Gastronomik miras ve sürdürülebilirlik: Eskişehir örneği M Kaşlı, D Cankül, EN Köz, A Ekici Eko-Gastronomi Dergisi 1 (2), 27-46, 2015 | 97 | 2015 |
Otel Seçiminde Dini Hayat Tarzlarının Etkisi M Yeşiltaş, D Cankül, R TEMİZKAN Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 39 (39), 2012 | 80* | 2012 |
Üniversite öğrencilerinin yeşil pazarlama faaliyetleri kapsamında çevreye ilişkin davranışlarını belirlemeye yönelik bir araştırma AT Husseın, D Cankül Gazi Üniversitesi Ticaret Ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi, 50-67, 2010 | 54 | 2010 |
Yiyecek-içecek işletmelerinde inovasyon ve artırılmış gerçeklik uygulamaları D Cankül, A Doğan, B Sönmez İşletme Araştırmaları Dergisi 10 (3), 576-591, 2018 | 46 | 2018 |
Otel seçimine etki eden faktörlerden biri olarak dini hayat tarzlarının etkisi üzerine bir alan araştırması D Cankül Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Eğitimi …, 2011 | 36 | 2011 |
Yiyecek içecek işletmeleri ve sosyal medya kullanimi (Food and beverage business and social media usage) D Cankül, M Metin, D Özvatan Journal of Gastronomy Hospitality and Travel 1 (1), 29-37, 2018 | 23 | 2018 |
Turizm personeli meslek yasası girişimi: Tiyader örneği, 14 A Erbaş, D Cankül, R Temizkan Ulusal Turizm Kongresi, 05-08, 2013 | 23 | 2013 |
Travel agencies and gastronomy tourism: case of IATA member a-class travel agencies D Cankül, İ Demir Journal of Gastronomy Hospitality and Travel 1 (1), 3-10, 2018 | 21 | 2018 |
Restoran çalışanlarının algılamış oldukları örgütsel güven düzeylerinin örgütsel vatandaşlık ve iş performansına etkisi: Eskişehir örneği D Cankül, İ KILIÇ, A Doğantekin Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (1), 372-389, 2018 | 18 | 2018 |
Turizm Personeli Meslek Yasası Mümkün mü? R Temizkan, A Erbaş, D Cankül Journal of Recreation and Tourism Research 1 (4), 22-30, 2014 | 18 | 2014 |
Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden biri: Akdamar Kilisesi K Fazıl, D Cankül, B Demirci Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2013 | 18 | 2013 |
Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden biri: Akdamar Kilisesi K Fazıl, D Cankül, B Demirci Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2013 | 18 | 2013 |
Nörogastronomi ve duyusal algılama D Cankül, N Uslu Journal of Tourism and Management 1 (1), 64-74, 2020 | 17 | 2020 |
Restoranlardaki menü tasarım unsurlarının müşterilerin tekrar ziyaret etme niyeti üzerindeki etkisi D CANKÜL Turizm Akademik Dergisi 6 (1), 249-261, 2019 | 16 | 2019 |
Assessing the quality of gastronomy education: Turkey case D CANKÜL Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 18 (70), 986-1001, 2019 | 16 | 2019 |
İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ D Cankül Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (2), 225-240, 2019 | 16 | 2019 |
Presenteeisme kavramsal bakış A Uygur, I Cankül Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi 5 (46), 78-96, 2017 | 13 | 2017 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde İşte Varolamama (Presenteeism) D Cankül, SP TEMİZKAN, I Cankül Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 326-346, 2017 | 13 | 2017 |
Food and beverage education and scholars’ in Turkey R Temizkan, D Cankül, MÇ Kızıltaş Journal of Gastronomy Hospitality and Travel 1 (2), 18-25, 2018 | 12 | 2018 |
Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları SP Temizkan, C Ceviz, D Cankül Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (3), 437-461, 2019 | 11 | 2019 |