Gıda mühendisliği öğrencilerinin probiyotik ürün tüketim durumlarının belirlenmesi: Ege Üniversitesi örneği DÖ Derin, S Keskin Gıda 38 (4), 215-222, 2013 | 34 | 2013 |
TELEVİZYON REKLAMLARININ OKUL ÇAĞI ÇOCUKLARININ BESİN SEÇİMİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN BİR İNCELEMESİ Z Günlü, D Derin Selçuk İletişim 7 (3), 62-77, 2012 | 33 | 2012 |
60-72 aylık çocukların bazı beslenme alışkanlıklarının incelenmesi Ş Oğuz, DÖ Derin İlköğretim Online 12 (2), 498-511, 2013 | 25 | 2013 |
ILGIN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ I Nermin, A KILIÇARASLAN, O Güldemir, DÖ Derin, B Nimet Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 86-94, 2017 | 20 | 2017 |
KONYA İL MERKEZİNDE YAŞAYAN KADINLARIN YİYECEK HAZIRLAMA, PİŞİRME VE SAKLAMA UYGULAMALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA DÖ Derin, I Nermin, N Erdem Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 87-101, 2016 | 16 | 2016 |
Konya il merkezinde çalışan bazı kamu memurlarının beslenme alışkanlıkları üzerine bir araştırma DÖ DERİN, S KESKİN, D Çelikörs Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 4 (3), 421-439, 2015 | 16 | 2015 |
An investigation of some nutrition habits of 60-72 month-old children O Şahide, DÖ Derin Elementary Education Online 12 (2), 498-511, 2013 | 13 | 2013 |
Okul öncesi eğitim kurumlarına devam etmekte olan 60-72 aylık çocukların beslenme alışkanlıkları: öğretmen görüşlerinin değerlendirilmesi Ş Oğuz, D Önay Derin Türk Bilim Araştırma Vakfı Bilim Dergisi 6 (1), 1-10, 2013 | 12 | 2013 |
An investigation of galactagogues from the perspective of mothers who have a newborn child DO Derin, E Ozel Int J Health Sci Res 6 (5), 268-278, 2016 | 9 | 2016 |
Nutrition literacy at mothers who has children between the ages of 3-6 C KELEŞ ERTÜRK, D ÖNAY DERİN | 6 | 2019 |
Determınatıon Of Probıotıc Food Consumptıon Habıts Of Universıty Students: The Example Of Selcuk Unıversıty N ERDEM, DÖ DERİN Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 87-93, 2018 | 5 | 2018 |
Determination of probiotic product consumption status of food engineering students: the example of Ege university. DÖ Derin, S Keskİn | 5 | 2013 |
Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin süt ve fermente süt ürünleri tüketim alışkanlıkları DÖ Derin, N Emdirme Akademik Gıda 10 (4), 37-44, 2012 | 5 | 2012 |
Hemşirelerin Anne Sütü ve Emzirme Konusundaki Bilgileri: Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Örneği DÖ Derin, S Keskin Beslenme ve Diyet Dergisi 40 (2), 113-119, 2012 | 4 | 2012 |
International Research in Health Sciences IV DÖ Derin EĞİTİM YAYINEVİ, 2022 | 1 | 2022 |
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN YEME TUTUMLARI VE BUNU ETKİYEN FAKTÖRLER AY KÖROĞLU, DÖ DERİN İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi 7 (2), 157-169, 2019 | 1 | 2019 |
Annelerin bebeklerini emzirme uygulamalarının incelenmesi: Muş İli örneği DÖ DERİN, A ERDOĞAN Turkiye Klinikleri Journal of Health Sciences 3 (1), 1-13, 2018 | 1 | 2018 |
Besinsel Ergojenik Desteklerin Sportif Performans Üzerine Etkisi S ERSOY, DÖ Derin EĞİTİM YAYINEVİ, 2024 | | 2024 |
SOSYAL MEDYA KULLANIMININ BEDEN ALGISI VE YEME TUTUMUNA ETKİSİ A KÖMÜRCÜ, DÖ DERİN Beslenme Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar I, 57, 2024 | | 2024 |
Yapay Zekanın Beslenme Biliminde Kullanımı: The Use of Artificial Intelligence in Nutrition Science S ERSOY, DÖ DERİN Sağlık Bilimlerinde Yapay Zeka Dergisi (Journal of Artificial Intelligence …, 2023 | | 2023 |