-86, 2018 | 9 | 2018 |
Investigation of the protective effect of acetazolamide and SLC-0111 on carbon tetrachloride-induced toxicity in fruit fly E Güneş, H Aydin, HF Nizamlioğlu Toxicology Reports 8, 1300-1304, 2021 | 8 | 2021 |
The effect of nanofiber on the biological traits of Drosophila Melanogaster E Güneş, MO Erdal, G Lokman Sakarya University Journal of Science 21 (6), 1608-1612, 2017 | 8 | 2017 |