Duygusal emek faktörünün hizmet kalitesine etkisi: Nevşehir’deki dört ve beş yıldızlı otellere yönelik bir araştırma N Demirel, D Eren Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 310-334, 2015 | 27 | 2015 |
Türkiye ve Dünyadaki “Hüzün Turizmi” Çalışmalarının Bibliyometrik Analizi Z Bulut, Dİ Nilgün Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi 2 (1), 67-88, 2022 | 14 | 2022 |
Müşteri Memnuniyetinin Ağızdan Ağıza İletişim Üzerindeki Etkisinde Hizmet Telafisinin Düzenleyicilik Rolü: Nevşehir’deki Otel İşletmelerinde Bir Uygulama DE Nilgün Demirel Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 2132-2160, 2021 | 13 | 2021 |
Nevşehir Bölgesi’ndeki turist rehberlerinin hizmet verme yatkınlığı düzeylerinin ölçülmesi E Duygu, N Demirel Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi 2 (1), 5-22, 2017 | 10 | 2017 |
Sarıkamış Destinasyonunun Tanıtımının Miyopik Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi. E Kaygın, N Demirel, E Şahinkaya Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 3, 2017 | 8 | 2017 |
Ordu-Çambaşı Kayak Merkezinin Gelişimine İlişkin Paydaşların Görüşlerinin Değerlendirilmesi N DEMİREL, EK TEKELİ Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (1), 331-348, 2020 | 6 | 2020 |
İş-aile rol çatışması ve kariyer devamlılığı ilişkisi: Kadın turist rehberleri üzerine bir değerlendirme N DEMİREL, Y YUMUK, N HACIOĞLU Turist Rehberliği Dergisi (TURED) 4 (1), 48-63, 2021 | 5 | 2021 |
Serhat illerinin rekreasyon kaynaklarının değerlendirilmesi: Tripadvisor örneği N DEMİREL, K ÇAMLICA Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 574-597, 2021 | 5 | 2021 |
The Effect of the Pandemic on the Performance of Tourist Guides and the Practice of Their Professions: A Qualitative Study in the Cappadocia Region N Demirel İli, Ç Zeynep, B Keskin Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 10 (1), 57-70, 2022 | 4 | 2022 |
Profesyonel turist rehberlerinin foodie turist tipine bakış açıları: Nitel bir araştırma N Demirel, EK TEKELİ Journal of Tourism Theory and Research 6 (1), 35-46, 2020 | 4 | 2020 |
Turizm pazarlamasında elektronik ağızdan ağıza iletişim M Boz, N Demirel Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler II, 47-60, 2018 | 4* | 2018 |
Foodie Turist Tipolojisi: Gaziantep Restoranlarına Yönelik Nitel Bir Araştırma E Kırıcı Tekeli, N Demirel İli, Ü Kement Gaziantep University Journal of Social Sciences 22 (1), 372 - 392, 2023 | 3 | 2023 |
TURİST REHBERLİĞİ EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLER MESLEKİ UZMANLAŞMAYA NASIL BAKIYOR? Y Yumuk, N Demirel İli Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 5 (1), 211-222, 2022 | 3 | 2022 |
PROFESYONEL TURİST REHBERLERİNİN FOODIE TURİST TİPİNE BAKIŞ AÇILARI EKT Nilgün Demirel Journal of Tourism Theory and Research 6 (1), 35-46, 2020 | 3* | 2020 |
TURİST REHBERLİĞİNDE MESLEKİ YATKINLIK VE KARİYER SÜRDÜRME İLİŞKİSİNİN CİNSİYET DEĞİŞKENİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ Y YUMUK, ND İLİ Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi 12 (3), 1314-1333, 2022 | 2 | 2022 |
Dijital Göçebelerin Türkiye Algısı ND İli Journal of Recreation and Tourism Research 10 (1), 30-56, 2023 | 1 | 2023 |
Foodie Tourist Behavior N Demirel, EK Tekeli Tourist Behavior, 219-237, 2023 | 1 | 2023 |
Hizmet aksaklıklarına yönelik e-şikayetlerin değerlendirilmesi: Kaz restoranları üzerine nitel bir araştırma N Demirel, M Büyükkuru Detay Yayıncılık, 2020 | 1 | 2020 |
Destination management through gastrodiplomacy in wine tourism: a phenomenological approach ŞA Yetiş, ND Ili Revista Rosa dos Ventos-Turismo e Hospitalidade 15 (2), 2023 | | 2023 |
Foodie Turist Tipolojisi: Gaziantep Restoranlarına Yönelik Nitel Bir Araştırma N Demirel, EK Tekeli, Ü Kement Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2023 | | 2023 |