Anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesi öğrencilerinin stajlarında işletmelerden beklentileri: Mengen Aşçılar Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi örneği A Arman, T Şahin Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 6 (2), 2013 | 24 | 2013 |
ÖN LİSANS SEVİYESİNDE AŞÇILIK EĞİTİMİNİ TERCİH ETME NEDENLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ T Şahin, A Arman Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, 2014 | 22 | 2014 |
Gastronomi Turizmi Kapsaminda Sürdürülebilirlik: Ebem Köftesi Örneği VE ÖREN, T ŞAHİN ÖREN Social Sciences 14 (1), 151-162, 2019 | 19 | 2019 |
Spor pazarlaması açısından futbol kulüplerine taraftar olma nedenleri Ç Mutlu, T Şahin Turar Turizm ve Araştırma Dergisi 3 (1), 43-59, 2014 | 19 | 2014 |
eVisa’s impacts on travel and tourism: the case of Turkey K Cakar, N Kalbaska, A Inanir, T Şahin Ören Journal of Hospitality and Tourism Technology, 2018 | 18 | 2018 |
Spor turizmi aracılığı ile sürdürülebilir destinasyon geliştirme: Hava sporları açısından Uşak ili potansiyeli T ŞAHİN ÖREN Akdeniz Üniversitesi, 2018 | 17 | 2018 |
Alternatif turizm kapsamında Uşak-Ulubey Kanyonu’nun SWOT analizi VE Ören, T Şahin Uluslararası Hakemli Beşeri ve Akademik Bilimler Dergisi 3 (7), 1-14, 2014 | 15 | 2014 |
Turizm Kümelenmesi: Uşak İli Turizm Kümelenme Potansiyeli N YÜZBAŞIOĞLU, VE ÖREN, T ŞAHİN Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 9 (2), 187-200, 2016 | 13 | 2016 |
Anadolu Mutfak Kültüründe Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Bulgur ve Bulgur Yemekleri T Şahin Ören, A Arman, Ö Erdem Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (3), 1961-1981, 2021 | 12 | 2021 |
Anadolu Mutfak Kültürü’nün Unutulmaya Yüz Tutmuş Mısır Unu Bazlı Yemek Örnekleri A ARMAN, T ŞAHİN ÖREN Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, 1, 2020 | 6 | 2020 |
Investigation of Academic Staff in Gastronomy in Terms of Their Satisfaction Level and Adverse Experience A Arman, Ö Erdem, T Ören Şahin Journal of Tourism and Gastronomy Studies 4 (4), 644-661, 2018 | 6 | 2018 |
Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin 3+ 1 Eğitim Modelinden Tatmin Derecelerinin Belirlenmesi: Banaz Meslek Yüksekokulu Örneği T ŞAHİN ÖREN, VE ÖREN Yükseköğretim ve Bilim Dergisi, 451-456, 2018 | 6 | 2018 |
Investigation of curriculum of associate level in tourism and hospitality programs: Turkey case study VE Ören, T Şahin SHS Web of Conferences 26, 01074, 2016 | 6 | 2016 |
Aşçılık programı ön lisans seviyesinde verilmesi gereken derslerin kategorilerine ilişkin değerlendirme T ŞAHİN ÖREN, A ARMAN Yükseköğretim Dergisi 7 (3), 179-185, 2017 | 5 | 2017 |
Otel işletmelerine ait web sitelerinin, Türkiye’de faaliyet gösterdikleri bölgelere göre değerlendirilmesi T Şahin Turar Turizm & Araştırma Dergisi 1 (2), 40-59, 2012 | 5 | 2012 |
GECEKONDU TURİZMİ ÜZERİNE SİSTEMATİK BİR DERLEME Ç MUTLU, T ŞAHİN ÖREN International Journal of Contemporary Tourism Research 5 (2), 182-190, 2021 | 4 | 2021 |
Web Tabanlı Pazarlama Yapan Seyahat Acentalarının Pazarlama Faaliyetlerinin Etik Açıdan Değerlendirilmesi T ŞAHİN ÖREN İstanbul Journal of Social Sciences, 2017 | 4 | 2017 |
Otel İşletmelerinin Tüketicilere Yönelik Kullandıkları Satış Geliştirme Araçları: Beş Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma (The Promotion Tools Hotel Establishments Use Toward … A Akbaba, Ç Mutlu, T Şahin Turar Turizm ve Araştırma Dergisi 1 (1), 53-68, 2012 | 4 | 2012 |
Yiyecek İçecek İşletmeleri Çalışanlarında Sanal Kaytarma ve Nomofobi İlişkisi Üzerine A ARMAN, T ŞAHİN ÖREN Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 2228-2258, 2021 | 3 | 2021 |
Dijital Pazarlama Açısından Gastronomi Kenti Afyonkarahisar: Dijital Mutfak Kültürü T ŞAHİN ÖREN, O ÇATIR, VE ÖREN Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 2109-2131, 2021 | 3 | 2021 |