Determination of the effect of different organic fertilizers applications on soil quality using the SMAF model P Alaboz, O Dengiz, S Pacci, S Demir, C Türkay Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 32 (1), 21-32, 2022 | 7 | 2022 |
İnsan beslenmesinde alternatif besin kaynağı: Yulaf R KARAMAN, İ AKGÜN, C TÜRKAY Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi 2 (2), 78-85, 2020 | 6 | 2020 |
Determination of forage yield, quality and mineral content mung bean growing as second crop. R Karaman, M Kaya, C Türkay | 6 | 2020 |
Maş fasulyesi tohum hasadı artıklarının hayvan beslemede kullanılabilme potansiyeli R Karaman, C Türkay, M Kaya Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 19 (1), 108-119, 2022 | 4 | 2022 |
Yulaf Çim Suyunun Bazı Yabancı Ot ve Kültür Bitkisi Tohumlarının Çimlenme ile Fide Özellikleri Üzerine Etkileri R Karaman, C Türkay, İ Akgün Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 18 (2), 312-321, 2021 | 4 | 2021 |
Türkiye’deki maş fasulyesi [Vigna radiata (L.) Wilczek] genotiplerinin çıkış ve fide özellikleri yönünden karakterizasyonu R KARAMAN, C TÜRKAY Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 27 (3), 434-444, 2022 | 3 | 2022 |
Farklı Organik Atık Uygulamasının Toprak Kalitesi Üzerine Etkisinin SMAF Modeli ile Belirlenmesi. P ALABOZ, O DENGİZ, S PACCİ, S DEMİR, C TÜRKAY Yuzuncu Yil Universitesi Journal of Agricultural Sciences (YYU J Agr Sci) 32 (1), 2022 | 2 | 2022 |
Effect of different harvest periods and nitrogen doses on the yield and quality properties in sweet corn. R Karaman, I Akgün, C Türkay | 2 | 2021 |
LEBLEBİLİK NOHUT POPULASYONLARI VE TESCİLLİ ÇEŞİTLERİN TANE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA R Karaman, M Kaya, C Türkay | 2 | 2021 |
Tatlı Mısırda (Zea mays saccharata Sturt.) Azotlu Gübre Çeşit ve Dozlarının Koçan Verimi ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi İ AKGÜN, C TÜRKAY, R KARAMAN, A KOCABAŞ Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi 5 (2), 66-73, 2023 | | 2023 |
Changes in Germination and Quality Characteristics of Mung Bean Seeds Stored for Different Times R KARAMAN, C TÜRKAY Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi 38 (3), 581-596, 2023 | | 2023 |
Maş Fasulyesi Tohumlarında Callosobruchus maculatus F.(Coleoptera: Chrysomelidae) Erginlerinin Beslenme Miktarı ve Çimlenme Özelliklerine Etkileri R Karaman, C Türkay, Ş Yumak, AK Birgücü ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi 11 (1), 105-111, 2023 | | 2023 |
İki ve altı sıralı arpa (Hordeum vulgare conv. distichon ve Hordeum vulgare conv. hexastichon) çeşitlerinde kolçisin uygulamasının meydana getirdiği varyasyonlar İ Akgün, R Karaman, C Türkay Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 37 (1), 1-15, 2023 | | 2023 |
Arpada (Hordeum vulgare L.) biyogaz atığı uygulamalarının agronomik ve bazı kalite özellikleri üzerine etkisi R KARAMAN, C TÜRKAY Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 59 (4), 633-643, 2022 | | 2022 |
EFFECTS OF MYCORRHIZA EFFECTIVENESS AND DIFFERENT ADHESIVE AGENTS USED IN BACTERIA INOCULATION PROCESS TO CHICKPEA FOR NODULATION AND SOME SEEDLING GROWTH R KARAMAN, M KAYA, C TÜRKAY AGRIBALKAN, 552, 2022 | | 2022 |
Hümik Asit Uygulamalarının Toprak Kalitesi ve Maş Fasulyesi Verimine Etkisi. P Alaboz, O Dengiz, R Karaman, C Türkay COMU Journal of Agriculture Faculty 10 (1), 2022 | | 2022 |
Börülcede Bazı Fiziksel ve Teknolojik Özelliklerin Belirlenmesi R KARAMAN, C TÜRKAY Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 12 (Ek (Suppl …, 2021 | | 2021 |
Maş Fasulyesi Genotiplerinde Farklı Ekim Derinliklerinin Çimlenme ve Bazı Büyüme Parametreleri Üzerine Etkisi C Türkay, R Karaman Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi 36 (1), 104-112, 2021 | | 2021 |
Changes in physical and quality characteristics of sweet corn varieties during storage. R Karaman, C Türkay | | 2021 |
İkinci Ürün Olarak Yetiştirilen Maş Fasulyesinde Farklı Hasat Zamanlarının Ot Kalitesi ve Mineral İçeriğine Etkileri R Karaman, M Kaya, C Türkay Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (10), 2118-2124, 2020 | | 2020 |