ANKARA'DA YAŞAYAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE BESİN BAĞIMLILIĞI VE GECE YEME SENDROMUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ M Özgür, A Uçar Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 10-21, 2018 | 26 | 2018 |
Üniversitede eğitim gören kız öğrencilerde sosyal medya bağımlılığı ve beden algısı ile beslenme bilgi düzeylerinin karşılaştırılması M Özgür, A Uçar Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi 9 (2), 46-54, 2020 | 17 | 2020 |
Prebiotic effect of D-allulose and β-glucan on whey beverage with Bifidobacterium animalis and investigation of some health effects of this functional beverage on rats J Rugji, Z ÇALIŞKAN, AH Dinçoğlu, M Özgür, Z Erol, EB ÖZGÜR Food Science and Technology 42, e07022, 2022 | 6 | 2022 |
Cytotoxic Effects of Bisphenol A as an Endocrine Disruptor on Human Lymphocytes M ÖZGÜR, ŞG YILMAZ, A UÇAR, S YILMAZ Iranian Journal of Toxicology 15 (2), 7-7, 2021 | 4 | 2021 |
Prebiotic Effect of D-Allulose (D-Psicose): Traditional Review M Özgür, EB Özgür, AH Dinçoğlu Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (2), 573-577, 2022 | 2 | 2022 |
Karbonhidrat ve Yağ Metabolizmasında D-alluloz (D-psikoz) M Özgür, A UÇAR Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 9 (3), 188, 2019 | 1 | 2019 |
Yaşa bağlı makular dejenerasyonu olan hastaların beslenme durumlarının değerlendirilmesi. M ÖZGÜR, A UÇAR SDÜ Sağlık Bİlimleri Dergisi 9 (1), 20-27, 2018 | 1 | 2018 |
YAŞA BAĞLI MAKULAR DEJENERASYON VE BESLENME M Özgür, N Yabancı Ayhan Sağlık Bilimleri Dergisi 25 (3), 161-164, 2016 | 1 | 2016 |
Üniversite Öğrencilerinin Yeme Farkındalığının, Beslenme Bilgi Düzeylerinin ve Vegan-Vejetaryen Beslenme Algısının Değerlendirilmesi M Özgür, D Kayaçelik, AN Kahraman, FT Topal Current Perspectives on Health Sciences 5 (1), 15-23, 2024 | | 2024 |
Food Allergen Risks in Genetically Modified Foods: Current Approaches M Özgür, A Uçar Food Safety 1, 42-53, 2024 | | 2024 |
Üniversite Personelinin Genel Beslenme Bilgisi ve Beslenmeye Ayırdığı Bütçenin Değerlendirilmesi: Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Doyumu Analizi M Özgür, HÖ Yılmaz, ÇS Meriç Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi …, 2024 | | 2024 |
Dietary fiber analysis of D-allulose added cakes and determination of microbiological changes during storage C Oran, İ Barcın, EB Özgür, M Özgür Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi 11 (2 …, 2023 | | 2023 |
Üniversite Öğrencilerinde Duygusal Yeme Durumunu Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi M Özgür, HÖ Yılmaz Beslenme ve Diyet Dergisi 51 (3), 58-68, 2023 | | 2023 |
Effect of D-Allulose Use as a Sugar Substitute on Some Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cakes M Özgür, A Uçar Akademik Gıda 21 (3), 220-232, 2023 | | 2023 |
Current Approaches to Rooibos (Aspalathus linearis) M Özgür, ÇS Meriç, HÖ Yılmaz Multidimensional Academic Analysis Focused on Mathematics, Environment and …, 2023 | | 2023 |
Knowledge Levels and Attitudes of Nutrition and Dietetics Department Students Towards Probiotic Products: The Example of Burdur Mehmet Akif Ersoy University: Cross-Sectional Study M Özgür, AH Dinçoğlu Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Dergisi 6 (1), 11-23, 2023 | | 2023 |
Yaşa Bağlı Makular Dejenerasyonda Makro Besin Ögeleri ve Kolesterolün Etkisi M Özgür, A Uçar İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 6 (3 …, 2021 | | 2021 |
Some metabolic effects of chemerin and relationship with obesity M Özgür, A Uçar Current Perspectives on Health Sciences 2 (1), 7-13, 2021 | | 2021 |
Direnç Sporcularında Miyokinlerin Vücut Yağ Yüzdesine Etkisi M Özgür, A Uçar Egzersiz ve Sporda Beslenme ve Yeme Bozuklukları 1, 49-52, 2020 | | 2020 |
Safety of Aspartame A Ucar, M Özgür, S Yilmaz https://www.grin.com/document/374590, 2017 | | 2017 |