Follow
Fatma Coskun
Title
Cited by
Cited by
Year
Gıdalarda bulunan doğal koruyucular
F Coşkun
Gıda teknolojileri elektronik dergisi 2, 27-33, 2006
1102006
Hardaliye: Fermented grape juice as a traditional Turkish beverage
M Arici, F Coskun
Food Microbiology 18 (4), 417-421, 2001
932001
Tarhananın tarihi ve Türkiye’de tarhana çeşitleri
F Coşkun
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 9 (3), 69-79, 2014
922014
A traditional Turkish fermented non-alcoholic beverage,“Shalgam”
F Coskun
Beverages 3 (4), 49, 2017
462017
Effects of pine honey on the physicochemical, microbiological and sensory properties of probiotic yoghurt
F Coskun, L Karabulut Dirican
Food Science and Technology 39, 616-625, 2019
332019
İstanbul'da vitamin kullanım alışkanlıkları ve bu alışkanlıkları etkileyen faktörler üzerine bir araştırma
F Çoşkun, H Turhan
Marmara Pharmaceutical Journal 14 (1), 21-28, 2010
332010
Determination of physical and chemical properties of kombucha teas prepared with different herbal teas
S Kayisoglu, F Coskun
Food Science and Technology 41, 393-397, 2020
292020
Besin etiketi okuma alışkanlıklarına ve etiket okumanın satın alma tercihlerine cinsiyetin etkisi: Tekirdağ ili örneği
F Coşkun, S Kayışoğlu
Akademik Gıda 16 (4), 422-430, 2018
252018
A traditional Turkish fermented non-alcoholic grape-based beverage,“Hardaliye”
F Coskun
Beverages 3 (1), 2, 2017
212017
The effects of using different mustard seeds and starter cultures on some properties of hardaliye
F Coskun, M Arici
Annals of microbiology 56, 335-337, 2006
212006
Tekirdağ ilinde satılan sade ve çilekli dondurmalarda fekal kontaminasyonun belirlenmesi
F Coşkun
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 2 (2), 135-142, 2005
19*2005
Production of couscous using the traditional method in Turkey and couscous in the world
F Coskun
Afr. J. Agric. Res 8 (22), 2609-2615, 2013
172013
Investigation of the effect of consumer age on food label reading habits Besin etiketi okuma alışkanlıklarına tüketici yaşının etkisinin araştırılması
F Çoşkun, S Kayışoğlu
Journal of Human Sciences 13 (3), 4876-4890, 2016
16*2016
Tarhana ve beslenme yönünden önemi
F COŞKUN
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 2003
152003
Gıdalarda kullanılan bazı baharat ve baharat özütlerinin antimikrobiyal aktivitesi
F COŞKUN
Akademik Gıda 8 (4), 41-46, 2010
132010
Determinatıon of the level of knowledge of consumers about food additives
S Kayışoğlu, F Coşkun
IOSR J Environ Sci Toxicol Food Technol 10, 53-6, 2016
122016
Physicochemical, functional and microbiological properties of hardaliye beverages produced from different grapes and collected from different households
F Coşkun, M Arıcı, M Gulcu, G Çelikyurt, M Mırık
Journal of Agricultural Sciences 24 (2), 278-285, 2018
102018
Some technological and functional properties of lactic acid bacteria isolated from hardaliye
M Arıcı, F Coşkun, G Çelikyurt, M Mirik, M Gülcü, N Tokatlı
Journal of Agricultural Sciences 23 (4), 428-437, 2017
102017
The Effect of Using Different Levels of Calcium Carbonate On the Pysical, Chemical And Sensory Properties of Yoghurt
F Coşkun
GIDA, 2011
102011
Tekirdağ piyasasında satılan bazı baharatların mikrobiyolojik özellikleri
F Coşkun
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 2010
102010
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20