Takip et
Gencay SAATCI SAVSA
Gencay SAATCI SAVSA
Doç. Dr. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi
comu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Coğrafi İşaretli Yiyeceklerin Tanıtım Unsuru Olarak Yöresel Yemekler Kapsamında Değerlendirilmesi (Analysis on the Use of Products with Geographical Indication as a Promotion …
G Saatçi
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 358-374, 2019
542019
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Yabanci Uyruklu Öğrencilerin Koronavirüs Algilarini Metafor Yolu ile Tespit Etmeye Yönelik bir Araştirma
G Saatçı, M Aksu
Journal of Awareness 5 (4), 617-630, 2020
422020
Menü mühendisliği
M Doğdubay, G Saatcı
Ankara: Detay Yayıncılık, 42-43, 2014
402014
Kültürel miras olarak gastronomi
G Saatcı
Yılmaz H.(Editör). Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi. Ankara: Detay …, 2016
292016
Yöresel yemeklerin broşürlerde tanıtım unsuru olarak kullanılmasının analizine yönelik bir araştırma
G Saatçi, Ö Demirbulat
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi 9 (42), 1999-2006, 2016
272016
Destinasyon pazarlamasında yerel yönetimlerin gastronomik öğeleri kullanma eğilimlerinin ölçülmesine yönelik bir araştırma V
M Doğdubay, M Sarıoğlan, G Saatçi, S Sü Eroz
Ulusal Gastronomi Sempozyumu, 26-33, 2011
272011
Bursa’nın somut kültürel varlıklarına yönelik öğrencilerin algıları: Harmancık MYO örneği
ÖG Demirbulat, G Saatcı, C Avcıkurt
172015
DÜNYA BASININDA TÜRKİYE TURİZMİ İLE İLGİLİ YER ALAN HABERLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ
G Saatcı, S Türkmen
Avrasya Uluslararası Araştırmalar Dergisi 7 (20), 72-84, 2019
142019
YÖRESEL FESTİVALLERİN YEREL HALK ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ: ALAÇATI OT FESTİVALİ ÖRNEĞİ
G Saatci, T Yalçınkaya
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2018
142018
YEREL HALKIN ÜNİVERSİTEYE BAKIŞ AÇISI: HARMANCIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ
G Saatcı, C Avcıkurt, ÖG Demirbulat
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, 126-140, 2015
132015
Konaklama İşletmelerinde Yeşil İnovasyon Uygulamaları: Bursa Örneği. 14
G Saatçi, ÖG Demirbulat, C Avcıkurt
Ulusal Turizm Kongresi, 20-38, 2013
122013
Kültürel miras konulu lisansüstü tezlerin bibliyometrik analizi
NÖ Demiral, G Saatçi
Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi, 7-19, 2019
102019
Yöresel yemeklerin yiyecek-içecek işletmelerinin menülerinde yer alma düzeylerinin belirlenmesi: Bozcaada örneği
G Saatçi, NÖ Demiral
The Congress Book Of Full Texts-IWACT, 330-340, 2018
102018
Konaklama işletmeleri yöneticilerinin mesleki turizm eğitimi almış çalışanlara yönelik değerlendirmeleri
G Saatcı, ÖG Demirbulat
102015
Akademik yöneticilerin yönetsel yetkinlik düzeylerinin araştırılması: Balıkesir ve Bursa'da ampirik bir çalışma
K Gül, M Gül, G Saatci
92016
Tüketici tercih ve davranışları
Ö Demirbulat Güdü, G Saatcı
Edt. Mesut Bozkurt ve Bayram Şahin). Turizm Pazarlaması. Paradigma Akademi …, 2015
92015
Restoran Atmosferi Oluşturma Sürecinde Yöneticilerin Dikkat Ettikleri Unsurlar: Bursa Örneği (The Elements that Managers Pay Attention to When Creating a Restaurant Atmosphere …
G SAATCİ, E TEMELOĞLU, A Murat
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 1640-1655, 2019
82019
Konaklama sektöründe hijyen kaynaklı müşteri sağlık riski algısı: Bursa ve Diyarbakır’daki tesislere yönelik kıyaslama
GÜL Kudret, GÜL Melike, G SAATCI
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 15 (1), 23-37, 2018
82018
Cross-Cultural Tourist Attitudes: A Search Within The Scope Of Integrated Threat Theory.
G SAATCI, C AVCIKURT
Itobiad: Journal of the Human & Social Science Researches/İnsan ve Toplum …, 2016
82016
ÖĞRENCİLERİN YEREL HALKA BAKIŞ AÇILARI İLE YÖRE HAKKINDAKİ TUTUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: HARMANCIK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ
G Saatcı, ÖG Demirbulat
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 73-83, 2015
82015
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20