Takip et
Tufan Süren
Tufan Süren
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
hbv.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Assessing Exposure To Risk Factors For Work-related Musculoskeletal Disorders Using Quick Exposure Check (QEC) in Taxi Drivers
EÖ Bulduk, S Bulduk, T Süren, F Ovalı
International Journal of Industrial Ergonomics 44 (6), 817-820, 2014
902014
Türk Mutfak Kültüründe Kahve
S Bulduk, T Süren
38. ICANAS (Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi …, 2008
47*2008
Reduction of Work-related Musculoskeletal Risk Factors Following Ergonomics Education of Sewing Machine Operators
S Bulduk, EÖ Bulduk, T Süren
International Journal of Occupational Safety and Ergonomics 23 (3), 347-352, 2017
432017
Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
R Eren, T Süren, M Kızıleli
Turizm Akademik Dergisi 4 (2), 77-89, 2017
282017
Geleneksel Türk İçecekleri
T Süren, M Kızıleli
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi 24 (1), 46-71, 2021
122021
Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi
L Özgen, T Süren
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 1836-1851, 2019
102019
Ev Dışı Et Tüketimi
T Süren, S Küçükkömürler
JOTAGS 6 (3, Special Issue), 39-52, 2018
72018
10-15 Yaş Grubu Adölesanlarda Antropometrik Ölçümlerin Değerlendirilmesi
EÖ Bulduk, T Süren, S Bulduk
STED (Sürekli Tıp Eğitimi Dergisi) 24 (2), 49-54, 2015
72015
Şanlıurfa Yöresine Özgü Geleneksel Bir Çörek: Külünçe
N Onur, T Süren, M Güllü
SOBİDER (Sosyal Bilimler Dergisi), 176-183, 2016
6*2016
An Investigation into the Causes of Food Waste by Tourists in All-inclusive Resorts in Turkey
K Çetin, T Süren
Journal of Quality Assurance in Hospitality & Tourism, 2022
52022
Çocukların ve Gençlerin Televizyon İzleme ve Bilgisayar Kullanım Durumları ve Fiziksel Aktivite Düzeylerinin Belirlenmesi
M Arlı, N Onur, T Süren, H Ünay
Fiziksel Aktivite, Beslenme ve Sağlık Kongresi, 54-54, 2009
4*2009
Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi
T Süren
3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, 130-144, 2022
12022
Yağ Tüketim Şekilleri ve Sıklıkları Üzerine Bir Araştırma
T Süren, F Sarper
Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi 15 (2), 295-309, 2013
12013
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Görülen Farklı Servis Uygulamalarının Müşteri Değerlendirme Sürecine Yansımaları
T Süren, A Ateş
Electronic Turkish Studies 18 (3), 1237-1258, 2023
2023
Yiyecek İçecek Servisinde Kullanılan Robotlar Hakkında Tüketici Algısının Toplumsal Cinsiyet Acısından Belirlenmesi
K Aksu, T Süren
9. Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi̇ 1, 1652-1669, 2023
2023
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler
T Süren
Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, 88-115, 2023
2023
Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri
T Süren
International Korkut Ata Scientific Researches Conference 2, 25-28, 2022
2022
Mengen’e Özgü Geleneksel Bir Yemek: Kaldırık Dolması
T Süren
Turkish Studies-Social Sciences 17 (3), 455-472, 2022
2022
Uçak İçi İkram ve Servis Hizmetlerinin Gelişimi
T Süren
3.Uluslararası Haliç Kongresi-2022, 311-321, 2022
2022
Gastronomy Themed Digital Applications
T Süren, M Kızıleli
Digitalization and Smart Technologies in Gastronomy, 33-51, 2022
2022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20