Takip et
Didem Önay Derin
Didem Önay Derin
selcuk.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
TELEVİZYON REKLAMLARININ OKUL ÇAĞI ÇOCUKLARININ BESİN SEÇİMİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN BİR İNCELEMESİ
Z Günlü, D Derin
Selçuk İletişim 7 (3), 62-77, 2012
362012
Gıda mühendisliği öğrencilerinin probiyotik ürün tüketim durumlarının belirlenmesi: Ege Üniversitesi örneği
DÖ Derin, S Keskin
Gıda 38 (4), 215-222, 2013
352013
60-72 aylık çocukların bazı beslenme alışkanlıklarının incelenmesi
Ş Oğuz, DÖ Derin
İlköğretim Online 12 (2), 498-511, 2013
272013
ILGIN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ
N Işık, A Kılıçaraslan, O Güldemir, DÖ Derin, N Barı
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 86-94, 2017
212017
KONYA İL MERKEZİNDE YAŞAYAN KADINLARIN YİYECEK HAZIRLAMA, PİŞİRME VE SAKLAMA UYGULAMALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
DÖ Derin, N Işık, N Erdem
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 87-101, 2016
182016
Konya il merkezinde çalışan bazı kamu memurlarının beslenme alışkanlıkları üzerine bir araştırma
DÖ Derin, S Keskin, D Çelikörs
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 4 (3), 421-439, 2015
172015
An investigation of some nutrition habits of 60-72 month-old children
O Şahide, DÖ Derin
Elementary Education Online 12 (2), 498-511, 2013
142013
Okul öncesi eğitim kurumlarına devam etmekte olan 60-72 aylık çocukların beslenme alışkanlıkları: öğretmen görüşlerinin değerlendirilmesi
Ş Oğuz, D Önay Derin
Türk Bilim Araştırma Vakfı Bilim Dergisi 6 (1), 1-10, 2013
132013
Annelerin bebeklerini emzirme uygulamalarının incelenmesi: Muş İli örneği
DÖ DERİN, A ERDOĞAN
Turkiye Klinikleri Journal of Health Sciences 3 (1), 1-13, 2018
12*2018
An investigation of galactagogues from the perspective of mothers who have a newborn child
DO Derin, E Ozel
Int J Health Sci Res 6 (5), 268-278, 2016
112016
Nutrition literacy at mothers who has children between the ages of 3-6
CKEDÖ DERİN
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL (SSSJournal) 5 (37), 3068-3075, 2022
92022
Determınatıon Of Probıotıc Food Consumptıon Habıts Of Universıty Students: The Example Of Selcuk Unıversıty
N Erdem, DÖ Derin
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 87-93, 2018
82018
Determination of probiotic product consumption status of food engineering students: the example of Ege university.
DÖ Derin, S Keskİn
72013
Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin süt ve fermente süt ürünleri tüketim alışkanlıkları
DÖ Derin, N Emdirme
Akademik Gıda 10 (4), 37-44, 2012
72012
Hemşirelerin Anne Sütü ve Emzirme Konusundaki Bilgileri: Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Örneği
DÖ Derin, S Keskin
Beslenme ve Diyet Dergisi 40 (2), 113-119, 2012
42012
International Research in Health Sciences IV
DÖ Derin
EĞİTİM YAYINEVİ, 2022
22022
An Investigation of Breastfeeding Practices of Mothers With Babies of 0-24 Months: The Sample of Tokat
DÖ Derin
Pediatric Practice and Research 7 (Ek), 40-44, 2019
12019
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN YEME TUTUMLARI VE BUNU ETKİYEN FAKTÖRLER
AY Köroğlu, DÖ Derin
İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi 7 (2), 157-169, 2019
12019
13-15 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİN ANTROPOMETRİK ÖLÇÜMLERİ VE BESLENME ALIŞKANLIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ.
DÖ DERİN, G AKAROĞLU, S ŞAHİN, A AKBAŞ
International Peer-Reviewed Journal of Nutrition Research, 2016
12016
Digital Marketing and Consumer Nutritional Behavior
A Kömürcü, D Özdil, AR Botsali, DÖ Derin
Journal of Digital Marketing and Communication 4 (2), 62-69, 2024
2024
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20