Takip et
Alper Kurnaz
Alper Kurnaz
Bolu İzzet Baysal Uni./Faculty of Tourism/Gastronomy
ibu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Alternatif Turizm ve Ürün Çeşitliliği Oluşturmada Ekolojik Çiftlikler: Pastoral Vadi Örneği
B KILIÇ, A KURNAZ
İşletme Araştırmaları Dergisi 2 (4), 39-56, 2010
1972010
ÖNLİSANS DÜZEYİNDE EĞİTİM ALAN AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN MESLEKİ TUTUMLARININ BELİRLENMESİ
A Kurnaz, HA Kurnaz, B Kılıç
Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 41-61, 2014
1132014
Kırsal Turizmin Sosyo-Ekonomik Yapıya Etkisi ve Fethiye Örneği
M Uçar, H Uçar, A Kurnaz, H Akyurt Kurnaz
KMÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi 14 (22), 75-82, 2012
762012
Yiyecek içecek işletmelerinde hizmet kalitesinin ölçümü: Marmaris örneği
A Kurnaz
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2011
462011
İSTANBUL’DA YER ALAN YEŞİL RESTORAN İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN GRSERV MODELİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
A KURNAZ, ON ÖZDOĞAN
İşletme Fakültesi Dergisi 18 (1), 75-99, 2017
412017
Yöresel Yemeklerin Restoranlar Tarafından Kullanımının Değerlendirilmesi: Marmaris Örneği
A Kurnaz, E İşlek
Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi 8 (1), 50-59, 2018
302018
Evaluation of Women Chefs in Professional Kitchens
A KURNAZ, S SELÇUK KURTULUŞ, B KILIÇ
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 119/132, 2018
272018
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli ile Ölçümü
B Kılıç, A Kurnaz
Finans Politik & Ekonomik Yorumlar Dergisi 49 (564), 87-104, 2012
232012
Ege otlarinin yöresel mutfaklarda kullanimI
A Kök, A Kurnaz, HA Kurnaz, S Karahan
Journal of Tourism Intelligence and Smartness 3 (2), 152-168, 2020
202020
Gastronomi Eğitiminde Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Örneği: Mengen Ulusal Aşçılık Kampı
A Kurnaz, TE Babür, H Akyurt Kurnaz
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi, 2018
20*2018
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA YEŞİL RESTORANLARIN HİZMET KALİTE ALGISININ GRSERV İLE ÖLÇÜMÜ: İSTANBUL ÖRNEĞİ
A Kurnaz
Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017
19*2017
İSTANBUL’DA YER ALAN RESTORANLARDAKİ YEŞİL UYGULAMALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
A KURNAZ, ON ÖZDOĞAN
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi 16 (1), 240-257, 2018
172018
Koronavirüs (Covid-19) Pandemi sürecinde restoran sektöründe yeni bir uygulama: bulut mutfaklar
B Yeşilyurt, A Kurnaz
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi 10 (2), 47-62, 2021
142021
Aşçılık Kültürünün Festival Turizmi Kapsamında Kullanılması: Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali
A KURNAZ, E İŞLEK
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2018
142018
ÜNİVERSİTE SEÇİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER: AŞÇILIK VE GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
A Kurnaz
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 8 (1/1), 623-638, 2019
13*2019
Sürdürülebilir gastronomi
A Kurnaz, A Arman
Gastronomi ve yiyecek içecek tarihi, 161-180, 2020
122020
Somut olmayan kültürel miras listesine gastronomik bir bakış
B Yeşilyurt, A Kurnaz
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism 27, 2021
112021
Alternative tourism and ecological farms on creating diversification of tourism product: Example of pastoral valley
B Kılıç, A Kurnaz
İşletme Araştırmaları Dergisi 2 (4), 39-56, 2010
112010
USE OF AEGEAN HERBS IN LOCAL CUISINES
A KÖK, SK Alper KURNAZ, Hande AKYURT KURNAZ
Journal of Tourism Intelligence and Smartness 3 (2), 152-168, 2021
92021
Turizm rehberliği öğrencilerinin gastronomi rehberliğine bakış açısı
A Kök, S Karahan, HA Kurnaz, A Kurnaz
Turist Rehberliği Dergisi (TURED) 4 (1), 1-18, 2021
82021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20