Takip et
Hilmi Rafet Yuncu
Hilmi Rafet Yuncu
anadolu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Sürdürülebilir turizm açısından gastronomi turizmi ve Perşembe Yaylası. 10
HR Yüncü
Aybastı-Kabataş Kurultayı 11 (27-34), 2010
3422010
SOSYAL AĞ ANALİZİ İLE TURİZM ALANINDA YAZILMIŞ DOKTORA TEZLERİNİN ARAŞTIRMA KONULARININ İNCELENMESİ
HR YÜNCÜ, D KARAGÖZ
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 205-232, 2013
432013
Şarap turizmi bölgelerinin rekabet edebilirliğine yönelik bir model önerisi: Kapadokya örneği
HR Yüncü
PQDT-Global, 2010
402010
Wine producers’ perceptions of wine tourism
G Sevil, HR Yüncü
Tourism: An International Interdisciplinary Journal 57 (4), 477-487, 2009
282009
Bir performans değerleme modeli olan 360 derece geribildirimin beş yıldızlı otellerde uygulama denemesi
HR Yüncü
PQDT-Global, 2002
202002
Turizmin karanlık yüzü: Şehirlerde aşırı turizm. 20
HR Yüncü
Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, 16-19, 2019
112019
A Study on Determining the Factors That Influence the Customer Value in the Fast Casual Restaurants
R Yuncu, H., OE Oktay, A Yalçin
International Journal of Business and Social Science 4 (3), 114-122, 2013
102013
Determination of user experience on food business websites by using Neuromarketing techniques
E Babaç, HR Yüncü
Tourism & Management Studies 18 (3), 49-64, 2022
92022
Gastronomi turizminde yeni açılımlar: Karaburun zeytin rotalarının coğrafi bilgi sistemleri ile analizi
G Erşen, HR Yüncü, TC Metin, A Çabuk
Gastronomi Turizmi Kongresi Bildiri Kitabı, 17-19, 2016
72016
Yaşam tarzının kahve dükkânlarını tercih etme niyeti üzerine etkisinin incelenmesi
B Bayındır, HR Yüncü
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3137-3151, 2020
62020
Kongre ve Etkinlik Yönetimi
D Yüncü, E Aksöz, I Özgen, HR Yüncü, H Yılmaz, T Polat Üzümcü, ...
TC Anadolu Üniversitesi Yayını, 2013
62013
AKDENİZ TURİZM DESTİNASYONLARININ ÇEVRESEL PERFORMANS ENDEKSİNE (2020) GÖRE EKOLOJİK PERFORMANSLARI: Çok Boyutlu Ölçekleme Analizi İle Bir Değerlendirme
S UCA, HR YÜNCÜ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) 3 (2), 299-310, 2020
52020
Bir performans değerleme modeli olan 360 derece geribildirim sürecinin beş yıldızlı otel işletmelerinde uygulama denemesi
HR Yüncü
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2002
42002
Limonata: Bir içecekten fazlası
H YÜNCÜ
GSI Journals Serie B: Advancements in Business and Economics 2 (2), 20-32, 2020
32020
Space Tourism: A Vacation to Mars Or A Science Fiction
HR Yüncü
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences …, 2018
32018
İzmir Karaburun Bölgesinin Agroturizm Fırsatları Açısından Değerlendirilmesi1
TC METİN, G ERŞEN, SN ÇABUK, HR YÜNCÜ, S SARIÇAM, A ÇABUK
International Journal of Social and Economic Sciences 7 (2), 46-53, 2017
32017
Şehir Otellerinde Üst Düzey Yönetici Seçiminde Öncelikli Görülen Yetkinliklerin AHP Yöntemi İle Değerlendirilmesi
HE İNAN, H YÜNCÜ
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi …, 2021
22021
Determining Prior Factor Of Supply Chain On Hotel Industry: Case Study In Eskişehir
HR Yüncü, HE İnan
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences …, 2018
22018
Assessing Relationship between Need for Affects and Eating Behavior
HR Yüncü, H Ayşe
International Journal of Humanities and Social Science Invention 5 (2), 2016
22016
A new curriculum evaluation model for gastronomy education in Turkey
F Yaşlı, HR Yüncü
Journal of Hospitality, Leisure, Sport & Tourism Education 32, 100420, 2023
12023
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20