Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 1066 | 814 |
h-endeksi | 19 | 17 |
i10-endeksi | 26 | 23 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle28 makale
2 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Dimitris CharalampopoulosUniversity of Reading, Department of Food and Nutritional Sciencesreading.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Afroditi ChatzifragkouAssociate Professor in Sustainable Bioprocessing, University of Readingreading.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Vladimir FarkasInstitute of Chemistry, Slovak Academy of Sciences, Bratislava, Slovakiasavba.sk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Rowan A. C. MitchellRothamsted Researchrothamsted.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- jackie freemanrothamsted researchrothamsted.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Paul DupreeUniversity of Cambridgecam.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nese SreenivasuluPrincipal Scientist & Head -Grain Quality & Nutrition, International Rice Research Instituteirri.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- simon griffithsProject Leader, John Innes Centrejic.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Suzanne HarrisFrancis Crick Institutecrick.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jeremy P E SpencerUniversity of Readingreading.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- HO AI LING -Faculty of Food Science and Nutrition, Universiti Malaysia Sabahums.edu.my üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Lars NilssonProfessor in Formulation Technology, Lund Universityple.lth.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Ondrej Kosik
Plant Sciences, Rothamsted Research
rothamsted.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip