Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 3050 | 2770 |
h-endeksi | 26 | 25 |
i10-endeksi | 68 | 66 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle17 makale
6 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- ZAFAR IQBAL KHANUNIVERSITY OF SARGODHAuos.edu.pk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dr Asma AshfaqUniversity of Sargodhauos.edu.pk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dr. Mian Anjum MurtazaProfessor, Institute of Food Science and Nutrition, University of Sargodha, Pakistanuos.edu.pk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dr.Ijaz Rasool NoorkaUniversity of Sargodha, Pakistanuos.edu.pk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dr. Saqib JabbarFood Science Research Institute, National Agricultural Research Centre, Islamabadnjau.edu.cn üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- ammara aineeUniversity of sargodhauos.edu.pk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Tusneem KausarUniversity of Sargodhauos.edu.pk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Yunus DoganDokuz Eylul Universitydeu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Kafeel AhmedUniversity Of Sargodha
Takip et
Dr. Muhammad Nadeem
Associate Professor, Institute of Food Science & Nutrition, University of Sargodha, Sargodha
uos.edu.pk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip