Gastronomi kavramının kelime ilişkilendirme testi aracılığıyla analizi E Keskin, E Örgün, BA Akbulut Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (3), 255-267, 2017 | 62 | 2017 |
Destinasyon markası oluşumunda gastronomik kimlik ve imaj: Konya örneği BA Akbulut, İ Yazıcıoğlu Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 100-120, 2020 | 37 | 2020 |
Mevlevilikte mutfak kültürü ve Ateşbaz-ı Veli makamı M Aksoy, AB Akbulut, N İflazoğlu Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (1), 96-103, 2016 | 32 | 2016 |
Mevlevilikte mutfak kültürü ve Ateşbaz-ı Veli makamı M Aksoy, AB Akbulut, N İflazoğlu Journal of Tourism and Gastronomy Studies 4 (1), 96-103, 2016 | 32 | 2016 |
Turistik Destinasyon Olarak Ankara’nın Bilişsel ve Duygusal İmaj Bileşenleri Açısından Analizi BA Akbulut Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri …, 2014 | 19 | 2014 |
Gastronomi turizmi engelleri kapsamında çölyak FD Özkaya, BA Akbulut, D Tulga Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi 9 (16), 213-228, 2017 | 18 | 2017 |
Analysis of travel motivations of tourists in terms of their demographical characteristics: The case of Ankara Yabancı turistlerin seyahat motivasyonlarının demografik … İ Yazıcıoğlu, BA Akbulut Journal of Human Sciences 13 (2), 3231-3241, 2016 | 18 | 2016 |
Turistik destinasyon olarak Ankara’nın bilişsel ve duygusal imaj bileşenleri açısından analizi İ Yazıcıoğlu, BA Akbulut Journal of Tourism and Gastronomy Studies 3 (3), 136-144, 2015 | 16 | 2015 |
Yabancı turistlerin seyahat motivasyonlarının demografik özellikleri açısından analizi: Ankara örneği İ Yazıcıoğlu, BA Akbulut Journal of Human Sciences 13 (2), 3231-3241, 2016 | 13 | 2016 |
Yeşil yıldız çevre etiketine sahip otellerin web sitelerinde yeşil pazarlamayı kullanmalarına ilişkin içerik analizi. 16 O Sezen Doğancili, BA Akbulut Ulusal Turizm Kongresi 402, 417, 2015 | 13* | 2015 |
Hititler döneminde beslenme ve mutfak kültürü S AKAR ŞAHİNGÖZ, BA AKBULUT, E ÖRGÜN III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, 08-10, 2015 | 8 | 2015 |
Analysis of gastronomy concept throught the word association test E Keskin, E Örgün, BA Akbulut J. Tour. Gastron. Stud 5, 255-267, 2017 | 4 | 2017 |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİ VE TUTUMLARI BA AKBULUT, FD ÖZKAYA Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 5 (2), 0 | 4* | |
Türkiye'de Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi, 2 İ Yazıcıoğlu, BA Akbulut Uluslararası Turizmin Geleceği, 27-30, 2018 | 2 | 2018 |
Ankara’da Bulunan Seyahat Acentalarının Dokap (Doğu Karadeniz Projesi) İllerine Düzenlediği Turlar ve Web Sitelerinde Yer Alan Tur Programlarının İçerik Analizi BA Akbulut, OS DOĞANCILI Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi 10 (18), 349-375, 2018 | 1 | 2018 |
Rize İlinin Turizm Göstergelerinin Yıllara Göre Türkiye ile Kıyaslanması: 2009-2015 A Tayfun, E Aysen, BA Akbulut Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 1 (1), 62-75, 2017 | | 2017 |
„Yeşil Yıldız Çevre Etiketine Sahip Otellerin Web Sitelerinde Yeşil Pazarlamayı Kullanmalarına İlişkin İçerik Analizi‟, 16 O Sezen Doğancili, BA Akbulut Ulusal Turizm Kongresi, 12-15, 2015 | | 2015 |
ANKARA’DA BULUNAN SEYAHAT ACENTALARININ DOKAP İLLERİNE DÜZENLEDİĞİ TURLAR VE WEB SİTELERİNDE YER ALAN TUR PROGRAMLARININ İÇERİK ANALİZİ BA AKBULUT | | |
YEŞİL YILDIZ ÇEVRE ETİKETİNE SAHİP OTELLERİN WEB SİTELERİNDE YEŞİL PAZARLAMAYI KULLANMALARINA İLİŞKİN İÇERİK ANALİZİ OS DOĞANCİLİ, BA AKBULUT | | |
Nutrition And Culinary Culture In The Hittites Period SA ŞAHİNGÖZ, BA AKBULUT, E ÖRGÜN | | |