Coğrafi İşaretli Yiyeceklerin Tanıtım Unsuru Olarak Yöresel Yemekler Kapsamında Değerlendirilmesi (Analysis on the Use of Products with Geographical Indication as a Promotion … G Saatçi Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 358-374, 2019 | 54 | 2019 |
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Yabanci Uyruklu Öğrencilerin Koronavirüs Algilarini Metafor Yolu ile Tespit Etmeye Yönelik bir Araştirma G Saatçı, M Aksu Journal of Awareness 5 (4), 617-630, 2020 | 42 | 2020 |
Menü mühendisliği M Doğdubay, G Saatcı Ankara: Detay Yayıncılık, 42-43, 2014 | 40 | 2014 |
Kültürel miras olarak gastronomi G Saatcı Yılmaz H.(Editör). Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi. Ankara: Detay …, 2016 | 29 | 2016 |
Yöresel yemeklerin broşürlerde tanıtım unsuru olarak kullanılmasının analizine yönelik bir araştırma G Saatçi, Ö Demirbulat Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi 9 (42), 1999-2006, 2016 | 27 | 2016 |
Destinasyon pazarlamasında yerel yönetimlerin gastronomik öğeleri kullanma eğilimlerinin ölçülmesine yönelik bir araştırma V M Doğdubay, M Sarıoğlan, G Saatçi, S Sü Eroz Ulusal Gastronomi Sempozyumu, 26-33, 2011 | 27 | 2011 |
Bursa’nın somut kültürel varlıklarına yönelik öğrencilerin algıları: Harmancık MYO örneği ÖG Demirbulat, G Saatcı, C Avcıkurt | 17 | 2015 |
DÜNYA BASININDA TÜRKİYE TURİZMİ İLE İLGİLİ YER ALAN HABERLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ G Saatcı, S Türkmen Avrasya Uluslararası Araştırmalar Dergisi 7 (20), 72-84, 2019 | 14 | 2019 |
YÖRESEL FESTİVALLERİN YEREL HALK ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ: ALAÇATI OT FESTİVALİ ÖRNEĞİ G Saatci, T Yalçınkaya Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2018 | 14 | 2018 |
YEREL HALKIN ÜNİVERSİTEYE BAKIŞ AÇISI: HARMANCIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ G Saatcı, C Avcıkurt, ÖG Demirbulat Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, 126-140, 2015 | 13 | 2015 |
Konaklama İşletmelerinde Yeşil İnovasyon Uygulamaları: Bursa Örneği. 14 G Saatçi, ÖG Demirbulat, C Avcıkurt Ulusal Turizm Kongresi, 20-38, 2013 | 12 | 2013 |
Kültürel miras konulu lisansüstü tezlerin bibliyometrik analizi NÖ Demiral, G Saatçi Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi, 7-19, 2019 | 10 | 2019 |
Yöresel yemeklerin yiyecek-içecek işletmelerinin menülerinde yer alma düzeylerinin belirlenmesi: Bozcaada örneği G Saatçi, NÖ Demiral The Congress Book Of Full Texts-IWACT, 330-340, 2018 | 10 | 2018 |
Konaklama işletmeleri yöneticilerinin mesleki turizm eğitimi almış çalışanlara yönelik değerlendirmeleri G Saatcı, ÖG Demirbulat | 10 | 2015 |
Akademik yöneticilerin yönetsel yetkinlik düzeylerinin araştırılması: Balıkesir ve Bursa'da ampirik bir çalışma K Gül, M Gül, G Saatci | 9 | 2016 |
Tüketici tercih ve davranışları Ö Demirbulat Güdü, G Saatcı Edt. Mesut Bozkurt ve Bayram Şahin). Turizm Pazarlaması. Paradigma Akademi …, 2015 | 9 | 2015 |
Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği (The Elements that Managers Pay Attention to When Creating a Restaurant Atmosphere … G SAATCİ, E TEMELOĞLU, A Murat Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 1640-1655, 2019 | 8 | 2019 |
Konaklama sektöründe hijyen kaynaklı müşteri sağlık riski algısı: Bursa ve Diyarbakır’daki tesislere yönelik kıyaslama K Gül, M Gül, G Saatcı Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 15 (1), 23-37, 2018 | 8 | 2018 |
Cross-Cultural Tourist Attitudes: A Search Within The Scope Of Integrated Threat Theory. G SAATCI, C AVCIKURT Itobiad: Journal of the Human & Social Science Researches/İnsan ve Toplum …, 2016 | 8 | 2016 |
ÖĞRENCİLERİN YEREL HALKA BAKIŞ AÇILARI İLE YÖRE HAKKINDAKİ TUTUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: HARMANCIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ G Saatcı, ÖG Demirbulat Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 73-83, 2015 | 8 | 2015 |