Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 12007 | 8563 |
h-endeksi | 61 | 51 |
i10-endeksi | 168 | 153 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle2 makale
0 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Sara SohrabvandiAssistant Professor of Food Science and Technologyut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Reza mohammadiDepartment of Food Science and Technology, School of Nutrition Sciences and Food Technologykums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Kianoush Khosravi-DaraniNational Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medicalsbmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hedayat HosseiniProfessor of Food Science, Shahid Beheshti University of Medical Sciencessbmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Abdorreza MohammadiProfessor, Department of Food Science and Technology, Shahid Beheshti Universitysbmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Seyed Hadi RazaviProfessor of Food Bioprocess Engineering, University of Tehranut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- seyede marzieh hosseiniAssociate professor of food science and technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciencessbmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohammadreza EhsaniProfessor of Dairy Science and Technology, Science and Research Branch of Azad University, Tehranut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dr. Saeideh EsmaeiliAssistant Professor, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Iransbmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Adriano Gomes da CruzProfessor do IFRJifrj.edu.br üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ramin KhaksarClear Labs Inc., Rutgers Universityclearlabs.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Tirang Reza NeyestaniProfessor (Research), National Nutrition and Food Technology Research Institutennftri.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Siavash IravaniIndependent Researcher, Email: siavashira@gmail.com; World's Top 2% Scientist by Stanford Universityirimc.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hamid EzzatpanahProfessor of Dairy Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad Universitysrbiau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark
Takip et
Amir M. Mortazavian
Associate Professor of Food Science and Technology
ut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip