Takip et
Aydın Öztan
Aydın Öztan
Bilinmeyen bağlantı
aksaray.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Et bilimi ve teknolojisi
A Öztan
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası, 2003
3492003
Et ve ürünleri kalite kontrol laboratuarı uygulama kılavuzu
H Vural, A Öztan
Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yayınları (36), Ankara, 1996
521996
Gıdaların raf ömrünü etkileyen faktörler ve raf ömrünün belirlenmesi
V Gökmen, A Öztan
Gıda 20 (5), 1995
241995
Türk Sucuklarında Ticari Starter Kültür Kullanımı Üzerine Araştırmalar I. pH, Titrasyon asitliği, Nem, Su Aktivitesi, Nitrosomyoglobin Dönüşüm Oranı
H Vural, A Öztan
Gıda 17 (1), 1992
201992
Fermente et ürünlerinde nitrosomyoglobin oluşumu ve etkileyen faktörler
H Vural, A Öztan
Gıda 17 (3), 1992
181992
Sosis üretiminde nitrosomyoglobin ve kalıntı nitrit miktarını etkileyen faktörler
A Öztan, H Vural, R Helvacı
Gıda 16 (2), 1991
161991
Et Bilimi ve Teknolojisi, 4. baskı
A Öztan
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yayınları Kitaplar Serisi Yayın, 495, 2003
142003
Effects of starter culteres on growth of Staphylococcus aureus in fermented meat products
H Vural, A Öztan
Gıda 18 (4), 259-263, 1993
131993
Et ürünlerinde Nitrosamin oluşumunun laktik asit bakterileri kullanımıyla önlenmesi
H Vural, A Öztan
Gıda 16 (4), 1991
131991
Et ve et ürünlerinde baharatın antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesi
B Vazgeçer, ULU Hasret, A Öztan
Gıda 30 (2), 2005
122005
Gıda Endüstrisinde Hammadde Üretiminde İleriye Yönelik Yaklaşımlar
AK Halkman, ME Ergun, A Öztan, C Koçak, F Yıldız, S Erdoğan
Türkiye Ziraat Mühendisliği VI. Teknik Kongresi, 987-999, 2005
112005
Geleneksel Et Ürünümüz Kavurma-I
H Vural, A Öztan
Et ve Balık Kurumu Endüstrisi Dergisi 59 (9), 22-28, 1989
111989
Traditional meat product kavurma
H Vural, A Öztan
Journal of Meat and Fish Industry 58, 22-28, 1989
101989
Meat science and technology
A Öztan
Uğurer publications, 2008
92008
Türk Sucuklarında Ticari Starter Kültür Kullanımı Üzerine Araştırmalar II. Duyusal ve Mikrobiyolojik Analizler
H Vural, A Öztan
Gıda 17 (5), 1992
91992
Sığır etinde su tutma kapasitesi ve serbest su oranı değişimi üzerine bir araştırma
A Öztan, H Vural
Gıda 18 (1), 1993
81993
Kavurmanın depolanmasında tokoferol ve potasyum sorbatın etkilerinin arastırılması-II
H Vural, A Öztan
Et ve Balık Kurumu Endüstrisi Dergisi 59 (9), 23-8, 1989
81989
Et Bilimleri ve Teknolojisi
A Öztan
Hacettepe Üniv. Müh. Fak. Yayın. Hacettepe Üniv. Basımevi, Ankara, 1993
71993
Teknolojisi
A Öztan, E Bilimi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Yayın, 341-342, 2018
52018
Et bilimi ve teknolojisi, Ankara, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası, 7
A Öztan
Baskı, Yayın 1, 361-369, 2010
52010
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20