Hedef maliyetleme sisteminin menü analizinde kullanılması: bir yiyecek içecek işletmesinde yapılan uygulama ve sonuçları L Koşan, E Geçgin Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 22 (2), 391-410, 2013 | 25 | 2013 |
Üniversite öğrencilerinin finansal okuryazarlik düzeylerinin analizi: Kafkas Üniversitesi Sarikamiş Kampüsünde bir araştirma E Karadeniz, L Koşan, E Gecgin, M Beyazgül Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 17 (2), 325-346, 2019 | 19 | 2019 |
Kars ilinin destinasyon imajı ve Doğu Ekspres’i deneyimi SD Çanakçı, T Çanakçı, E Geçgin OPUS International Journal of Society Researches 11 (18), 1876-1896, 2019 | 16 | 2019 |
Hedef maliyetleme sisteminin menü analizinde kullanılması: Bir yiyecek içecek işletmesinde yapılan uygulama ve sonuçlar E Geçgin Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve …, 2013 | 11 | 2013 |
Müşteri Beklentisi Ve Maliyet Yönetimi Hedef Maliyet Sistemi Ve Örnek Bir Uygulama L Koşan, E Geçgin Mali Çözüm Dergisi 106, 53-68, 2011 | 10 | 2011 |
Kobi kapsamındaki otel işletmelerinin finansal sorunları: Kars ve Erzurum illerinde bir araştırma E Karadeniz, L Koşan, E Geçgin Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 15 (2), 302-319, 2018 | 8 | 2018 |
Turizm lisans öğrencilerinin finansal okuryazarlık düzeyleri üzerine bir araştırma: Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi örneği EKLKM BEYAZGÜL, E GEÇGİN SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL (SMART JOURNAL) 4 (13), 904-916, 2022 | 2 | 2022 |
KARS İLİNİN KÜLTÜREL MİRAS KAYNAKLARI VE SWOT ANALİZİ 1 K Çelik, E Geçgin Kafkas University. Faculty of Economics and Administrative Sciences. Journal …, 2021 | 2 | 2021 |
Van İlinde Faaliyet Gösteren Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Hizmet Alan Müşterilerin Davranışsal Sadakatin ve İşletmenin Atmosfer Memnuniyetinin Tekrar Satın Alma Niyetleri … E GEÇGİN Journal of Academic Tourism Studies 5 (1), 93-102, 2024 | | 2024 |
Online Yiyecek ve İçecek Sipariş Yöntemini Kullanan Tüketicilerin Tutum ve Memnuniyetleri Üzerine Bir Araştırma: Van İli Örneği E GEÇGİN, T GÜNEY Kesit Akademi 10 (39), 456-484, 2024 | | 2024 |
LİSELERİN YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜNDE GIDA İSRAFI EĞİTİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ E Geçgin Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi 13 (2), 760-775, 2024 | | 2024 |
GEVAŞ’IN SAKİN ŞEHİR POTANSİYELİ VE YEREL HALKIN SAKİN ŞEHİRE YÖNELİK ALGI VE TUTUMLARI E Geçgin, Y Kalkan, O Aslan Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 23 (90), 689-708, 2024 | | 2024 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Neofobi Düzeyinin Ölçülmesi E Geçgin, HŞ Özbek COĞRAFYA, PLANLAMA VE TURİZM STÜDYOLARI 4 (1), 1-10, 2024 | | 2024 |
Sosyo-Demografik Özellikler ile Cam Tavan Sendromu Arasındaki İlişki: Mutfak Çalışanları Örneği E Geçgin, N Gülsoy Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 102-119, 2024 | | 2024 |
Müşteri̇ ve Yöneti̇ci̇ Gözüyle Performans Değerlendirme E GEÇGİN Efe Akademi Yayınları, 2022 | | 2022 |
Destination Branding in Ski Tourism from A Quality Perspective: The Case of Sarikamis Ski Resort YF GEÇGİN EROL | | 2018 |
Turizm İşletmelerindeki İşgörenlerin Örgütsel Güven Algıları ile Örgütsel Sinizm Tutumları Arasındaki İlişki KM NAKTİYOK SERKAN,GEÇGİN EROL | | 2018 |
BÖLÜM II YİİS Menü, HŞ ÖZBEK, E GEÇGİN BİDGE Yayınları, 34, 0 | | |
BÖLÜM III Y Çiçekler, N GÜLSOY, E GEÇGİN BİDGE Yayınları, 51, 0 | | |
VII. BÖLÜM BÜYÜK VE ORTA BOY İŞLETMELER İÇİN FİNANSAL RAPORLAMA STANDARDI (BOBİ FRS) VE TFRS İLE FARKLARININ İNCELENMESİ E GEÇGİN MUHASEBE VE DENETİMDE, 141, 0 | | |