Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 2176 | 920 |
h-endeksi | 26 | 13 |
i10-endeksi | 37 | 18 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle4 makale
2 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Erich WindhabProfessor Food Process Engineering, ETH Zurich (IFNH; LFO E18)hest.ethz.ch üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Peter FischerProfessor of Food Rheology, ETH Zurichhest.ethz.ch üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Walter RichteringProfessor of Physical Chemistry, RWTH Aachen Universitypc.rwth-aachen.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Curtis W. FrankProfessor of Chemical Engineering, Stanford Universitystanford.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Andrew J ParnellResearch Fellow, University of Sheffieldsheffield.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nicholas J. WarrenUniversity of Leedsleeds.ac.uk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Gudrun SchmidtPurdue Universitypurdue.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Christian GorscheHead of Materials, Cubicure GmbH
- Christian Friedrichfmf.uni-freiburg.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip