TÜRKİYE’DE KIRDAN KENTE GÖÇ VE GÖÇÜN AİLE ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ G Sevinç, MK DAVRAN, MR SEVİNÇ İktisadi İdari ve Siyasal Araştırmalar Dergisi 3 (6), 70-82, 2018 | 60* | 2018 |
Farmers’ attitudes toward public support policy for sustainable agriculture in GAP-Şanlıurfa, Turkey G Sevinç, MH Aydoğdu, M Cançelik, MR Sevinç Sustainability 11 (23), 6617, 2019 | 32 | 2019 |
Cumhuriyet Dönemi (1923-1950) Tarım Sektöründeki Gelişmelerin Günümüz Kırsal Kalkınma Anlayışı ile Karşılaştırılması K Kaya, G Sevinç, V Asoğlu, MR Sevinç KAMU İŞ Kamu İşletmeleri İşverenleri Sendikası Dergisi 4, 63-98, 2015 | 19 | 2015 |
Türkiye’de kırsal yapı ve kırsal kalkınma politikaları: Şanlıurfa örneği G Sevinç Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi. Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008 | 15 | 2008 |
Economic Analysis of agricultural water usage efficiency in the GAP-Harran plain: cotton production sampling, Sanliurfa-Turkey MH Aydogdu, B Karli, H Parlakci Dogan, G Sevinc, ME Eren, N Kucuk International Journal of Advances in Agriculture Sciences 3 (12), 12-19, 2018 | 14 | 2018 |
Süt sığırcılığı desteği alan kooperatif işletmelerinin örgütlenmeye ve kırsal kalkınmaya etkisi: Şanlıurfa ili KASDEP örneği/The effect of cooperative enterprises getting dairy … G Sevinç | 14* | 2018 |
OSMANLI İMPARATORLUĞU’NDAN GÜNÜMÜZE KIRSAL ALANDA UYGULANAN EĞİTİM POLİTİKALARI MR Sevinç, MK Davran, G Sevinç Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 15 (56), 2016 | 14* | 2016 |
HAZIR YEMEK İŞLETMELERİNİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ: ŞANLIURFA ÖRNEĞİ K Kasım, G SEVİNÇ, MR SEVİNÇ, V ASOĞLU Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 5 (8), 1-9, 2015 | 14 | 2015 |
Şanlıurfa semt pazarlarında taşıyıcılık yapan çocuk işçiler MR Sevinç, MK Davran, Ö Remziye, G Sevinç Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 18 (3), 21-31, 2015 | 12 | 2015 |
Gezici mevsimlik tarım işçisi ailelerin ilköğretim seviyesindeki çocuklarının eğitim sorunları G Sevinç, MR Sevinç C. 2, s. 1122-1128 10, 2012 | 11* | 2012 |
Kırsal alanda sosyal destek projesi (kasdep) kapsamında kurulan damızlık sığır yetiştiriciliği kooperatiflerinin genel durumu, sorunları ve çözüm önerileri (Şanlıurfa örneği) G Sevinç, T Binici Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 20 (3), 214-222, 2016 | 9* | 2016 |
Kırsal Kalkınma Bağlamında Şanlıurfa İlinin Kırsal Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi M Şit, K Kaya, MR Sevinç, G Sevinç, V Asoğlu Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi’nde sunulmuş bildiri, Selçuk …, 2015 | 6 | 2015 |
Are you happy to be a farmer? Understanding indicators related to agricultural production and influencing factors: GAP-Şanlıurfa, Turkey MH Aydoğdu, M Cançelik, MR Sevinç, MA Çullu, K Yenigün, N Küçük, ... Sustainability 13 (22), 12663, 2021 | 5 | 2021 |
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programının (KKYDP) Dünü Bugünü (2006-2015), XII V Asoğlu, K Kaya, M Sevinç, G Sevinç, M Şit Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, 25-27, 2016 | 4 | 2016 |
KALİTE STANDARTLARI VE ŞANLIURFA İLİNDEKİ TÜKETİCİLERİN KALİTE STANDARTLARINI ÖNEMSEME DÜZEYLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA V Asoğlu, K Kasım, MR SEVİNÇ, G SEVİNÇ Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD) 6 (11), 87-103, 2014 | 4 | 2014 |
M., & Sevinç, MR (2018). Türkiye’de kırdan kente göç ve göçün aile üzerindeki etkileri G Sevinç, D Kantar İktisadi İdari ve Siyasal Araştırmalar Dergisi 3 (6), 70-82, 0 | 4 | |
Türkiye’nin Küçükbaş Hayvan Varlığı ile Süt Üretimindeki Gelişmelerin Son Dönemlerindeki Trend Analizi G Sevinç, Z Şahin, MH Aydoğdu ASR Journal 35 (7), 377-384, 2022 | 3 | 2022 |
ŞANLIURFA İLİNDE TÜKETİCİLERİN KÖY ÜRÜNLERİ VE KÖY ÜRÜNLERİ SATAN İŞLETMELERE YÖNELİK TUTUMLARI G SEVİNÇ, M CANÇELİK, MA PALABIÇAK, MR SEVİNÇ Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 20 (78), 614-629, 2021 | 3 | 2021 |
ORGANİK TARIMIN ÖNEMİ VE GELECEĞİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME MH Aydoğdu, F Kaya, ÜG Sevinç, ÜN Küçük TURAN: Stratejik Arastirmalar Merkezi 11 (42), 264-270, 2019 | 3 | 2019 |
Şanlıurfa Süt Sığırcılığı İşletme Sahiplerinin; Sektörel Memnuniyetleri, Sorunları ve Beklentileri Ö Remziye, T BİNİCİ, MR SEVİNÇ, V ASOĞLU, K Kasım, G SEVİNÇ, ... Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 18 (3), 13-20, 2014 | 3 | 2014 |