Assessing Exposure To Risk Factors For Work-related Musculoskeletal Disorders Using Quick Exposure Check (QEC) in Taxi Drivers EÖ Bulduk, S Bulduk, T Süren, F Ovalı International Journal of Industrial Ergonomics 44 (6), 817-820, 2014 | 90 | 2014 |
Türk Mutfak Kültüründe Kahve S Bulduk, T Süren 38. ICANAS (Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi …, 2008 | 47* | 2008 |
Reduction of Work-related Musculoskeletal Risk Factors Following Ergonomics Education of Sewing Machine Operators S Bulduk, EÖ Bulduk, T Süren International Journal of Occupational Safety and Ergonomics 23 (3), 347-352, 2017 | 43 | 2017 |
Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme R Eren, T Süren, M Kızıleli Turizm Akademik Dergisi 4 (2), 77-89, 2017 | 28 | 2017 |
Geleneksel Türk İçecekleri T Süren, M Kızıleli Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi 24 (1), 46-71, 2021 | 12 | 2021 |
Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi L Özgen, T Süren Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 1836-1851, 2019 | 10 | 2019 |
Ev Dışı Et Tüketimi T Süren, S Küçükkömürler JOTAGS 6 (3, Special Issue), 39-52, 2018 | 7 | 2018 |
10-15 Yaş Grubu Adölesanlarda Antropometrik Ölçümlerin Değerlendirilmesi EÖ Bulduk, T Süren, S Bulduk STED (Sürekli Tıp Eğitimi Dergisi) 24 (2), 49-54, 2015 | 7 | 2015 |
Şanlıurfa Yöresine Özgü Geleneksel Bir Çörek: Külünçe N Onur, T Süren, M Güllü SOBİDER (Sosyal Bilimler Dergisi), 176-183, 2016 | 6* | 2016 |
An Investigation into the Causes of Food Waste by Tourists in All-inclusive Resorts in Turkey K Çetin, T Süren Journal of Quality Assurance in Hospitality & Tourism, 2022 | 5 | 2022 |
Çocukların ve Gençlerin Televizyon İzleme ve Bilgisayar Kullanım Durumları ve Fiziksel Aktivite Düzeylerinin Belirlenmesi M Arlı, N Onur, T Süren, H Ünay Fiziksel Aktivite, Beslenme ve Sağlık Kongresi, 54-54, 2009 | 4* | 2009 |
Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi T Süren 3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, 130-144, 2022 | 1 | 2022 |
Yağ Tüketim Şekilleri ve Sıklıkları Üzerine Bir Araştırma T Süren, F Sarper Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi 15 (2), 295-309, 2013 | 1 | 2013 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Görülen Farklı Servis Uygulamalarının Müşteri Değerlendirme Sürecine Yansımaları T Süren, A Ateş Electronic Turkish Studies 18 (3), 1237-1258, 2023 | | 2023 |
Yiyecek İçecek Servisinde Kullanılan Robotlar Hakkında Tüketici Algısının Toplumsal Cinsiyet Acısından Belirlenmesi K Aksu, T Süren 9. Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi̇ 1, 1652-1669, 2023 | | 2023 |
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler T Süren Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, 88-115, 2023 | | 2023 |
Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri T Süren International Korkut Ata Scientific Researches Conference 2, 25-28, 2022 | | 2022 |
Mengen’e Özgü Geleneksel Bir Yemek: Kaldırık Dolması T Süren Turkish Studies-Social Sciences 17 (3), 455-472, 2022 | | 2022 |
Uçak İçi İkram ve Servis Hizmetlerinin Gelişimi T Süren 3.Uluslararası Haliç Kongresi-2022, 311-321, 2022 | | 2022 |
Gastronomy Themed Digital Applications T Süren, M Kızıleli Digitalization and Smart Technologies in Gastronomy, 33-51, 2022 | | 2022 |