Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 530 | 468 |
h-endeksi | 12 | 12 |
i10-endeksi | 12 | 12 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle4 makale
2 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Gurbuz GunesGıda Mühendisliği Profesörü, İstanbul Teknik Üniversitesiitu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- F. Seniha GunerIstanbul Technical Universityitu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Beraat ÖzçelikIstanbul Technical Universityitu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Denis Ponceletonirisoniris-nantes.fr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ali KılıçNCSU, ITU, Areka Ltd.itu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Esra Capanogluİstanbul Teknik Üniversitesiitu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Chandrima ShrivastavaEmpa - Swiss Federal Laboratories for Material Science and Technologyempa.ch üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jochen WeissUniversity of Hohenheimuni-hohenheim.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Monika GibisUniversity of Hohenheim, Institute of Food Science and Biotechnologyuni-hohenheim.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sven SängerlaubUniversity of Applied Sciences Munichivv.fraunhofer.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- hans PoulisAssistent Prof.tudelft.nl üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Deniz Turan
Food Quality Design at University of Wageningen
wur.nl üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip