Follow
Duran Cankül
Title
Cited by
Cited by
Year
Gastronomik miras ve sürdürülebilirlik: Eskişehir örneği
M Kaşlı, D Cankül, EN Köz, A Ekici
Eko-Gastronomi Dergisi 1 (2), 27-46, 2015
972015
Otel Seçiminde Dini Hayat Tarzlarının Etkisi
M Yeşiltaş, D Cankül, R TEMİZKAN
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 39 (39), 2012
79*2012
Üniversite öğrencilerinin yeşil pazarlama faaliyetleri kapsamında çevreye ilişkin davranışlarını belirlemeye yönelik bir araştırma
AT Husseın, D Cankül
Gazi Üniversitesi Ticaret Ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi, 50-67, 2010
542010
Yiyecek-içecek işletmelerinde inovasyon ve artırılmış gerçeklik uygulamaları
D Cankül, A Doğan, B Sönmez
İşletme Araştırmaları Dergisi 10 (3), 576-591, 2018
462018
Otel seçimine etki eden faktörlerden biri olarak dini hayat tarzlarının etkisi üzerine bir alan araştırması
D Cankül
Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Eğitimi …, 2011
362011
Yiyecek içecek işletmeleri ve sosyal medya kullanimi (Food and beverage business and social media usage)
D Cankül, M Metin, D Özvatan
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel 1 (1), 29-37, 2018
232018
Turizm personeli meslek yasası girişimi: Tiyader örneği, 14
A Erbaş, D Cankül, R Temizkan
Ulusal Turizm Kongresi, 05-08, 2013
232013
Travel agencies and gastronomy tourism: case of IATA member a-class travel agencies
D Cankül, İ Demir
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel 1 (1), 3-10, 2018
212018
Restoran çalışanlarının algılamış oldukları örgütsel güven düzeylerinin örgütsel vatandaşlık ve iş performansına etkisi: Eskişehir örneği
D Cankül, İ KILIÇ, A Doğantekin
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (1), 372-389, 2018
182018
Turizm Personeli Meslek Yasası Mümkün mü?
R Temizkan, A Erbaş, D Cankül
Journal of Recreation and Tourism Research 1 (4), 22-30, 2014
182014
Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden biri: Akdamar Kilisesi
K Fazıl, D Cankül, B Demirci
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2013
182013
Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden biri: Akdamar Kilisesi
K Fazıl, D Cankül, B Demirci
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2013
182013
Nörogastronomi ve duyusal algılama
D Cankül, N Uslu
Journal of Tourism and Management 1 (1), 64-74, 2020
172020
Assessing the quality of gastronomy education: Turkey case
D CANKÜL
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 18 (70), 986-1001, 2019
162019
İŞLETMELERDE YENİLİK UYGULAMALARI: RESTORAN İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
D Cankül
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (2), 225-240, 2019
162019
Restoranlardaki menü tasarım unsurlarının müşterilerin tekrar ziyaret etme niyeti üzerindeki etkisi
D CANKÜL
Turizm Akademik Dergisi 6 (1), 249-261, 2019
152019
Presenteeisme kavramsal bakış
A Uygur, I Cankül
Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi 5 (46), 78-96, 2017
132017
Yiyecek İçecek İşletmelerinde İşte Varolamama (Presenteeism)
D Cankül, SP TEMİZKAN, I Cankül
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 326-346, 2017
132017
Food and beverage education and scholars’ in Turkey
R TEMİZKAN, D CANKÜL, MÇ KIZILTAŞ
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel 1 (2), 18-25, 2018
122018
Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları
SP Temizkan, C Ceviz, D Cankül
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (3), 437-461, 2019
112019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20