Takip et
eda güneş
eda güneş
Necmettin Erbakan Üniversitesi
erbakan.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Gastronomy in tourism
U Sormaz, H Akmese, E Gunes, S Aras
Procedia Economics and Finance 39, 725-730, 2016
3152016
Gastronomy four zero (4.0)
E Güneş, ŞB Bayram, M Özkan, HF Nizamlıoğlu
International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling …, 2018
312018
Traditional culinary museums: samples from Turkey
Ü Sormaz, E Güneş
International Journal of Humanities and Social Science Invention 5 (6), 27-31, 2016
282016
Helal otelleri tercih eden turistlerin yiyecek içecek hizmetlerinden beklentileri ve memnuniyet düzeyleri
Ü Sormaz, N Onur, M Yılmaz, E Güneş, G Akdağ
Turizm Akademik Dergisi 4 (1), 81-93, 2017
262017
Oxidative effects of boric acid on different developmental stages of Drosophila melanogaster Meigen, 1830 (Diptera: Drosophilidae)
E GÜNEŞ, E Büyükgüzel
Turkish Journal of Entomology 41 (1), 3-15, 2017
252017
Gıda ve Turizm Sektöründe Böceklere Yer Var mı?
E Güneş, Ü Sormaz, HF Nizamlıoğlu
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (1), 63-75, 2017
212017
Türkiye'deki Meslek Yüksekokullarında Uzaktan Eğitim
T Günter, EÖ Güneş, EO DEMİR
Yükseköğretim ve Bilim Dergisi, 54-62, 2012
202012
Türk mutfağı geleneksel ürünlerinde yöresel farklılıklar: Tarhana örneği
Ü SORMAZ, O Neslihan, HF GÜNEŞ, HF NİZAMLIOĞLU
Aydın Gastronomy 3 (1), 1-9, 2019
192019
Besinler ve beslenme çalışmalarında Drosophila
E Güneş
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi 19 (3), 236-243, 2016
172016
Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böceklerin Kullanımına Dair Bakış Açılarının Değerlendirilmesi (Evaluation of Perspectives on the Use of Edible Insects as an …
M ÖZKAN, E GÜNEŞ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 839-851, 2020
162020
Helal Turizm ve Helal Gıda’nın “Türkiye’deki Durumu”, 1
M Yılmaz, Ü Sormaz, E Güneş, S Yetimoğlu
International Halal Tourism Congress, 404-411, 2017
162017
The effect of food safety education on food safety knowledge, attitudes, behaviors of individuals who work in food and beverage departments in Turkey
N Sanli̇er, Ü Sormaz, E Güneş
International Journal of Gastronomy and Food Science 22, 100259, 2020
152020
The effect of olive (Olea europaea L.) phenolics and sugar on Drosophila melanogaster’s development
E Güneş, DA Danacıoğlu
Animal biology 68 (4), 367-385, 2018
142018
Investigation of biochemical properties of flash sintered ZrO2–SnO2 nanofibers
Z Çetinkaya, E Güneş, İ Şavkliyildiz
Materials Chemistry and Physics 293, 126900, 2023
112023
Insects as food and feed in the Turkey: Current behaviours
E Güneş, M Özkan
International Journal of Environmental Pollution and Environmental Modelling …, 2018
112018
Antioxidant effects of ankaferd blood stopper doped polyvinyl pyrolidon in an experimental model created in insect
E Güneş
Food and Chemical Toxicology 148, 111935, 2021
92021
Türk Mutfak Kültürüne Ait Kaynar (Lohusa) Şerbeti Üzerine Bir Değerlendirme (An Evaluation on Kaynar (Lohusa) Sherbet belonging toTurkish Cuisine Culture)
M Özkan, HK Erçetin, E Güneş
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 2310-2320, 2019
92019
Turizm işletmelerinde hijyen ve sanitasyona dair işbaşı eğitimin önemi; Konya örneği
E Güneş, T Koçyiğit
Ulusal Çevre Bilimleri Araştırma Dergisi 1 (2), 73-86, 2018
92018
Investigation of the protective effect of acetazolamide and SLC-0111 on carbon tetrachloride-induced toxicity in fruit fly
E Güneş, H Aydin, HF Nizamlioğlu
Toxicology Reports 8, 1300-1304, 2021
82021
The effect of nanofiber on the biological traits of Drosophila Melanogaster
E Güneş, MO Erdal, G Lokman
Sakarya University Journal of Science 21 (6), 1608-1612, 2017
82017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20