Follow
Erol Geçgin
Erol Geçgin
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verified email at yyu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Hedef maliyetleme sisteminin menü analizinde kullanılması: bir yiyecek içecek işletmesinde yapılan uygulama ve sonuçları
L Koşan, E Geçgin
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 22 (2), 391-410, 2013
252013
Üniversite öğrencilerinin finansal okuryazarlik düzeylerinin analizi: Kafkas Üniversitesi Sarikamiş Kampüsünde bir araştirma
E Karadeniz, L Koşan, E Gecgin, M Beyazgül
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 17 (2), 325-346, 2019
192019
Kars ilinin destinasyon imajı ve Doğu Ekspres’i deneyimi
SD Çanakçı, T Çanakçı, E Geçgin
OPUS International Journal of Society Researches 11 (18), 1876-1896, 2019
162019
Hedef maliyetleme sisteminin menü analizinde kullanılması: Bir yiyecek içecek işletmesinde yapılan uygulama ve sonuçlar
E Geçgin
Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve …, 2013
112013
Müşteri Beklentisi Ve Maliyet Yönetimi Hedef Maliyet Sistemi Ve Örnek Bir Uygulama
L Koşan, E Geçgin
Mali Çözüm Dergisi 106, 53-68, 2011
102011
Kobi kapsamındaki otel işletmelerinin finansal sorunları: Kars ve Erzurum illerinde bir araştırma
E Karadeniz, L Koşan, E Geçgin
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 15 (2), 302-319, 2018
82018
Turizm lisans öğrencilerinin finansal okuryazarlık düzeyleri üzerine bir araştırma: Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi örneği
EKLKM BEYAZGÜL, E GEÇGİN
SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL (SMART JOURNAL) 4 (13), 904-916, 2022
22022
KARS İLİNİN KÜLTÜREL MİRAS KAYNAKLARI VE SWOT ANALİZİ 1
K Çelik, E Geçgin
Kafkas University. Faculty of Economics and Administrative Sciences. Journal …, 2021
22021
Van İlinde Faaliyet Gösteren Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Hizmet Alan Müşterilerin Davranışsal Sadakatin ve İşletmenin Atmosfer Memnuniyetinin Tekrar Satın Alma Niyetleri …
E GEÇGİN
Journal of Academic Tourism Studies 5 (1), 93-102, 2024
2024
Online Yiyecek ve İçecek Sipariş Yöntemini Kullanan Tüketicilerin Tutum ve Memnuniyetleri Üzerine Bir Araştırma: Van İli Örneği
E GEÇGİN, T GÜNEY
Kesit Akademi 10 (39), 456-484, 2024
2024
LİSELERİN YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜNDE GIDA İSRAFI EĞİTİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
E Geçgin
Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi 13 (2), 760-775, 2024
2024
GEVAŞ’IN SAKİN ŞEHİR POTANSİYELİ VE YEREL HALKIN SAKİN ŞEHİRE YÖNELİK ALGI VE TUTUMLARI
E Geçgin, Y Kalkan, O Aslan
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 23 (90), 689-708, 2024
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi
E Geçgin, HŞ Özbek
COĞRAFYA, PLANLAMA VE TURİZM STÜDYOLARI 4 (1), 1-10, 2024
2024
Sosyo-Demografik Özellikler ile Cam Tavan Sendromu Arasındaki İlişki: Mutfak Çalışanları Örneği
E Geçgin, N Gülsoy
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 102-119, 2024
2024
Müşteri̇ ve Yöneti̇ci̇ Gözüyle Performans Değerlendirme
E GEÇGİN
Efe Akademi Yayınları, 2022
2022
Destination Branding in Ski Tourism from A Quality Perspective: The Case of Sarikamis Ski Resort
YF GEÇGİN EROL
2018
Turizm İşletmelerindeki İşgörenlerin Örgütsel Güven Algıları ile Örgütsel Sinizm Tutumları Arasındaki İlişki
KM NAKTİYOK SERKAN,GEÇGİN EROL
2018
BÖLÜM II
YİİS Menü, HŞ ÖZBEK, E GEÇGİN
BİDGE Yayınları, 34, 0
BÖLÜM III
Y Çiçekler, N GÜLSOY, E GEÇGİN
BİDGE Yayınları, 51, 0
VII. BÖLÜM BÜYÜK VE ORTA BOY İŞLETMELER İÇİN FİNANSAL RAPORLAMA STANDARDI (BOBİ FRS) VE TFRS İLE FARKLARININ İNCELENMESİ
E GEÇGİN
MUHASEBE VE DENETİMDE, 141, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20