Alternatif Turizm ve Ürün Çeşitliliği Oluşturmada Ekolojik Çiftlikler: Pastoral Vadi Örneği B KILIÇ, A KURNAZ İşletme Araştırmaları Dergisi 2 (4), 39-56, 2010 | 197 | 2010 |
ÖNLİSANS DÜZEYİNDE EĞİTİM ALAN AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN MESLEKİ TUTUMLARININ BELİRLENMESİ A Kurnaz, HA Kurnaz, B Kılıç Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 41-61, 2014 | 113 | 2014 |
Kırsal Turizmin Sosyo-Ekonomik Yapıya Etkisi ve Fethiye Örneği M Uçar, H Uçar, A Kurnaz, H Akyurt Kurnaz KMÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi 14 (22), 75-82, 2012 | 76 | 2012 |
Yiyecek içecek işletmelerinde hizmet kalitesinin ölçümü: Marmaris örneği A Kurnaz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2011 | 46 | 2011 |
İSTANBUL’DA YER ALAN YEŞİL RESTORAN İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN GRSERV MODELİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ A KURNAZ, ON ÖZDOĞAN İşletme Fakültesi Dergisi 18 (1), 75-99, 2017 | 41 | 2017 |
Yöresel Yemeklerin Restoranlar Tarafından Kullanımının Değerlendirilmesi: Marmaris Örneği A Kurnaz, E İşlek Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi 8 (1), 50-59, 2018 | 30 | 2018 |
Evaluation of Women Chefs in Professional Kitchens A KURNAZ, S SELÇUK KURTULUŞ, B KILIÇ Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (3), 119/132, 2018 | 27 | 2018 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli ile Ölçümü B Kılıç, A Kurnaz Finans Politik & Ekonomik Yorumlar Dergisi 49 (564), 87-104, 2012 | 23 | 2012 |
Ege otlarinin yöresel mutfaklarda kullanimI A Kök, A Kurnaz, HA Kurnaz, S Karahan Journal of Tourism Intelligence and Smartness 3 (2), 152-168, 2020 | 20 | 2020 |
Gastronomi Eğitiminde Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Örneği: Mengen Ulusal Aşçılık Kampı A Kurnaz, TE Babür, H Akyurt Kurnaz OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi, 2018 | 20* | 2018 |
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA YEŞİL RESTORANLARIN HİZMET KALİTE ALGISININ GRSERV İLE ÖLÇÜMÜ: İSTANBUL ÖRNEĞİ A Kurnaz Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017 | 19* | 2017 |
İSTANBUL’DA YER ALAN RESTORANLARDAKİ YEŞİL UYGULAMALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ A KURNAZ, ON ÖZDOĞAN Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi 16 (1), 240-257, 2018 | 17 | 2018 |
Koronavirüs (Covid-19) Pandemi sürecinde restoran sektöründe yeni bir uygulama: bulut mutfaklar B Yeşilyurt, A Kurnaz Turar Turizm ve Araştırma Dergisi 10 (2), 47-62, 2021 | 14 | 2021 |
Aşçılık Kültürünün Festival Turizmi Kapsamında Kullanılması: Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali A KURNAZ, E İŞLEK Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2018 | 14 | 2018 |
ÜNİVERSİTE SEÇİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER: AŞÇILIK VE GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA A Kurnaz MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 8 (1/1), 623-638, 2019 | 13* | 2019 |
Sürdürülebilir gastronomi A Kurnaz, A Arman Gastronomi ve yiyecek içecek tarihi, 161-180, 2020 | 12 | 2020 |
Somut olmayan kültürel miras listesine gastronomik bir bakış B Yeşilyurt, A Kurnaz 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism 27, 2021 | 11 | 2021 |
Alternative tourism and ecological farms on creating diversification of tourism product: Example of pastoral valley B Kılıç, A Kurnaz İşletme Araştırmaları Dergisi 2 (4), 39-56, 2010 | 11 | 2010 |
USE OF AEGEAN HERBS IN LOCAL CUISINES A KÖK, SK Alper KURNAZ, Hande AKYURT KURNAZ Journal of Tourism Intelligence and Smartness 3 (2), 152-168, 2021 | 9 | 2021 |
Turizm rehberliği öğrencilerinin gastronomi rehberliğine bakış açısı A Kök, S Karahan, HA Kurnaz, A Kurnaz Turist Rehberliği Dergisi (TURED) 4 (1), 1-18, 2021 | 8 | 2021 |