Takip et
Mustafa Özgür
Mustafa Özgür
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
mehmetakif.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
ANKARA'DA YAŞAYAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE BESİN BAĞIMLILIĞI VE GECE YEME SENDROMUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ
M Özgür, A Uçar
Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 10-21, 2018
262018
Üniversitede eğitim gören kız öğrencilerde sosyal medya bağımlılığı ve beden algısı ile beslenme bilgi düzeylerinin karşılaştırılması
M Özgür, A Uçar
Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi 9 (2), 46-54, 2020
172020
Prebiotic effect of D-allulose and β-glucan on whey beverage with Bifidobacterium animalis and investigation of some health effects of this functional beverage on rats
J Rugji, Z ÇALIŞKAN, AH Dinçoğlu, M Özgür, Z Erol, EB ÖZGÜR
Food Science and Technology 42, e07022, 2022
62022
Cytotoxic Effects of Bisphenol A as an Endocrine Disruptor on Human Lymphocytes
M ÖZGÜR, ŞG YILMAZ, A UÇAR, S YILMAZ
Iranian Journal of Toxicology 15 (2), 7-7, 2021
42021
Prebiotic Effect of D-Allulose (D-Psicose): Traditional Review
M Özgür, EB Özgür, AH Dinçoğlu
Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (2), 573-577, 2022
22022
Karbonhidrat ve Yağ Metabolizmasında D-alluloz (D-psikoz)
M Özgür, A UÇAR
Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 9 (3), 188, 2019
12019
Yaşa bağlı makular dejenerasyonu olan hastaların beslenme durumlarının değerlendirilmesi.
M ÖZGÜR, A UÇAR
SDÜ Sağlık Bİlimleri Dergisi 9 (1), 20-27, 2018
12018
YAŞA BAĞLI MAKULAR DEJENERASYON VE BESLENME
M Özgür, N Yabancı Ayhan
Sağlık Bilimleri Dergisi 25 (3), 161-164, 2016
12016
Üniversite Öğrencilerinin Yeme Farkındalığının, Beslenme Bilgi Düzeylerinin ve Vegan-Vejetaryen Beslenme Algısının Değerlendirilmesi
M Özgür, D Kayaçelik, AN Kahraman, FT Topal
Current Perspectives on Health Sciences 5 (1), 15-23, 2024
2024
Food Allergen Risks in Genetically Modified Foods: Current Approaches
M Özgür, A Uçar
Food Safety 1, 42-53, 2024
2024
Üniversite Personelinin Genel Beslenme Bilgisi ve Beslenmeye Ayırdığı Bütçenin Değerlendirilmesi: Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Doyumu Analizi
M Özgür, HÖ Yılmaz, ÇS Meriç
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi …, 2024
2024
Dietary fiber analysis of D-allulose added cakes and determination of microbiological changes during storage
C Oran, İ Barcın, EB Özgür, M Özgür
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 11 (2 …, 2023
2023
Üniversite Öğrencilerinde Duygusal Yeme Durumunu Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
M Özgür, HÖ Yılmaz
Beslenme ve Diyet Dergisi 51 (3), 58-68, 2023
2023
Effect of D-Allulose Use as a Sugar Substitute on Some Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cakes
M Özgür, A Uçar
Akademik Gıda 21 (3), 220-232, 2023
2023
Current Approaches to Rooibos (Aspalathus linearis)
M Özgür, ÇS Meriç, HÖ Yılmaz
Multidimensional Academic Analysis Focused on Mathematics, Environment and …, 2023
2023
Knowledge Levels and Attitudes of Nutrition and Dietetics Department Students Towards Probiotic Products: The Example of Burdur Mehmet Akif Ersoy University: Cross-Sectional Study
M Özgür, AH Dinçoğlu
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Dergisi 6 (1), 11-23, 2023
2023
Yaşa Bağlı Makular Dejenerasyonda Makro Besin Ögeleri ve Kolesterolün Etkisi
M Özgür, A Uçar
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 6 (3 …, 2021
2021
Some metabolic effects of chemerin and relationship with obesity
M Özgür, A Uçar
Current Perspectives on Health Sciences 2 (1), 7-13, 2021
2021
Direnç Sporcularında Miyokinlerin Vücut Yağ Yüzdesine Etkisi
M Özgür, A Uçar
Egzersiz ve Sporda Beslenme ve Yeme Bozuklukları 1, 49-52, 2020
2020
Safety of Aspartame
A Ucar, M Özgür, S Yilmaz
https://www.grin.com/document/374590, 2017
2017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20