Takip et
Adnan Öztürk
Adnan Öztürk
akdeniz.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
The effects of tour guide performance and food involvement on food neophobia and local food consumption intention
M Caber, G Yılmaz, D Kılıçarslan, A Öztürk
International Journal of Contemporary Hospitality Management 30 (3), 1472-1491, 2018
1122018
Analysing green meeting perceptions of medical meeting participants: An exploratory research in the Antalya region of Turkey
A Aksu, İ Şahin, A Öztürk, S Gültekin
European Journal of Tourism Research 12, 114-132, 2016
162016
Hüzün Turizmi Katılımcılarının Kişilik Özellikleri, Motivasyonları ve Memnuniyetleri Arasındaki İlişki
A Öztürk
Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2016
152016
ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİNE YÖNELİK ALGININ BAŞKALARINA TAVSİYE ETME VE TEKRAR ZİYARET ETME NİYETİ ÜZERİNE ETKİSİ
A ÖZTÜRK, Y YUMUK
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi 6 (2), 123-129, 2016
11*2016
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Türkiye Kültürel Miras Unsurları İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinin Tespiti
A Öztürk, D Kılıçarslan, Y Demir, M Caber
16. Ulusal Turizm Kongresi, 1-19, 2015
82015
Kültürel Miras ve Üniversitelerin Turizm Rehberliği Bölümlerinde (Lisans/Önlisans) Kültürel Miras Eğitimi Üzerine Bir Durum Tespiti
A Öztürk, M Caber
Avrasya Bilimler Akademisi Sosyal Bilimler Dergisi, 1-12, 2017
72017
Exploring how to match local products fair participation motivations of the visitors and businesses
M Caber, A Güven, A Öztürk
Journal of Convention & Event Tourism 17 (3), 220-233, 2016
72016
Progress on Food and Gastronomy Research in Tourism, Travel and Hospitality in Turkey
A Çorbacı, G Yılmaz, A Öztürk, G Sümbül
Advances ın Global Busıness and Economıcs, 2018
62018
EVALUATION OF THE ACCESSIBLE DESTINATIONS’ DMO WEBSITES: A CONTENT ANALYSIS ON DMO WEBSITES OF THE EUROPEAN UNION EDEN 2013 PROJECT DESTINATIONS
A Öztürk, D Kılıçarslan, M Mahmudov, M Caber
The 6th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management …, 2016
12016
REKREASYON VE KÜLTÜREL MİRAS
A Öztürk
REKREASYON: Tarihsel Gelişim, Teoriler, Farklı Alanlarla İlişkiler ve Güncel …, 2020
2020
TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN TURİZM SEKTÖRÜ VE PROFESYONEL TURİZM REHBERLİĞİ MESLEĞİ SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ UNSURLAR
D Kılıçarslan, A Öztürk, Ö Kılıçarslan, M Caber
TURİST REHBERLİĞİ ÜZERİNE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, 58-67, 2018
2018
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–11