Pazarlama veri tabanının güncel bir unsuru olan sosyal medyanın otel pazarlamasındaki yeri AT Bayram Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2012 | 58 | 2012 |
E-hizmet uygulamalarında kalite algısı, memnuniyet ve sadakat tutumlarının demografik özelliklere göre incelenmesi: seyahat acentaları müşterileri örneği AT BAYRAM, RP ŞAHBAZ Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (1), 60-75, 2017 | 30 | 2017 |
MOBİL PAZARLAMA VE TURİZMDE MOBİL TEKNOLOJİLERİN KULLANIMI. Ö SÜRÜCÜ, AT Bayram Journal of International Social Research 9 (42), 2016 | 26 | 2016 |
Planlanmış davranış teorisi çerçevesinde e-spor turizmine katılma niyeti AT Bayram Turizm Akademik Dergisi 5 (2), 17-31, 2018 | 21 | 2018 |
SANAL PAZARLAMA KARMASI BİLEŞENLERİNİN 4S MODELİ KAPSAMINDA TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ SM Uygur, ÖGA BAYRAM Marmara Sosyal Araştırmalar Dergisi, 19-37, 2013 | 20 | 2013 |
Otel işletmeleri Facebook sayfalarının pazarlama iletişimi açıcından değerlendirilmesi: Antalya örneği RP Şahbaz, AT Bayram Ulusal Turizm Kongresi Bildiri Kitabı, 249-265, 2013 | 17 | 2013 |
TÜRK TURİZM ALAN YAZININDA KADINLAR ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ BIBLIOMETRIC ANALYSIS OF WOMEN STUDIES ON TURKISH TOURISM LITERATURE AT BAYRAM Turar Turizm ve Araştırma Dergisi 8 (2), 55-77, 2019 | 13 | 2019 |
Önlisans düzeyinde turizm eğitimi alan öğrencilerin memnuniyet düzeyine yönelik karşılaştırmalı bir araştırma İ Ünal, AT Bayram Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi 3 (10), 525-534, 2015 | 12 | 2015 |
The importance of ecotourism consciousness on tour guiding education GE Bayram, K Ercan, TB Ali Journal of Research in Education and Teaching 3, 40-50, 2017 | 11 | 2017 |
Turizm öğrencilerinin endüstri 4.0 kavramsal farkındalık düzeyleri ve teknoloji kullanım alışkanlıkları arasındaki ilişki E Arıkan, AT Bayram, HT Kavlak, GE Bayram Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 19-33, 2021 | 9 | 2021 |
Sürdürülebilirlik ve Turizm AT Bayram Özel İlgi Turizmi 1, 2-18, 2016 | 6 | 2016 |
İş güvencesizliği, çalışma koşulları ve mesleki sosyal statünün mesleği bırakma niyeti üzerine etkisi HO Bozkurt, AT Bayram Business and Economics Research Journal 11 (3), 891-905, 2020 | 5 | 2020 |
Üniversite Öğrencilerinin Tatil Tercihlerinde Sosyal Medya Kullanımı: Sinop Üniversitesi Örneği AT Bayram, S Ak, G Erkol Bayram VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 1089-1099, 2018 | 5 | 2018 |
Sürdürülebilir Turizm: Bibliyometrik Analiz, 1 G Bayram, A Bayram, E Karaçar Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, 179-186, 2017 | 5 | 2017 |
Sürdürülebilir Kalkınma İçin Turizm: Şanlıurfa’da Bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının Görüşleri GE BAYRAM, AT BAYRAM, Ö SÜRÜCÜ | 5 | 2016 |
Hopelessness against desire to pursue a career in tourism: An empirical analysis of Sinop University, Turkey AT Bayram, HT Kavlak, J Dogra, GE Bayram Turyzm/Tourism 30 (2), 115-123, 2020 | 3 | 2020 |
ISO 26000 standardı kapsamında Türk Dünyası ülkeleri konaklama endüstrisinin incelenmesi MZ DİNÇER, AT BAYRAM, GE BAYRAM Uluslararası İnsan Çalışmaları Dergisi 2 (4), 234-248, 2019 | 3 | 2019 |
Perceptions of Residents Towards The Impacts of Rural Tourism in Sinop Province AT Bayram, E KARAÇAR, GE Bayram Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (2), 512-522, 2018 | 3 | 2018 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM BAĞLAMINDA YAVAŞ ŞEHİR GERZE E KARAÇAR, AT BAYRAM, GE BAYRAM PROCEEDINGS BOOK, 187, 2017 | 3 | 2017 |
Coğrafi İşaretleme: Havuç Lokumu ve 80 Katlı Beypazarı Baklavası AÖ Çalık, GS Tahmaz, AT Bayram Gastronomi Üzerine Araştırmalar 1, 143-155, 2017 | 3 | 2017 |