Takip et
Prof. Dr. Rustem CANGİ
Prof. Dr. Rustem CANGİ
Tokat Gaziosmanpasa University, Agric. Faculty, Dep. of Horticulture
gop.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Adventitious root formation of kiwifruit in relation to sampling date, IBA and Agrobacterium rubi inoculation
S Ercisli, A Esitken, R Cangi, F Sahin
Plant Growth Regulation 41, 133-137, 2003
1172003
Determination of Fox grape genotypes (Vitis labrusca L.) grown in Northeastern Anatolia
H Celik, B Kose, R Cangi
Horticultural Science 35 (4), 2008
582008
Tokat Yöresinde Salamuralık Asma Yaprak Üretimi, Hasad ve İşlemede Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri 6
R Cangi, C Kaya, D Kılıç, M Yıldız
Ulusal Bağ. Sem., Bil. kitabı (2005) 2, 632-640, 2005
482005
Physical and chemical properties of persimmon fruit
E Altuntas, R Cangi, C Kaya
International Agrophysics 25 (1), 2011
432011
Bazı sofralık üzüm çeşitlerinin Van ekolojik koşullarındaki etkili sıcaklık toplamı değerlerinin belirlenmesi
GİR Şensoy, F Balta, R Cangi
Journal of the Faculty of Agriculture of Harran University (Turkey) 13 (3), 2009
422009
Some chemical and physical properties at physiological maturity and ripening period of kiwifruit (‘Hayward’)
R Cangi, E Altuntas, C Kaya, O Saracoglu
African Journal of Biotechnology 10 (27), 5304-5310, 2011
392011
Akdamar Adası Bademlerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı Üzerine Araştırmalar
Z Bostan, R Cangi, Hİ Oğuz
Türkiye II. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi 1, 370-374, 1995
391995
VEZİRKÖPRÜ VE ÇEVRESİNDE YETİŞTİRİLEN BADEMLERİN SELEKSİYON YOLUYLA ISLAHI ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR
R CANGİ, ŞEN Seyit
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 1 (3), 131-152, 2016
372016
Effect of humic acid applications on yield, FruitCharacteristics and nutrient uptake in Ercis grape (V. vinifera L.) cultivar
R Cangi, C Tarakcioglu, H Yasar
Asian Journal of Chemistry 18 (2), 1493, 2006
362006
Aşılı asma fidanı üretiminde kullanılan katlama ortamlarının fidan randıman ve kalitesi üzerine etkilerinin anatomik ve histolojik olarak incelenmesi
R Cangi, F Balta, A Doğan
Turk. J. Agric. For 24 (3), 393-398, 2000
342000
Ahlat ve çevresinde yetiştirilen mahalli elma çeşitlerinin morfolojik ve pomolojik özellikleri
SM Şen, SZ Bostan, R Cangi, A Kazankaya, Hİ Oğuz
YYÜ, Ziraat Fak. Dergisi 2 (2), 53-65, 1992
341992
Bağdan sofraya yemeklik asma yaprak üretimi
R Cangi, A YAĞCI
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi 6, 137-148, 2017
332017
Kazova (Tokat) yöresinde yetiştirilen bazı şaraplık üzüm çeşitlerinde olgunlaşma sırasında meydana gelen kimyasal değişmeler
R CANGİ, O SARAÇOĞLU, E ULUOCAK, D KILIÇ, ŞEN Ayşegül
Journal of the Institute of Science and Technology 1 (3), 9-14, 2011
322011
Iğdır yöresinde salamuralık asma yaprağı üretim imkanları
R CANGİ, A YAĞCI
Journal of the Institute of Science and Technology 2 (2 Sp: A), 9-14, 2012
312012
Van ve çevresinde yetiştirilen seçilmiş bazı Mellaki ve Ankara armut çeşitlerinin fenolojik, morfolojik ve pomolojik özellikleri üzerinde araştırmalar
SM Şen, R Cangi, SZ Bostan, F Balta, T Karadeniz
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2 (2), 29-40, 1992
291992
Narince üzüm çeşidinin yapraklarında farklı fungusit uygulamaları ve salamura yöntemlerine bağlı olarak fungusit kalıntı düzeylerinin belirlenmesi
R Cangi, Y Yanar, A Yağcı, N Topçu, S Sucu, Y Dülgeroğlu
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi JAFAG 31 (2), 23-30, 2014
272014
Bazı üzüm çeşitlerinin Kazova (Tokat-Turhal) koşullarındaki fenolojik özellikleri ile etkili sıcaklık toplamı (EST) isteklerinin saptanması
R Cangi, A Şen, D KILIÇ
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi, 45-48, 2008
272008
Effects of different bud loading levels on the yield, leaf and fruit characteristics of Hayward kiwifruit
R Cangi, DA Atalay
Hort. Sci.(Prague) 33 (1), 23-28, 2006
262006
Hayward kivi çeşidinin hasat ve yeme olumu dönemlerindeki bazı fiziksel, mekanik ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi. III
E Altuntaş, R Cangi, C Kaya, M Dilmaç, O Saraçoğlu
Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, 293-301, 2009
252009
Narince üzüm çeşidinde farklı budama seviyesi ve azot dozlarının salamuralık asma yaprak verimi ve kalitesi üzerine etkileri
D Kiliç
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2007
242007
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20