Follow
Nurhan Keskin (ORCID ID: 0000-0003-2332-1459; Web of Science ResearcherID: AAL-1073-2020)
Nurhan Keskin (ORCID ID: 0000-0003-2332-1459; Web of Science ResearcherID: AAL-1073-2020)
Yuzuncu Yil University, Faculty of Agriculture, Department of Horticulture
Verified email at yyu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Production of trans-resveratrol in callus tissue of Öküzgözü (Vitis vinifera L.) in response to ultraviolet-C irradiation.
N Keskin, B Kunter
372010
The effects of callus age, UV irradiation and incubation time on trans-resveratrol production in grapevine callus culture
N Keskin, B Kunter
Tarim Bilimleri Dergisi 15 (1), 9-13, 2009
372009
Some physical and chemical characteristics of gilaburu (Viburnum opulus L.) fruits in Erzincan region
K Özrenk, M Gündoğdu, N Keskin, T Kaya
Iğdır Üni. Fen Bilimleri Enst. Der./Iğdır Univ. J. Inst. Sci. & Tech., 2011
362011
Production of trans-resveratrol in'Cabernet Sauvignon'(Vitis vinifera L.) callus culture in response to ultraviolet-C irradiation
N Keskin, B Kunter
VITIS-Journal of Grapevine Research 47 (4), 193, 2008
362008
Resveratrol ile üzümden gelen sağlık
N Keskin, T Noyan, B Kunter
Turkiye Klinikleri J Med Sci 29 (5), 1273-1279, 2009
342009
Üzüm Tanesinin Histokimyasal Yapısı
B Kunter, S Cantürk, N Keskin
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 3 (2), 17-24, 2013
292013
ÜZÜM FİTOKİMYASALLARI VE TÜRKİYE’DE YETİŞTİRİLEN ÜZÜM ÇEŞİTLERİ ÜZERİNDEKİ ARAŞTIRMALAR
İS GÖKÇEN, N KESKİN, B KUNTER, S CANTÜRK, B KARADOĞAN
TURKISH JOURNAL OF FOREST SCIENCE 1 (1), 93-111, 2017
282017
Ercis üzüm çeşidinin kallus kültürlerinde UV ışını etkisiyle resveratrol üretiminin uyarılması
N KESKİN, B KUNTER
Journal of Agricultural Sciences 13 (04), 379-384, 2007
252007
Effects of cane-girdling and cluster and berry thinning on berry organic acids of four Vitis vinifera L. table grape cultivars
N Keskin, B Isci, Z Gokbayrak
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus 12 (6), 2013
242013
Effects of cultural practices on total phenolics and vitamin C content of organic table grapes
B Isci, Z Gokbayrak, N Keskin
South African Journal of Enology and Viticulture 36 (2), 191-194, 2015
232015
Drying Grapes after the Application of Different Dipping Solutions: Effects on Hormones, Minerals, Vitamins, and Antioxidant Enzymes in Gök Üzüm (Vitis vinifera L …
N Keskin, O Kaya, F Ates, M Turan, G Gutiérrez-Gamboa
Plants 11 (4), 529, 2022
192022
Kalecik Karası üzüm çeşidinde klon seleksiyonu ve seçilen klonlara ait ana damızlık parselinin oluşturulması
H ÇELIK, B KUNTER, S SELLI, N KESKIN, B AKBAS, K DEGIRMENCI
Tarım Bilimlerinde Güncel Araştırma ve Değerlendirmeler, 59-95, 2019
152019
Grapevine leaf area measurements by using pixel values.
A Dogan, C Uyak, N Keskin, A Akcay, RIG Sensoy, S Ercisli
Comptes rendus de l'Académie bulgare des Sciences 71 (6), 772-779, 2018
152018
Sivas-Gemerek yöresi üzümlerinin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
N KESKİN, A YAĞCI, S KESKİN
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 23 (3), 271-278, 2013
152013
Antioxidant Activity and Biochemical Compounds of Vitis vinifera L. (cv. ‘Katıkara’) and Vitis labrusca L. (cv. ‘Isabella’) Grown in Black Sea Coast of Turkey
N Keskin, H Bilir Ekbic, O Kaya, S Keskin
Erwerbs-obstbau 63 (Suppl 1), 115-122, 2021
142021
Hizan (Bitlis) koşullarında yetiştirilen üzüm çeşitlerinin klorofil miktarları ve stoma yoğunluklarının belirlenmesi
A Doğan, U Cüneyt, A Akçay, N Keskin, RİG ŞENSOY, F Çelik, B Kunter, ...
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 30 (4), 652-665, 2020
142020
Effects of Some Treatments Prior to Stratification on Germination in Kalecik Karası (Vitis vinifera L.) Seeds
M Akkurt, N Keskin, M Shidfar, A Çakır
Iğdır Univ. J. Inst. Sci. & Tech. 3 (4), 9-13, 2013
142013
Health from grape by resveratrol
N Keskin, T Noyan, B Kunter
Turkiye Klinikleri Tip Bilimleri Dergisi 29 (5), 2009
122009
Asma Kallus Kültürlerinde UV Işını Etkisi ile Resveratrol Üretiminin Uyarılması ve Belirlenmesi
N Keskin
Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2007
122007
Induction of resveratrol via UV irradiation effect in Ercis callus culture
N Keskin, B Kunter
Journal of Agricultural Science (Ankara) 13 (4), 379-384, 2007
122007
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20