Takip et
SEÇKİN ESER
SEÇKİN ESER
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ-TURİZM FAKÜLTESİ- TURİZM REHBERLİĞİ
klu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Sürdürülebilir kültür turizmi: Efes örneği
S Eser, T Dalgin, H Çeken
Ege Coğrafya Dergisi 19 (2), 27-34, 2010
672010
Yabancı Mutfak Şefleri Gözüyle Türk Mutfağına İlişkin Bir Değerlendirme (An
AC ÇAKICI, S ESER
Journal of Tourism Gastronomy Studies, 215-227, 2016
632016
The effects of tourist incivility, job stress and job satisfaction on tourist guides' vocational commitment
Y Akgunduz, S Eser
Journal of Hospitality and Tourism Insights 5 (1), 186-204, 2022
312022
MESLEK OLARAK TURİST REHBERLİĞİ
S ESER
TURİST REHBERLİĞİ, 2018
272018
Sürdürülebilir turizm ve Efes örneği
S Eser
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2011
272011
TURİST REHBERLİĞİ MESLEĞİNDE YAŞANAN GÜNCEL SORUNLAR ÜZERİNE BİR İNCELEME
S Eser, S Şahin
Journal of Turkish Tourism Research 4 (2), 1344-1355, 2020
222020
Turlarda teknoloji kullanımı: Turistler ve turist rehberleri gözüyle bir değerlendirme
S Eser, CA Çakıcı, D Babat, İ Kızılırmak
Balıkesir Üniversitesi, 2019
202019
Culture tourism as a sustainable tourism type: The Ephesus example
S Eser, T Dalgin, H Çeken
Social Sciences 79 (1), 17-22, 2013
162013
ORTAK METOD VARYANSI NEDİR? NASIL KONTROL EDİLEBİLİR?
A Özyılmaz, S Eser
21.ULUSAL YÖNETİM VE ORGANİZASYON KONGRESİ BİLDİRİLER KİTABI, 500-508, 2013
16*2013
Turist rehberliği
S Eser, S Şahin, C Çakıcı
Ankara: Detay Yayıncılık, 2018
142018
Kişilik özelliklerinin mesleğe yönelik tutuma etkisinde öğrenme stilleri ve akademik motivasyonun aracılık rolü: lisans turizm rehberliği öğrencileri üzerine bir araştırma
S Eser
Yayımlanmamış Doktora Tezi, Mersin: Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler …, 2017
102017
Lisans Düzeyindeki Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Mesleğe Dönük Tutumlarına Göre Kümelendirilmesi
C ABDULCELİL, E SEÇKİN
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 14 (2), 48-66, 2017
102017
LİSANÜSTÜ TURİZM REHBERLİĞİ EĞİTİMİ ÜZERİNE BİR DURUM ANALİZİ
S ESER
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2020, 8 (4), 2956-2984, 2020
92020
Eczacılık Fakültesi öğrencilerinde sağlık algısının değerlendirilmesi. 15
S Eser, S İkinci, ME Ocaktan, D Çalışkan, B Piyal, R Akdur
Ulusal Halk Sağlığı Kongresi/HASUDER, 2-6, 2012
92012
Yerel Halkın Turizm Algısı ve Toplumsal Yaşam Kalitesi: İğneada Örneği
S Eser, Y Akgündüz
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 23 (1), 347-369, 2021
8*2021
An Assetments of Turkish Cusine by the View of Foreign Cuisine Chefs
AC Çakıcı, S Eser
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 4, 215-227, 2016
62016
Sürdürülebilir Destinasyon Yönetiminde Turist Rehberlerinin Rolü
U Yenipınar, S Eser
16. Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, Çanakkale Üniversitesi, Detay …, 2015
62015
Ortak metod varyansı nedir? Nasıl kontrol edilebilir
A Özyılmaz, S Eser
K. Demirci, G. Eren Gümüştekin, D. Ergun Özler, & C. Giderler Atalay (Eds.) 21, 2013
62013
ZİYARETÇİ DENEYİMLERİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA: GÖBEKLİ TEPE ÖRNEĞİ
S Eser
SEYAHAT VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ DERGİSİ 18 (2), 478-495, 2021
52021
Turist Rehberliğinde Dil Seçimi ve Nadir Dillerin Önemi
E Seçkin, N HAŞİMOĞLU
Turizm Akademik Dergisi 7 (2), 225-240, 2020
52020
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20