Sürdürülebilir kültür turizmi: Efes örneği S Eser, T Dalgin, H Çeken Ege Coğrafya Dergisi 19 (2), 27-34, 2010 | 67 | 2010 |
Yabancı Mutfak Şefleri Gözüyle Türk Mutfağına İlişkin Bir Değerlendirme (An AC ÇAKICI, S ESER Journal of Tourism Gastronomy Studies, 215-227, 2016 | 63 | 2016 |
The effects of tourist incivility, job stress and job satisfaction on tourist guides' vocational commitment Y Akgunduz, S Eser Journal of Hospitality and Tourism Insights 5 (1), 186-204, 2022 | 31 | 2022 |
MESLEK OLARAK TURİST REHBERLİĞİ S ESER TURİST REHBERLİĞİ, 2018 | 27 | 2018 |
Sürdürülebilir turizm ve Efes örneği S Eser Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2011 | 27 | 2011 |
TURİST REHBERLİĞİ MESLEĞİNDE YAŞANAN GÜNCEL SORUNLAR ÜZERİNE BİR İNCELEME S Eser, S Şahin Journal of Turkish Tourism Research 4 (2), 1344-1355, 2020 | 22 | 2020 |
Turlarda teknoloji kullanımı: Turistler ve turist rehberleri gözüyle bir değerlendirme S Eser, CA Çakıcı, D Babat, İ Kızılırmak Balıkesir Üniversitesi, 2019 | 20 | 2019 |
Culture tourism as a sustainable tourism type: The Ephesus example S Eser, T Dalgin, H Çeken Social Sciences 79 (1), 17-22, 2013 | 16 | 2013 |
ORTAK METOD VARYANSI NEDİR? NASIL KONTROL EDİLEBİLİR? A Özyılmaz, S Eser 21.ULUSAL YÖNETİM VE ORGANİZASYON KONGRESİ BİLDİRİLER KİTABI, 500-508, 2013 | 16* | 2013 |
Turist rehberliği S Eser, S Şahin, C Çakıcı Ankara: Detay Yayıncılık, 2018 | 14 | 2018 |
Kişilik özelliklerinin mesleğe yönelik tutuma etkisinde öğrenme stilleri ve akademik motivasyonun aracılık rolü: lisans turizm rehberliği öğrencileri üzerine bir araştırma S Eser Yayımlanmamış Doktora Tezi, Mersin: Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler …, 2017 | 10 | 2017 |
Lisans Düzeyindeki Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Mesleğe Dönük Tutumlarına Göre Kümelendirilmesi C ABDULCELİL, E SEÇKİN Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 14 (2), 48-66, 2017 | 10 | 2017 |
LİSANÜSTÜ TURİZM REHBERLİĞİ EĞİTİMİ ÜZERİNE BİR DURUM ANALİZİ S ESER Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2020, 8 (4), 2956-2984, 2020 | 9 | 2020 |
Eczacılık Fakültesi öğrencilerinde sağlık algısının değerlendirilmesi. 15 S Eser, S İkinci, ME Ocaktan, D Çalışkan, B Piyal, R Akdur Ulusal Halk Sağlığı Kongresi/HASUDER, 2-6, 2012 | 9 | 2012 |
Yerel Halkın Turizm Algısı ve Toplumsal Yaşam Kalitesi: İğneada Örneği S Eser, Y Akgündüz Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 23 (1), 347-369, 2021 | 8* | 2021 |
An Assetments of Turkish Cusine by the View of Foreign Cuisine Chefs AC Çakıcı, S Eser Journal of Tourism and Gastronomy Studies 4, 215-227, 2016 | 6 | 2016 |
Sürdürülebilir Destinasyon Yönetiminde Turist Rehberlerinin Rolü U Yenipınar, S Eser 16. Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, Çanakkale Üniversitesi, Detay …, 2015 | 6 | 2015 |
Ortak metod varyansı nedir? Nasıl kontrol edilebilir A Özyılmaz, S Eser K. Demirci, G. Eren Gümüştekin, D. Ergun Özler, & C. Giderler Atalay (Eds.) 21, 2013 | 6 | 2013 |
ZİYARETÇİ DENEYİMLERİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA: GÖBEKLİ TEPE ÖRNEĞİ S Eser SEYAHAT VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ DERGİSİ 18 (2), 478-495, 2021 | 5 | 2021 |
Turist Rehberliğinde Dil Seçimi ve Nadir Dillerin Önemi E Seçkin, N HAŞİMOĞLU Turizm Akademik Dergisi 7 (2), 225-240, 2020 | 5 | 2020 |