Follow
BURCU AYŞENUR SAKLI
BURCU AYŞENUR SAKLI
Verified email at erdogan.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Gastronomi kavramının kelime ilişkilendirme testi aracılığıyla analizi
E Keskin, E Örgün, BA Akbulut
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (3), 255-267, 2017
622017
Destinasyon markası oluşumunda gastronomik kimlik ve imaj: Konya örneği
BA Akbulut, İ Yazıcıoğlu
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 100-120, 2020
372020
Mevlevilikte mutfak kültürü ve Ateşbaz-ı Veli makamı
M Aksoy, AB Akbulut, N İflazoğlu
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (1), 96-103, 2016
302016
Mevlevilikte mutfak kültürü ve Ateşbaz-ı Veli makamı
M Aksoy, AB Akbulut, N İflazoğlu
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 4 (1), 96-103, 2016
302016
Turistik Destinasyon Olarak Ankara’nın Bilişsel ve Duygusal İmaj Bileşenleri Açısından Analizi
BA Akbulut
Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri …, 2014
192014
Gastronomi turizmi engelleri kapsamında çölyak
FD Özkaya, BA Akbulut, D Tulga
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi 9 (16), 213-228, 2017
182017
Analysis of travel motivations of tourists in terms of their demographical characteristics: The case of Ankara Yabancı turistlerin seyahat motivasyonlarının demografik …
İ Yazıcıoğlu, BA Akbulut
Journal of Human Sciences 13 (2), 3231-3241, 2016
182016
Turistik destinasyon olarak Ankara’nın bilişsel ve duygusal imaj bileşenleri açısından analizi
İ Yazıcıoğlu, BA Akbulut
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 3 (3), 136-144, 2015
162015
Yeşil yıldız çevre etiketine sahip otellerin web sitelerinde yeşil pazarlamayı kullanmalarına ilişkin içerik analizi. 16
O Sezen Doğancili, BA Akbulut
Ulusal Turizm Kongresi 402, 417, 2015
13*2015
Yabancı turistlerin seyahat motivasyonlarının demografik özellikleri açısından analizi: Ankara örneği
İ Yazıcıoğlu, BA Akbulut
Journal of Human Sciences 13 (2), 3231-3241, 2016
122016
Hititler döneminde beslenme ve mutfak kültürü
S AKAR ŞAHİNGÖZ, BA AKBULUT, E ÖRGÜN
III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu, 08-10, 2015
82015
Analysis of gastronomy concept throught the word association test
E Keskin, E Örgün, BA Akbulut
J. Tour. Gastron. Stud 5, 255-267, 2017
42017
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİ VE TUTUMLARI
BA AKBULUT, FD ÖZKAYA
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 5 (2), 0
4*
Türkiye'de Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi, 2
İ Yazıcıoğlu, BA Akbulut
Uluslararası Turizmin Geleceği, 27-30, 2018
22018
Ankara’da Bulunan Seyahat Acentalarının Dokap (Doğu Karadeniz Projesi) İllerine Düzenlediği Turlar ve Web Sitelerinde Yer Alan Tur Programlarının İçerik Analizi
BA Akbulut, OS DOĞANCILI
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi 10 (18), 349-375, 2018
12018
Rize İlinin Turizm Göstergelerinin Yıllara Göre Türkiye ile Kıyaslanması: 2009-2015
A Tayfun, E Aysen, BA Akbulut
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 1 (1), 62-75, 2017
2017
„Yeşil Yıldız Çevre Etiketine Sahip Otellerin Web Sitelerinde Yeşil Pazarlamayı Kullanmalarına İlişkin İçerik Analizi‟, 16
O Sezen Doğancili, BA Akbulut
Ulusal Turizm Kongresi, 12-15, 2015
2015
ANKARA’DA BULUNAN SEYAHAT ACENTALARININ DOKAP İLLERİNE DÜZENLEDİĞİ TURLAR VE WEB SİTELERİNDE YER ALAN TUR PROGRAMLARININ İÇERİK ANALİZİ
BA AKBULUT
YEŞİL YILDIZ ÇEVRE ETİKETİNE SAHİP OTELLERİN WEB SİTELERİNDE YEŞİL PAZARLAMAYI KULLANMALARINA İLİŞKİN İÇERİK ANALİZİ
OS DOĞANCİLİ, BA AKBULUT
Nutrition And Culinary Culture In The Hittites Period
SA ŞAHİNGÖZ, BA AKBULUT, E ÖRGÜN
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20